Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Barys – Toljatti 4:3 (kon.) | Ufa – HC Slovan 5:3 (kon.)
Kazaň – Viťaz 0:2 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 3:2 (kon.) | Soči – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
Lada Toljatti
Neděle 21.01.2018, 12:00 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:00 Nigel DAWES - 4:3
     
    57:00
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu nevídané, jak dnes domácí odpovídají na inkasované góly! Roman Starčenko převzal od NIGELA DAWESE přihrávku na levou stranu, odkud vystřelil. Faulovaný Dawes mezitím po břiše doklouzal do předbrankového prostoru a nataženou hokejkou šťastně tečoval puk do brány! Asistence: Roman Starčenko.
    55:55 Kirill KAPUSTIN - 3:3
     
    55:55
    Lada právě vstřelila branku!
    Hosté v závěru přesilovky přece jenom udeřili a dorovnali stav na 3:3! Alexej Mastrjukov vystřelil z pravé strany, do letícího kotouče ještě hokejkou sáhl KIRILL KAPUSTIN a poslal ho do Malgina, který po úspěšném zásahu neměl šanci proti dorážce téhož hráče. Asistence: Alexej Mastrjukov, Charles Genoway.
     
    54:00
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Ivan Kučin – 2 min., vysoká hůl).
    51:38 Roman STARČENKO - 3:2
     
    51:38
    Astana právě vstřelila branku!
    Kazaši se opět rychle oklepali z inkasované branky a znovu mají o něco blíže k vítězství! Ivan Kučin vypíchl puk u obranné modré čáry a vyslal do brejku ROMANA STARČENKA, jenž si najel vedle posledního obránce Lady a nijak prudkou střelou zacílil mezi betony Lazušina. Asistence: Ivan Kučin.
    47:24 Jegor BABENKO - 2:2
     
    47:24
    Lada právě vstřelila branku!
    Hosté i podruhé smazali své jednogólové manko a srovnávají na 2:2! Malgin nebyl dostatečně pohotový při rozehrávce zpoza vlastní branky, kotouče se zmocnil Damir Rachimullin a přesto, že nezasunul puk za tyčku, tak s trochou štěstí dostal puk k úplně volnému JEGORU BABENKOVI, který zakončoval do prázdné klece. Asistence: Damir Rachimullin.
     
    44:01
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Nikita Michajlis – 2 min., podražení).
    30:53 Maxim SEMJONOV - 2:1
     
    30:53
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec využívají i tuto početní výhodu a jsou zpět ve vedení! Dawes se stáhl k modré čáře a tem přenechal puk Dallmanovi. Ten mohutně napřáhl a vyslal prudkou ránu, kterou MAXIM SEMJONOV šikovnou tečí sklepl do spodní části branky, na což Lazušin nestihl zareagovat. Asistence: Kevin Dallman, Nigel Dawes.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Charles Genoway – 2 min., podražení).
    26:21 Alexandr STRELCOV - 1:1
     
    26:21
    Lada právě vstřelila branku!
    V sedmadvacáté minutě začínáme takřka od nuly! ALEXANDR STRELCOV roztáhl hru od modré čáry k pravému mantinelu a sám pokračoval směrem k brankovišti. Mezitím k němu prošla zablokovaná střela Kirillova, po které zakončoval do poloprázdné branky. Asistence: Alexej Kirillov, Shane Harper.
     
    24:26
    Zničehonic přišel na svět únik Denise Zernova, který se zkoušel prosadit bekhendovým blafákem, jenomže puk zvedl jen do levého betonu výtečně roztaženého Malgina!
     
    12:10
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Jaroslav Jevdokimov – 2 min., sekání).
     
    06:36
    Rozjetého Dawese na útočné modré čáře podrazil Alexandr Strelcov a je z toho dlouhá přesilovka Barysu pět na tři!
     
    06:08
    Vyloučení v týmu Barys Astana (Alexandr Lipin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Damir Rachimullin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Vladimir Žuravljov – 2 min., vysoká hůl).
    00:54 Nigel DAWES - 1:0
     
    00:54
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku a po necelé minutě se ujímají vedení! Dallman přihrál od modré čáry k pravému kruhu, ze kterého napřáhl NIGEL DAWES a Lazušinovi prošel puk za brankovou čáru. Asistence: Kevin Dallman.
     
    00:24
    Vyloučení v týmu Lada Toljatti (Arťom Aljajev – 2 min., hákování).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Dawes (Dallman), 31. M. Semjonov (Dallman, Dawes), 52. R. Starčenko (Kučin), 57. Dawes (R. Starčenko) – 27. A. Strelcov (Kirillov, Harper), 48. Babenko (Rachimullin), 56. Kapustin (Mastrjukov, Ch. Genoway)


    Barys Nur-Sultan: Malgin (Kudrjavcev) – M. Semjonov, Dallman, Dietz, Makljukov, Polochov, Lipin, Orechov, Šalapov – R. Starčenko, Kučin, Dawes – Jevdokimov, Sagadejev, Michajlis – Grenc, Gurkov, Žajlauov – Belgibajev, Ševčenko, Markelov.
    Lada Toljatti: Lazušin (Krasotkin) – Ďjakov, Aljajev, Ch. Genoway, D. Vorobjov, Kirillov, Maleňkich, Gurkin – Bělousov, Zernov, Skorochodov – Bočarov, Mastrjukov, Kapustin – A. Strelcov, V. Strelcov, Harper – Rachimullin, Achmetov, Babenko – Žuravljov.

    Rozhodčí: Ovčinnikov, Ibatulin – Michel, Černyšjov

    Diváci: 4 432
    thejrc.org