Kometa Brno – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:2 (kon.) | Slavia – K. Vary 4:0 (kon.)
Kladno – Třemošná 5:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Neděle 21.01.2018, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina D
Partner:
     
    57:33
    Hosté to zkoušejí v šesti bez brankáře!
     
    50:03
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďár se nevzdává a snižuje na rozdíl jediné branky. Šimon Malenovský poslal puk na JAKUBA KONEČNÉHO, který se několika kličkami zbavil obránce a následně zavěsil puk do levého horního rohu. Velice pohledná útočná akce. Asistence: Šimon Malenovský.
     
    49:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno odskakuje do dvoubrankového vedení. Jan Holemý se natlačil na pravou tyč hostující branky, trefil však pouze tyč. Puk se odrazil k Jakubu Kosovi, který ještě předal puk JAKUBU MASAŘOVI, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Holemý, Jakub Kos.
     
    46:35
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Masař – 2 min., vražení na hrazení).
     
    44:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá druhou přesilovou hru. Jakub Kos dostal puk na levý kruh, kde stál Jakub Masař, ten předal puk SEBASTIANU BARTESOVI, který na vrcholech kruhu i v kleče dokázal trefit mezeru mezi betony Víta. Asistence: Jakub Kos, Jakub Masař.
     
    42:34
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Mihulka – 2 min., sekání).
     
    41:17
    Hosté se dostali v útočné třetině do situace tři na jednoho. Konečný posílal puk před bránu, kde jej jeden ze spoluhráčů dokázal poslat na Vystavěla, který však dokázal pokus zneškodnit.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Běhůnek – 2 min., hákování).
     
    35:42
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Putz – 2 min., podražení).
     
    34:09
    Kouba nabruslil do pásma a vyslal tvrdou ránu na domácího brankáře, který pouze vyrazil před sebe. K puku se sjelo několik hráčů a Vystavěl vůbec nevědě, kde je puk. Hosté vyslali několik střel. Ani jedna však neskončila v síti.
     
    32:11
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďár nad Sázavou po jedné z mála útočných akcí vyrovnává stav utkání. Jakub Konečný se dostal s pukem do pásma, oklamal obránce a vyslal puk na druhou stranu, kam si sjel DAVID KOUBA, který dokázal dostat puk za Vystavělova záda. Asistence: Jakub Konečný, Šimon Malenovský.
     
    30:25
    Malý zůstal nikým nehlídaný na modré čáře. Dostal puk a vjelo do třetiny, všiml si dojíždějícího Kose na středu hřiště, předal mu puk, střela však skončila na betonech Víta.
     
    24:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá jednu ze svých přesilových her. Holemý dokázal vybojovat puk, poslat jej na JAKUBA MALÉHO, který si vyjel na vrcholky kruhů a zápěstím vyslal puk nad vyrážečku Víta, který měl ještě k tomu zakrytý výhled. Asistence: Jan Holemý.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Filip – 2 min., faul kolenem).
     
    21:12
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Mihulka – 2 min.).
     
    19:30
    Brněnští teď rozložili obranu hostů. Žďárský Vít se dostal z brankářské pozice a domácí měli možnost několikrát trefit prázdnou bránu. Ani jednou se to však nepovedlo a stav je stále nerozhodný.
     
    18:46
    Bartes vybojoval puk v útočném pásmu. Puku se zmocnil Jakub Malý, který přebruslil obranu, ale nedokázal zakončit.
     
    16:24
    Vít pouze vyrazil nahození na branku, kde se rázem ocitlo několik hráčů v nepřehledné situaci. Puk se objevil u domácího hráče, který však odkrytou bránu netrefil.
     
    11:43
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Masař – 2 min., podražení).
     
    09:49
    Bednář se dostal do dobré příležitosti. Na pravé straně hřiště dostal trochu víc prostoru a zkusil střelu na vzdálenější tyč. Vystavěl dokázal pouze betonem vyrazit před sebe a obrana se musela hodně snažit, aby zažehnala nebezpečí.
     
    08:33
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vyroubal – 2 min., hrubost).
     
    06:23
    Od modré pálil Fajmon, puk letěl pouze za bránu, kde se odrazil na hůl Sedláčka, který se ještě obtočil kolem vlastní osy a zkusil vypálit na přední tyč. Vít se dokázal přesunout a přerušit hru.
     
    02:49
    Brno má velkou příležitost vstřelit branku, čeká je přesilová hra pět na tři.
     
    02:08
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Filip – 2 min., krosček).

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 25. Malý (Holemý), 45. Bartes (Masař, Kos), 50. Masař (Kos, Holemý) – 33. Kouba (Konečný, Malenovský), 51. Konečný (Malenovský)


    HC Kometa Brno: Vystavěl (Nešťák) – Řehák, Holcman, Mikulec, Holemý, Běhůnek, Fajmon, Furch "A" – Žák, Bartes, Kalčík, Holotík, Sedláček, Kos, Malý "A", Rašovský "C", Harmin, Vyroubal, Masař.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vít (Budík) – Macek, Filip, Cibuzar, Grauer – Pelikán, Putz, Konečný "C", Kouba, Štola, Doležal, Matas, Malenovský "A", Picka, Mihulka, Bednář.

    Rozhodčí: Ondráček – Horký, Tichý
    thejrc.org