SOHO Olomouc – Litvínov 5:2 (kon.) | Zlín sledge – Č.Budějovice 5:0 (kont.) | SHK Mustangové – Karlovy Vary 8:0 (kon.)
Studénka Sledge – HC Sparta Praha Sledge 0:1 (kon.)
konec
SHK Mustangové AUTO IN
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
SKV Sharks Karlovy Vary
Neděle 21.01.2018, 11:00Česká para hokejová liga • 14. kolo
Partner:
     
    40:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Také BERNHARD HERING završuje hattrick. A jak! Německý ostrostřelec za brankou nabral puk na hokejku, bleskově s ním vykroužil kolem tyčky a ze vzduchu ho neomylně poslal do sítě – 8:0! Bez asistence.
     
    33:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zdá se, že ani v poslední třetině se domácí hráči nechtějí zastavit. Hering našel MARKA MICHALCE, který z pravé strany povedeným způsobem našel místo u vzdálenější tyčky – 7:0. Asistence: Bernhard Hering.
     
    29:52
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vyloučený Wágner už opustil trestnou lavici, přesto Mustangové ve druhé části zopakují svůj střelecký výkon z té první! Pavel Doležal našel od mantinelu LUKÁŠE KOŘÍNKA, který si dneska gól bezpochyby zasloužil – 6:0. Asistence: Pavel Doležal.
     
    27:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Závod o to, kdo z domácích tahounů dřív završí hattrick, vyhrává PAVEL KUBEŠ! U modré čáry se dostal k puku, ale musel počkat, až mu spoluhráč vyklidí pásmo. Pak se otočil, namířil si to dopředu a krásnou dalekonosnou střelou zvyšuje na 5:0! Asistence: David Motyčka.
     
    17:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté protestují kvůli ofsajdu, ale není jim to nic platné a čtvrtý gól Pardubic platí! PAVEL KUBEŠ získal kotouč u levého hrazení, udělal pár temp k brance a pak neomylně trefil místo v bližším růžku – 4:0. Bez asistence.
     
    03:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Horový start hostů pokračuje, ještě neuběhly ani čtyři minuty, a už prohrávají o tři góly! Pavel Kubeš našel na útočné modré rozjetého BERNHARDA HERINGA, který si neskutečně přesně pohlídal ofsajdovou linii. Na Macha pak ujížděl sám a i když udělal kličku do úhlu, stejně pak dokázal zvednout kotouč do bližšího růžku – 3:0! Asistence: Pavel Kubeš.
     
    02:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to je pořádně studená sprcha pro Žraloky! PAVEL KUBEŠ se do útoku vydal sám středem hřiště. Hosté ho nestihli zachytit a domácí kapitán pak krásnou a nechytatelnou střelou rozvlnil síť podruhé – 2:0. Bez asistence.
     
    00:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Bleskový vstup domácích hokejistů do zápasu! Pavel Kubeš vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře, najel si do levého kruhu a pak přenechal kotouč BERNHARDU HERINGOVI. Ten se dostal přes svého soka a přízemní střelou otevírá skóre – 1:0! Asistence: Pavel Kubeš, David Motyčky.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Hering (Kubeš, Motyčka), 3. Kubeš, 4. Hering (Kubeš), 18. Kubeš, 28. Kubeš (Motyčka), 30. Kořínek (Doležal), 34. Michalec (Hering), 41. Hering


    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Štěpják, Kubeš (C), R. Buhr – Motyčka, Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal (A), Kořínek, Ledvinka. Trenér: Michal Tereska.
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Berger (A), Wágner – Michalčín, Jeřábek, Haas, Kovářík, Geier (C), Karafiát. Trenér: Miroslav Hrbek.

    Rozhodčí: Mariánus, Špulák.
    thejrc.org