Kometa Brno – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:2 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:0 (kon.)
Kladno – Třemošná 5:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:3 (3:2, 2:0, 0:1)
HC Meteor Třemošná
Neděle 21.01.2018, 13:40 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina C
Partner:
     
    56:24
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Hosté se pokoušejí tento zápas ještě zdramatizovat a opět snižují náskok domácích. Tento gól vstřelil PATRIK KOZLÍK. Bez asistence.
     
    39:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka v síti hostů. FILIP STANĚK dostal přihrávku do jízdy a poslal puk k pravé tyčce branky hostů. Gólman Bočan na kotouč nedosáhl. Asistence: David Bašta, Jiří Ticháček.
     
    21:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se již potřetí v tomto utkání dostávají do dvoubrankového vedení. DAVID BAŠTA dorazil střelu Ullrycha, pro kterého je to již čtvrtý bod v zápase. Asistence: Petr Ullrych.
     
    17:27
    Třemošná právě vstřelila branku!
    JAUKB HOLÝ si udělal z obránců Kladna tréninkové kužely. Zachytil špatnou rozehrávku ve středním pásmu, obešel dva hráče Kladna a poslal puk mezi betony brankáře Suka. Bez Asistence.
     
    14:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dvoubrankový náskok si Rytíři berou zpět. PETR ULLRYCH jako první našel odražený puk od brankáře Bočana a dorazil ho do odkryté sítě a zaznamenává již svůj třetí bod v tomto zápase. Brankář hostů neměl šanci. Asistence: Filip Bulva.
     
    07:54
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Tak dlouho hosté tlačili až nakonec přesilovou hru využili. Díky přesné střele JÍŘÍHO BERÁNKA začínají hosté stíhací jízdu. Asistence: Kryštof Bulka.
     
    03:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Perfektní kombinace prvního kladenského útoku. Ullrych našel na levé straně Bulvu a ten ho hned poslal na pravé straně volného FILIPA SACHRA. Ten na první pokus trefil tyč, ale dodatečná dorážka již byla přesná. Asistence: Filip Bulva, Petr Ullrych.
     
    00:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je tu první branka utkání. Ullrych si zprava nabruslil do mezikruží a vypálil na brankáře hostů. Ten puk vyrazil pouze před sebe a dojíždějící FILIP BULVA kotouč dorazil za záda Bočana. Asistence: Petr Ullrych, Filip Sachr.

    Marek Landa

    Branky a nahrávky: 1. Bulva (Ullrych, Sachr), 4. Sachr (Bulva, Ullrych), 14. Ullrych (Bulva), 22. Bašta (Ullrych), 40. Staněk (Bašta, Ticháček) – 8. Beránek (Bulka), 18. Holý, 57. Kozlík


    Rytíři Kladno: Suk (Gabriška) – Staněk, Alscher, Robovský, Sýkora, Ticháček – Chrenka, Bašta, Procházka, Kraus, Bulva, Sachr, Kouba, Nedvěd, Ullrych, Šapovaliv
    HC Meteor Třemošná: Bočan (Mi. Pícl) – Ma. Pícl, Poch, Šedivý, Jánský, Plecitý, Psota, Bulka – Vágner, Korčák, Kozlík, Matoušek, Antony, Seidler, Holý, Beránek, Stárek, Bláha

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Hřebíček
    ocianews.com