Pittsburgh – Carolina 3:1 (kon.) | Boston – New Jersey 3:2 (kon.) | Detroit – Philadelphia 2:3 (po pr.)
Montreal – Colorado 4:2 (kon.) | St. Louis – Ottawa 3:0 (kon.) | Nashville – Tampa 3:4 (po pr.)
Dallas – Florida 6:1 (kon.) | Edmonton – Buffalo 0:5 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 6:3 (kon.)
Vancouver – Los Angeles 6:2 (kon.) | Vegas – Columbus 6:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (po pr.)
konec
Boston Bruins
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
New Jersey Devils
Středa 24.01.2018, 01:05 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:27 Brad MARCHAND - 3:2
     
    39:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    Poprvé v utkání se Bruins dostávají do vedení. Pastrňák a BRAD MARCHAND ujeli do přečíslení dvou na jednoho a druhý jmenovaný naznačil přihrávku, poté si ale přehodil kotouč na bekhend a dokonale zaskočil nicnetušícího Schneidera. Asistence: David Pastrňák.
    32:53 Patrice BERGERON - 2:2
     
    32:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    Svěřenci Bruce Cassidyho se usadili v útočném pásmu a rána Krejčího z levé strany ještě orazítkovala tyč, o chvilku později ale z vrcholu kruhů vypálil PATRICE BERGERON a jeho rána už skončila v síti! Asistence: Brad Marchand a Torey Krug.
    29:03 Damon SEVERSON - 1:2
     
    29:03
    Devils právě vstřelili branku!
    Pastrňák nabil na střelu Krugovi, jeho pokus byl ale zblokován a hosté založili bleskový protiútok, který nakonec končí gólem! Johansson po přihrávce od Zachy vyřešil přečíslení tři na dva křižným pasem na DAMONA SEVERSON, který z první propálil přesouvajícího se Raska! Asistence: Marcus Johansson a Pavel Zacha.
    27:03 Riley NASH - 1:1
     
    27:03
    Bruins právě vstřelili branku!
    Vedení New Jersey ale dlouho nevydrželo, jinak nepříliš dobře hrající Bruins vyovnávají! Danton Heinen u mantinelu vybojoval puk pro RILEYHO NASHE, který z prakticky nulového úhlu nahodil kotouč na Schneidera a ten nestihl zareagovat. Asistence: Danton Heinen.
    22:05 Miles WOOD - 0:1
     
    22:05
    Devils právě vstřelili branku!
    Zdálo se, že úvodní branka Devils je jen otázkou času, což se nakonec potvrdilo. Bruins tak už v šestém utkání po sobě inkasovali jako první. Will Butcher vypálil z pravého kruhu a MILES WOOD jeho pokus dokázal protečovat mimo Raskův dosah. Asistence: Will Butcher a Nico Hischier.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 28. Riley Nash (Heinen), 33. Bergeron (Marchand, Krug), 40. Marchand (Pastrňák) – 23. Wood (Butcher, Hischier), 30. Severson (Ma. Johansson, Zacha)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára, Carlo, Krug, McQuaid, Grzelcyk, K. Miller – Marchand, Bergeron, Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Spooner – Heinen, Riley Nash, Backes – Schaller, Kuraly, Acciari.
    New Jersey Devils: Schneider (41. Appleby) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Butcher, Lovejoy – Bratt, Hischier, Palmieri – Ma. Johansson, Zajac, Stafford – Wood, Zacha, Noesen – Coleman, Boyle, J. Hayes.

    Rozhodčí: Hebert, Skillitier – Berg, Amell
    thejrc.org