Kunlun – Chabarovsk 1:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:3 (1:2, 0:1, 0:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 25.01.2018, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezký den a u dalších on-line přenosů na počtenou. (15:00:37)
     
    Československá stopa v utkání

    Jan Kolář (CHA) 0+1, 2 střely, čas na ledě 21:04
    Michal Jordán (CHA) 0+1, 1 střela, čas na ledě 20:31
    Tomáš Zohorna (CHA) 0+2, 3 střely, čas na ledě 18:11
     
    Je dobojováno! Hosté šli za svým cílem získat tři body hned od úvodu duelu. V 5. minutě šikovně tečoval Jordánovu střelu Bogdan Potěchin, jenž poslal svůj celek do vedení. O tři minuty později ovšem po pěkně individuální akci srovnal Taylor Beck a začínalo se opět od začátku. Ještě v první třetině však stačil vrátit vedení na stranu Amuru pohotovým sklepnutím Alexej Byvalcev.
    Druhá třetina nepřinesla příliš vyložených šancí, ale jedna branka přeci jen k vidění byla. Ve 23. minutě využil druhou početní výhodu Alexej Byvalcev a Chabarovsk vedl rázem o dva góly.
    Závěrečná část však již další trefu nepřinesla, byť k ní oba celky měly velmi blízko. Brulému na jedné straně chyběl metr, aby byl u puku dříve než zasahující Metsola a za Amur nepřidali další gól Byvalcev ani Oleg Li. Kunlunu nepomohla ani závěrečná hra bez brankáře. Utkání tedy skončilo výhrou hostů v poměru 3:1, kteří si tak připsali veledůležité body v cestě do play off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kunlun má sice kotouč na svých holích, ale čas pomalu vypršel a hosté to již v pohodě zvládnou.
     
    59:25
    Hosté mohli mít definitivní klid, když byli v ideální střelecké pozici na středu útočného pásma. Poté však prázdnou bránu trestuhodně netrefují.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:07
    Po nahození od modré čáry Alikin ještě chvíli nepřikryl kotouč, aby nastřádal cenné vteřinky, ale poté již před dotírajícím protihráčem přerušuje hru.
     
    57:57
    Red Star si poté vybírá oddechový čas na zřejmě poslední poradu v tomto duelu.
     
    57:55
    Hellberg odjíždí na střídačku a domácí to zkouší v šesti mužích v poli.
     
    57:40
    Až teď se hosté dostávají ven z pásma a navíc se nebude po jejich vyhození ani pískat zakázané uvolnění. Red Star tak musí spěchat pro touš ke své brance.
     
    57:08
    Vzápětí však musí čelit další aktivitě Kunlunu, který teď nepouští svého soupeře ke kotouči.
     
    56:45
    Amur nyní jen posunuje kotouč do středního pásma, což mu v tuto chvíli bohatě stačí.
     
    55:59
    Do přečíslení tři na dva nyní uháněl Kunlun. Z levé strany následovala přihrávka na pravý kruh, odkud však domácí netrefili bránu Chabravosku.
     
    55:26
    Další ránu z pravého kruhu vyslali domácí hráči, ale svým pokusem trefili jen prvního clonícího hokejistu Amuru, který puk srazil za svou klec.
     
    54:43
    Sudí navíc nyní Kunlun vykazuje do středního pásma poté, co se v brankovišti pohyboval jeden z domácích hokejistů.
     
    53:59
    Tak k jejich smůle si nakonec počínali neúspěšně a hosté dokázali puk dostat ven ze svého pásma.
     
    53:40
    Nyní jsou však nastěhovaní v pásmu Amuru a pokoušejí se ohrozit Alikina. Uvidíme, zda se jim to v následujících okamžicích povede.
     
    52:55
    Amur se posléze výrazněji neprosadil v útočném pásmu a o slovo se tak hlásí znovu domácí, kterým se čas na nějakou korekci stavu velmi rychle krátí.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 8. Beck (Pereťagin) – 5. Potěchin (Jordán), 18. Byvalcev (T. Zohorna, Picard), 23. Byvalcev (T. Zohorna, J. Kolář)


    Red Star Kunlun: Hellberg (Skrynik) – N. Chlystov, Pereťagin, A. Kulda, Blacker, Schaus, Järvinen – Beck, DeFazio, Brulé (A) – Kane (C), Lessio, Yip (A) – Rissanen, Chipchura, Ponikarovskij – Squires, Lockhart, O'Donnell.
    Amur Chabarovsk: Metsola (44. Alikin) – J. Kolář (A), Kondratěv, Turbin, Jordán, Aťušov (C), Chabarov, Karmaškov – Potěchin, Byvalcev, O. Li (A) – Picard, Rasskazov, T. Zohorna – Vj. Ušenin, Gorškov, Vl. Ušenin – Dědunov, Beljakov, Frolov – Klopov.

    Rozhodčí: Gusev, Kulakov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 2 182
    bahis siteleri