Třinec – Sparta 1:0 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Liberec – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 1:0 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 5:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (1:2, 2:0, 3:0)
HC Kometa Brno
Úterý 23.01.2018, 18:00 • Home Credit Arena (7 500 míst) • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Jan ORDOŠ - 6:2
     
    59:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce dokonává dnešní zápas, ve kterém si Kometa musí kalich hořkosti vypít až do dna. Lukáš Jašek poslal puk na druhou stranu pásma Dominiku Lakatošovi. Ten moc dobře věděl o volném JANU ORDOŠOVI, adresoval mu pas před branku a domácí útočník už pouze nastavil hůl. Asistence: Dominik Lakatoš, Lukáš Jašek.
    53:45 Lukáš JAŠEK - 5:2
     
    53:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Home Credit Arenou se rozléhá známý hit Pátá. Lukáš Jašek v první velké šanci ještě neuspěl, akce ovšem pokračovala. Stránského střelu LUKÁŠ JAŠEK pohotově tečoval a zvyšuje tak na 5:2. Asistence: Jan Stránský, Filip Pyrochta.
    40:53 Martin BAKOŠ - 4:2
     
    40:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec vede o dvě branky! Vytvořil si poměrně velký tlak. Dlouho svíral svého soupeře před Čiliakem, až nakonec vystřelil do skrumáže těl Lukáš Krenželok. Gólmanovi jeho střela vypadla přímo k MARTINU BAKOŠOVI, který už nemohl minout. Slovenský olympionik se prosazuje podruhé v utkání! Asistence: Lukáš Krenželok, Lukáš Derner.
    27:18 Jan ORDOŠ - 3:2
     
    27:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskový obrat je na světě a Home Credit Arena je na nohou. Marek Kvapil od pravého mantinelu poslal přihrávku do oblasti mezi kruhy. Tam situaci nezvládl jeden z Brněnských a kotouč mu projel pod hokejkou až k JANU ORDOŠOVI. Ten se s ním rychle otočil a pověsil svoji střelu pod horní tyčku! Asistence: Marek Kvapil, Mário Bližňák.
    26:02 Tyler REDENBACH - 2:2
     
    26:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři těží z velkého důrazu na brankovišti a vyrovnávají! Dominik Lakatoš vystřelil zpoza kruhu. Čiliak jeho pokus vyrazil před sebe, kde operovali Lukáš Jašek a TYLER REDENBACH. Po sérii dorážek se nakonec mohl radovat kanadský forward. Asistence: Lukáš Jašek, Dominik Lakatoš.
    19:09 Tomáš VONDRÁČEK - 1:2
     
    19:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Skóre se mění na druhé straně a Brno jde do vedení! Po zákroku Willa se kotouč snášel mezi hráče, kde jej rukou sklepl k ledu Leoš Čermák. Kotouč doklouzal až k TOMÁŠI VONDRÁČKOVI, který bezezbytku využil skvělé pozice a propálil domácího brankáře. Nutno ale podotknout, že situace zaváněla Čermákovou přihrávkou rukou. Asistence: Leoš Čermák.
    13:44 Martin ZAŤOVIČ - 1:1
     
    13:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Liberecká defenziva byla nyní zastižena ve velkých nedbalkách! Kometa se bleskově prokombinovala z vlastního pásma, Haščák chytře prohodil puk na MARTINA ZAŤOVIČE, jenž chvátal sám na branku. Před Willem nic nevymýšlel a prostřelil jej milimetrovou střelou k tyči. Asistence: Marcel Haščák, Vojtěch Němec.
    02:34 Martin BAKOŠ - 1:0
     
    02:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché! Tygři po poměrně divoké pasáži otvírají skóre. Individuální akcí se prezentoval MARTIN BAKOŠ, jenž postoupil přes střední pásmo až na levý kruh a z této pozice povedenou střelou švihem nedal Čiliakovi šanci. Asistence: Petr Jelínek, Martin Ševc.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Bakoš (P. Jelínek, Ševc), 27. Redenbach (Jašek, Lakatoš), 28. Ordoš (M. Kvapil, Bližňák), 41. Bakoš (L. Krenželok, Derner), 54. Jašek (J. Stránský, Pyrochta), 60. Ordoš (Lakatoš, Jašek) – 14. Zaťovič (Haščák, V. Němec), 20. Vondráček (L. Čermák)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Janus) – Pyrochta, Ševc (C), Jánošík, Derner, Maier, Šmíd (A), Jan Bednář – Bakoš (A), P. Jelínek, L. Krenželok – Ordoš, Bližňák, M. Kvapil – Lakatoš, Redenbach, Jašek – J. Stránský, Vantuch, J. Vlach.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Barinka (A), O. Němec, J. Krejčík, Gulaši, Bartejs, Malec (A) – M. Erat, Hruška, R. Zohorna – Haščák, V. Němec, Zaťovič – H. Zohorna, Nahodil, T. Havránek – Vondráček (C), L. Čermák, Dočekal – P. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Brejcha, Jelínek.

    Diváci: 3 864
    bahis siteleri