Philadelphia – Tampa 1:5 (kon.) | New Jersey – Nashville 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 6:3 (kon.)
Montreal – Carolina 5:6 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Detroit – Chicago 1:5 (kon.)
Ottawa – Boston 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Columbus 1:2 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – NY Islanders 1:2 (kon.) | Vancouver – Buffalo 0:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:6 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:6 (0:2, 4:3, 1:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 26.01.2018, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:41 Justin WILLIAMS - 5:6
     
    49:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Déjà vu! Ihned po srovnání skóre si Carolina bere vedení zpět! Hosté vyhráli buly ve středním pásmu. Teuvo Teräväinen vypálil z kruhu pro vhazování a těsně před brankou tečoval kotouč JUSTIN WILLIAMS, který poslal kotouč mezi betony Price! Asistence: Teuvo Teräväinen, Noah Hanifin.
    49:31 Max PACIORETTY - 5:5
     
    49:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Bleskurychle využitá přesilová hra! Drouin vyhrál buly, na modré přebral kotouč Petry, který vypálil. Před brankou tečoval kotouč MAX PACIORETTY, který jemnou tečí překonal Warda! Asistence: Jeff Petry, Jonathan Drouin.
    39:55 Derek RYAN - 4:5
     
    39:55
    Carolina právě vstřelila branku!
    Všechno zpět! Důležitou branku do šatny si nakonec připisují hosté! Benn propadl ve středním pásmu, když se hosté dostali do přečíslení 2 na 1! Noah Hanifin se snažil nahrát na spoluhráče, ale jeho nahrávku ztečoval Price, bohužel pro domácí se puk odrazil k volnému DEREKU RYANOVI, který pohotovou střelou překonal Price 5 vteřin před koncem! Asisntece: Noah Hanifin, Lee Stempniak.
    38:42 Jeff PETRY - 4:4
     
    38:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Canadiens se prosazují těsně před přestávkou, to je důležitý gól pro domácí! Canadiens vyhráli vhazování v útočné třetině, puk se dostal k JEFFU PETRYMU, kterého nikdo nebránil, tak si s pukem sjel až před Warda, kterého propálil přízemní střelou! Asistence: Max Pacioretty, Charles Hudon.
    28:59 Charles HUDON - 3:4
     
    28:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    A další branka! Za domácí se znovu prosazuje CHARLER HUDON, který svou přesnou střelou zápěstím překonává Cama Warda. Canadiens jsou tak znovu pouze o gól za Hurricanes!
    27:35 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:4
     
    27:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, máme tu další branku v rychlém sledu! Mete měl kotouč ve vlastním pásmu, ale špatně nahrál a volný puk sebral TEUVO TERÄVÄINEN, který se řítil sám na Price, domácího brankáře překonal backhandovou kličkou a vrátil dvougólový náskok Hurricanes! Bez asistence.
    27:05 Jeff SKINNER - 2:3
     
    27:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Bleskurychlá odpověď hostujícího celku. Noah Hanifin vypálil a kotouč byl těsně před Pricem ztečovaný na druhou tyč, kde stál osamocený JEFF SKINNER, který zasunul kotouč za záda padajícího Price! Carolina je znovu ve vedení! Asistence: Noah Hanifin a Derek Ryan.
    Brendan GALLAGHER - 2:2
     
    26:47
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! Plekanec dobře napadal a u mantinelu se mu podařilo sebrat kotouč, který předložil BRENDANU GALLAGHEROVI, který z otočky střelou golfem poslal kotouč do horního rohu! Bez asistence.
    Charles HUDON - 1:2
     
    26:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se také prosazují! Canadiens zvýšili aktivitu a to se jim vyplatilo! Habs byli ve třetině Canes, když se ke střele od modré rozhodl vypálit Petry, jeho střelu tečoval Byron do břevna, ale kotouč se odrazil k volnému CHARLESU HUDONOVI, který ho uklidil do prázdné branky. Asistence: Paul Byron, Jeff Petry.
    08:03 Jordan STAAL - 0:2
     
    08:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a zvyšují svůj náskok! Justin Faulk nahrál na mantinel na volného Raska, který z jedničky vypálil, jeho pokus Price vyrazil před volného JORDANA STAALA, který kotouč uklidil do prázdné branky! Asistence: Victor Rask, Justin Faulk.
    01:33 Teuvo TERÄVÄINEN - 0:1
     
    01:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Bleskurychlý vstup do zápasu pro Hurricanes! Jeřábek nezpracoval kotouč za brankou Price a puk se dostal k Raskovi, který vypálil, ale jeho střela skončila za brankou, kde byl nejrychleji Williams, který krásnou nahrávkou před brankou našel volného TEUVA TERÄVÄINENA, který pohotovou střelou na první tyč překonal přesouvajícího se Price! Asistence: Justin Williams, Victor Rask.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 27. Hudon (Byron, Petry), 27. Gallagher, 29. Hudon, 39. Petry (Pacioretty, Hudon), 50. Pacioretty (Petry, Drouin) – 2. T. Teräväinen (Williams, V. Rask), 9. J. Staal (V. Rask, Faulk), 28. Skinner (Hanifin, D. Ryan), 28. T. Teräväinen, 40. D. Ryan (Hanifin, Stempniak), 50. Williams (T. Teräväinen, Hanifin)


    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Petry, Alzner, Jeřábek, Jo. Benn, Schlemko, Mete – Hudon, Byron (C), Pacioretty (A) – Gallagher (A), Plekanec, Lehkonen – Deslauriers, Drouin, Galchenyuk – L. Shaw, Froese, J. de La Rose.
    Carolina Hurricanes: C. Ward (Darling) – Slavin, Pesce, H. Fleury (C), Faulk, Hanifin, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen (A), J. Staal, E. Lindholm – B. McGinn, V. Rask, Williams (A) – Skinner, D. Ryan, Stempniak – Nordström, Krüger, Di Giuseppe.

    Rozhodčí: Morton, Joannette – MacPherson, Murray
    thejrc.org