Chicago – Toronto 2:3 (po pr.) | Calgary – Los Angeles 1:2 (po pr.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:1)
Toronto Maple Leafs
Čtvrtek 25.01.2018, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:06 William NYLANDER - 2:3
     
    60:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    WILLIAM NYLANDER se po neúspěšném bekhendovém blafáku během samostatného úniku, během něhož byl faulován, rozjel na trestné střílení a zvolil stejný způsob zakončení, tentokrát již ale u levé tyče zvedl puk nad ležícího Jeffa Glasse a Toronto vítězí po prodloužení v United Center 4:3!
     
    60:06
    Nick Schmaltz fauloval unikajícího Williama Nylandera a po jeho hákování bude následovat trestné střílení!
     
    60:06
    William Nylander se po šesti sekundách prodloužení řítil sám na bránu a jeho bekhendový blafák gól nepřinesl, když puk těsně nad ledem minul levou tyč! Hostující útočník byl ale faulován, takže bude následovat trestné střílení!
     
    58:40
    Vinnie Hinostroza předvedl na vrcholu levého kruhu nádhernou stahovačku a poté se v mezikruží dostal ke střele zápěstím, kterou Frederik Andersen podržel v náručí!
     
    56:57
    Roman Polák na pravém křídle vypálil od modré čáry a Jeff Glass nedokázal jeho tvrdou ránu s příklepem udržet, čehož u levé tyče mohl využít jeden z jeho spoluhráčů, jenže poskakující kotouč nedokázal dobře zasáhnout!
     
    55:58
    William Nylander si z pravého křídla krásně sjel před bránu, jenže z mezikruží bekhendem zamířil pouze doprostřed brány a hrudi připraveného Jeffa Glasse, který puk podržel!
     
    55:16
    Duncan Keith mohl na opačné straně udeřil tvrdou ránou z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Frederik Andersen ale puk levým betonem vykopl!
     
    54:55
    Andreas Borgman dobře vypálil od modré čáry a Jeff Glass toho příliš mnoho neviděl, puk mířící pod horní tyč ale nakonec na poslední chvíli uviděl a hrudí vyrazil!
     
    53:29
    Ron Hainsey letos před dnešním zápasem strávil na ledě v oslabení ze všech hráčů NHL nejvíce času – 211 minut a 57 sekund.
     
    48:53
    Mitchell Marner míchal v levém kruhu s pukem a Brent Seabrook ho podrazil. Správně udělené dvě minuty za podražení.
    47:55 Nick SCHMALTZ - 2:2
     
    47:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vinnie Hinostroza vystřelil z levého kruhu pro vhazování a po zákroku Frederika Andersena se snažil v brankovišti nadvakrát prosadit z otočky bekhendem Arťom Anisimov, jenže ani v jednom případě ležícího brankáře Maple Leafs nepřekonal, u pravé tyče ale stál NICK SCHMALTZ, který střelou zápěstím z ostrého úhlu poslal puk těsně nad ledem do sítě! Mike Babcock si vyžádal Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáři, jenže s ní neuspěl a Toronto ztratilo oddechový čas – 2:2! Asistence: Arťom Anisimov a Vinnie Hinostroza.
     
    46:45
    Brent Seabrook byl na obranné modré čáře zasažen holí do obličeje a Mitchell Marner dostal dvě minuty za vysokou hůl.
    44:58 Nazem KADRI - 1:2
     
    44:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tyler Bozak si vybruslil zpoza brány do prostoru a krásnou přihrávkou z levého křídla napříč brankovištěm našel na vzdálenější pravé tyči NAZEMA KADRIHO, který z blízkosti pohodlně skóroval do odkryté brány! Maple Leafs využili přesilovou hru a otočili zápas na svou stranu. Asistence: Tyler Bozak a James van Riemsdyk.
     
    43:23
    Tomáš Jurčo vzápětí fauloval v mezikruží útočného pásma a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:43
    Jordan Oesterle na pravém křídle bez přípravy vypálil s příklepem a puk mířil do bližšího horního rohu brány, jenže Frederik Andersen ho lapačkou nejprve vyrazil a poté hned ze vzduchu stáhl do ní!
     
    38:16
    Leo Komarov vyfasoval dvě minuty za faul loktem a Chicago si v závěru druhé třetiny zahraje třetí přesilovou hru.
    37:11 Travis Dermott a jeho fantastický obranný zákrok holí
     
    37:11
    Anthony Duclair se málem řítil sám na bránu a u pravé tyče chtěl ještě bekhendem vylepšit pozici pro jednoho ze spoluhráčů, který si na vzdálenější levé tyči najížděl na puk ze druhé vlny, jenže na něj neprošel. Fantasticky obranný zákrok vpádu předvedl Travis Dermott, který puk zablokoval nataženou holí!
     
    34:42
    Jonathan Toews mohl v blízkosti pravé tyče udeřit v oslabení, jenže jeho bekhendová střela z blízkosti mířící nad lapačku Frederika Andersena minula bližší horní roh brány!
     
    32:52
    Nick Schmaltz dostal dvě minuty za krosček a Toronto si zahraje v dnešním zápase druhou přesilovou hru.
     
    32:48
    Patrick Marleau si z pravého křídla dobře sjel před bránu, na přední tyči ale z blízkosti orazítkoval pouze pravý beton Jeffa Glasse, který si připsal důležitý zákrok a podržel Chicago!
     
    28:09
    Nazem Kadri skvěle zrychlil v pravém kruhu, ze kterého si po pokrytí puku sjel před bránu, mezi betony ale Jeffa Glasse v bráně Chicaga z blízkosti překonat nedokázal!
     
