Chicago – Toronto 2:3 (po pr.) | Calgary – Los Angeles 1:2 (po pr.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 25.01.2018, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:06 William NYLANDER - 2:3
     
    60:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER se po neúspěšném bekhendovém blafáku během samostatného úniku, během něhož byl faulován, rozjel na trestné střílení a zvolil stejný způsob zakončení, tentokrát již ale u levé tyče zvedl puk nad ležícího Jeffa Glasse a Toronto vítězí po prodloužení v United Center 4:3!
    47:55 Nick SCHMALTZ - 2:2
     
    47:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vinnie Hinostroza vystřelil z levého kruhu pro vhazování a po zákroku Frederika Andersena se snažil v brankovišti nadvakrát prosadit z otočky bekhendem Arťom Anisimov, jenže ani v jednom případě ležícího brankáře Maple Leafs nepřekonal, u pravé tyče ale stál NICK SCHMALTZ, který střelou zápěstím z ostrého úhlu poslal puk těsně nad ledem do sítě! Mike Babcock si vyžádal Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři, jenže s ní neuspěl a Toronto ztratilo oddechový čas – 2:2! Asistence: Arťom Anisimov a Vinnie Hinostroza.
    44:58 Nazem KADRI - 1:2
     
    44:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tyler Bozak si vybruslil zpoza brány do prostoru a krásnou přihrávkou z levého křídla napříč brankovištěm našel na vzdálenější pravé tyči NAZEMA KADRIHO, který z blízkosti pohodlně skóroval do odkryté brány! Maple Leafs využili přesilovou hru a otočili zápas na svou stranu. Asistence: Tyler Bozak a James van Riemsdyk.
    16:37 Mitchell MARNER - 1:1
     
    16:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jake Gardiner napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké střele zápěstím, která se od clonícího MITCHELLA MARNERA na přední tyči odrazila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Tento gól Maple Leafs platí a krátce před přestávkou je vyrovnáno 1:1. Asistence: Jake Gardiner a Ron Hainsey.
    05:29 Brent SEABROOK - 1:0
     
    05:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK po zpětné přihrávce Patricka Kanea zpoza brány na vrcholu pravého kruhu napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou jemně tečoval clonící Leo Komarov, a puk zamířil nad pravým betonem Frederika Andersena ke vzdálenější levé tyči! Blackhawks bleskově využili přesilovou hru a vedou nad Torontem 1:0. Asistence: Patrick Kane a Nick Schmaltz.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Seabrook (P. Kane, Schmaltz), 48. Schmaltz (Anisimov, Hinostroza) – 17. Marner (Gardiner, Hainsey), 45. Kadri (Bozak, J. van Riemsdyk), 61. W. Nylander (TS)


    Chicago Blackhawks: J. Glass (A. Forsberg) – Keith (A), Oesterle, E. Gustafsson, Seabrook (A), Kempný, C. Murphy – Saad, J. Toews (C), Duclair – Sharp, Schmaltz, P. Kane – DeBrincat, Anisimov, Hartman – Jurčo, Kämpf, Hinostroza. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Gardiner, Hainsey, Dermott, C. Carrick, Borgman, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau (A), Kadri, Marner – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Co. Brown – Komarov (A), D. Moore, Kapanen. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Francis Charron, Jake Brenk. Čároví: Lonnie Cameron, Greg Devorski

    Diváci: 21563
    bahis siteleri