Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Třebíč – K. Vary 0:2 (kon.) | Vsetín – Kladno 1:6 (kon.)
Motor ČB – Havířov 3:0 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 4:2 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 3:8 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
SK Trhači Kadaň
3:8 (0:5, 1:1, 2:2)
HC Stadion Litoměřice
Středa 24.01.2018, 18:00 • ZS KADAŇ • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po střele Lukáše Blahy operovali před brankou Václav Rezek a MARTIN TŮMA, který si počínal nejdůrazněji a došťouchal puk do sítě mezi betonem Jakuba Škarka a tyčkou. Asistence: Václav Rezek a Lukáš Blaha.
     
    57:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Teď gól hostů musí platit. Jaroslav Šimeček posla z vlastního obranného pásma přesnou přihrávku na útočnou modrou, kde puk převzal JOSEF STŘÍBRNÝ a samostatný únik zakončil povedeným blafákem, při němž poslal puk do branky mezi betony Patrika Spěšného. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    55:37
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Josef Rindoš zatáhl puk do pravého rohu útočného pásma, odkud našel přesně úplně volného JAKUBU CHRPU, pro něhož nebyl problém poslat puk do odkryté litoměřické branky. Asistence: Josef Rindoš Šimon Szathmáry.
     
    48:45
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    DENIS KUSÝ vlétl po pravé straně do útočného pásma as přesnou střelou na vzdálenější tyč překonal Patrika Spěšného. Asistence: Ondřej Machala a Dominik Málek.
     
    34:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Noční můra domácích pokračuje. Jaroslav Šimeček přihrával zpoza brány na vrchol brankoviště, odkud vystřelil JOSEF STŘÍBRNÝ, jehož rána se Patriku Spěšnému překulila přes lapačku. Asistence: Jaroslav Šimeček a Ivan Řehoř.
     
    21:27
    Kadaň právě vstřelila branku!
    I za velmi nepříznivého stavu se kadaňští fanoušci urputně radují. Martin Tůma z levé strany od mantinelu posunul na DARKA HEJCMANA, jenž z prostoru mezi kruhy prostřelil Jakuba Škarka mezi betony. Asistence: Martin Tůma a Šimon Szathmáry.
     
    16:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    To je pro Kadaň hrůzostrašná třetina. Střela Martina Janduse vypadla v brankovišti, kde na dorážku číhal Radek Pilař, od něhož se puk dostal na hůl MARTINA KADLECE, jenž puk docpal do brány mezi betonem a levou tyčkou z pohledu útočníka. Asistence: Radek Pilař a Martin Jandus.
     
    14:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice jsou při chuti. MARTIN KADLEC dostal přihrávku od pravého mantinelu přímo před bránu, odkud si poradil s Patrikem Spěšným a zvýšil vedení. Asistence: Josef Stříbrný a Ondřej Smetana.
     
    09:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    TO JE ÚDERNÁ LAJNA! IVAN ŘEHOŘ dokonal hattrick již v desáté minutě první třetiny. Po střele Nicolase Hlavy se do protiútoku rozjeli hosté ve čtyřech na jednoho. Josef Stříbrný jel na hrotu v tandemu se střelcem hattricku, který měl velmi lehkou pozici před odkrytou částí klece. Asistence: Josef Stříbrný a Jaroslav Šimeček.
     
    04:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kadaň prožívá začátek jako z noční můry. Po střele Jaroslava Šimečka si vyražený puk našel IVAN ŘEHOŘ, který neměl problém vstřelit už druhý gól v zápase. Asistence: Jaroslav Šimeček a Josef Stříbrný.
     
    01:28
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    To bylo rychlé. Ondřej Machala přihrál z mezikruží na hranici brankoviště spoluhráči Jaroslavu Šimečkovi, jehož ránu Tadeáš Dvořák ještě pokryl, ale dorážku do prázdné brány v podání IVANA ŘEHOŘE už nezastavil. Asistence: Ondřej Machala a Jaroslav Šimeček.
    Marken.cz

    Kateřina Kundertová

    Branky a nahrávky: 22. Hejcman (Tůma, Szathmáry), 56. Chrpa (Rindoš, Szathmáry), 60. Tůma (Rezek, Blaha) – 2. Řehoř (Machala, J. Šimeček), 5. Řehoř (J. Šimeček, Stříbrný), 10. Řehoř (Stříbrný, J. Šimeček), 15. M. Kadlec (Stříbrný, Smetana), 17. M. Kadlec (R. Pilař, M. Jandus), 35. Stříbrný (J. Šimeček, Řehoř), 49. Kusý (Machala, D. Málek), 58. Stříbrný (J. Šimeček)


    SK Trhači Kadaň: Tadeáš Dvořák (5. Spěšný) – R. Černý, Trefný (C), Szathmáry, Blaha, Buchtela, Kadeřávek – Hlava, Rindoš, Wágner – Rezek, Hejcman, Chrpa – J. Müller (A), Tupý, O. Procházka – Tůma.
    HC Stadion Litoměřice: Škarek (Král) – D. Málek, Pavlas (C), Smetana (A), Gaspar, L. Chalupa, L. Doudera, M. Jandus – M. Kadlec, R. Pilař, Bílek – Řehoř, J. Šimeček, Stříbrný – Kusý, Rousek, Machala – Toman, Hanták, Václavek.

    Rozhodčí: Škrobák, Grech – Krátký, Šimán.
    bahis siteleri