    23:52
    A domácí mohli rychle udeřit podruhé v zápase v přesilové hře, jenže Frederik Andersen fantasticky puk vyrazil, když proti střele z mezikruží zasáhl levým betonem!
     
    22:23
    Patrick Marleau fauloval zakončujícího Davida Kämpfa a dostal dvě minuty za držení. Bude se hrát ve hře 4 na 4.
    22:20 Český útočník David Kämpf orazítkoval levou tyč!
     
    22:20
    Nick Schmaltz si skvěle pokryl puk, který na pravém křídle zavezl do útočného pásma, a poté ho poslal do levého kruhu pro vhazování, kde si na něj najel David Kämpf a nádhernou střelou zápěstím letící těsně nad ledem orazítkoval přední levou tyč! Třetí tyč Hawks!
     
    21:46
    Duncan Keith dostal dvě minuty za sekání a Maple Leafs si zahrají první přesilovou hru v dnešním zápase.
    21:33 Brankář Frederik Andersen a jeho fantastický semafor!
     
    21:33
    James van Riemsdyk z levého kruhu zamířil pouze do hrudi Jeffa Glasse a po rychlém protiútoku Chicaga mohl skórovat v mezikruží Anthony Duclair, který krásnou střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Frederik Andersen ale předvedl úžasný semafor!
    16:37 Mitchell MARNER - 1:1
     
    16:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Jake Gardiner napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké střele zápěstím, která se od clonícího MITCHELLA MARNERA na přední tyči odrazila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Tento gól Maple Leafs platí a krátce před přestávkou je vyrovnáno 1:1. Asistence: Jake Gardiner a Ron Hainsey.
    14:14 Gól nebyl uznán kvůli nedovolenému bránění brankáři
     
    14:14
    Connor Carrick vystřelil od modré čáry a jeho střela se u pravé tyče od jednoho z hráčů, konkrétně jeho brusle, odrazila do brány, jenže gól nebyl uznán, protože James van Riemsdyk těsně předtím vrazil do Jeffa Glasse! Rozhodčí neuznali gól přímo na ledě kvůli nedovolenému bránění brankáři.
    13:24 Jonathan Toews se pokusil o velkou kulišárnu
     
    13:24
    Jonathan Toews si najel před bránu na krásnou diagonální přihrávku z levého křídla a holí rychle obkroužil puk, který nechal volně jet dál, Frederik Andersen ale betony nerozevřel a vyrazil ho! Neujala se ani dorážka!
    09:26 Alex DeBrincat střelou z blízkosti orazítkoval levou tyč!
     
    09:26
    Alex DeBrincat napřáhl v levém kruhu ke krásné střele zápěstím, která se od bližší tyče odrazila do brankoviště! V něm ovšem nebyl nikdo, kdo by dorážel, a Frederik Andersen puk poslal za bránu.
     
    05:45
    Connor Murphy mohl rychle navýšit jednobrankový náskok Chicaga, jeho střela z pravého kruhu ale trefila přední tyč!
    05:29 Brent SEABROOK - 1:0
     
    05:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK po zpětné přihrávce Patricka Kanea zpoza brány na vrcholu pravého kruhu napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou jemně tečoval clonící Leo Komarov, a puk zamířil nad pravým betonem Frederika Andersena ke vzdálenější levé tyči! Blackhawks bleskově využili přesilovou hru a vedou nad Torontem 1:0. Asistence: Patrick Kane a Nick Schmaltz.
     
    05:18
    Tyler Bozak fauloval Davida Kämpfa a po poskytnuté výhodě Chicagu byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    05:12
    Tomáš Jurčo se po skvělém průniku Davida Kämpfa dostal v mezikruží ke střele, kterou Frederik Andersen pravým betonem vyrazil!
     
    04:02
    Patrick Kane na levém křídle vyrazil do přečíslení tři na jednoho a sám vystřelil v levém kruhu, jeho střela ale ani netrefila bránu!
     
    01:50
    Mitchell Marner se ocitl v mezikruží ve slibné šanci, jenže zamířil pouze do hrudi domácího brankáře Jeffa Glasse, který puk vyrazil!
    00:59 Kane mohl dorazit puk do brány, těsně ji ale minul!
     
    00:59
    Brent Seabrook na pravém křídle vystřelil od modré čáry a Frederik Andersen s obrovskými problémy puk vyrazil! Vzápětí se na vzdálenější levé tyči dostal k dorážce Patrick Kane, jenže bránu Maple Leafs z blízkosti minul!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Seabrook (P. Kane, Schmaltz), 48. Schmaltz (Anisimov, Hinostroza) – 17. Marner (Gardiner, Hainsey), 45. Kadri (Bozak, J. van Riemsdyk), 61. W. Nylander (TS)


    Chicago Blackhawks: J. Glass (A. Forsberg) – Keith (A), Oesterle, E. Gustafsson, Seabrook (A), Kempný, C. Murphy – Saad, J. Toews (C), Duclair – Sharp, Schmaltz, P. Kane – DeBrincat, Anisimov, Hartman – Jurčo, Kämpf, Hinostroza. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Gardiner, Hainsey, Dermott, C. Carrick, Borgman, R. Polák – Hyman, Matthews, W. Nylander – Marleau (A), Kadri, Marner – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Co. Brown – Komarov (A), D. Moore, Kapanen. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodčí: Francis Charron, Jake Brenk. Čároví: Lonnie Cameron, Greg Devorski

    Diváci: 21563
    bahis siteleri