Philadelphia – Tampa 1:5 (kon.) | New Jersey – Nashville 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 6:3 (kon.)
Montreal – Carolina 5:6 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Detroit – Chicago 1:5 (kon.)
Ottawa – Boston 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Columbus 1:2 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – NY Islanders 1:2 (kon.) | Vancouver – Buffalo 0:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:6 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:5 (0:3, 0:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Pátek 26.01.2018, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Alex DEBRINCAT - 1:5
     
    59:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ještě úprava skóre. ALEX DEBRINCAT trefuje odkrytou branku a osmnáct vteřin před koncem tak kompletuje hattrick! Asistence: Ryan Hartman.
    56:09 Anthony MANTHA - 1:4
     
    56:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl a brankář Forsberg poprvé v zápase loví puk ze své sítě. Henrik Zetterberg od pravého hrazení našel na hranici brankoviště stojícího ANTHONYHO MANTHU, který pouze sklepl puk za brankovou čáru a využívá tak přesilovou hru. Asistence: Henrik Zetterberg.
    31:31 Alex DEBRINCAT - 0:4
     
    31:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce Blackhawks končí čtvrtou brankou a situace se pro Detroit značně komplikuje! Jonathan Toews po zadovce vrátil puk na osu hřiště zpět ALEXI DEBRINCATOVI, který po zamíření střelou zápěstím vymetl pravý růžek Mrázkovy branky. Asistence: Jonathan Toews.
    08:47 Vinnie HINOSTROZA - 0:3
     
    08:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Laxní přístup Red Wings ve středním pásmu hosté trestají jak nejlépe mohou! Zanedbanou rozehrávku ve středním pásmu zachytil Anthony Duclair, který pobídl na ose hřiště VINNIE HINOSTROZU, který přebruslil na levé křídlo. Tam si sjel až na spodní část levého kruhu a po naznačené přihrávce zpět na Duclaira překonal Howarda rychlou střelou k bližší tyči. Asistence: Anthony Duclair.
    05:43 Anthony DUCLAIR - 0:2
     
    05:43
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Během krátké chvíle Blackhawks navyšují své vedení na rozdíl dvou branek! Po vyhrané buly poslal kotouč Duncan Keith kotouč k levém hrazení na Alexe DeBrincata, který svižnou přihrávkou našel mezi kruhy postaveného ANTHONYHO DUCLAIRA. Ten pohotovou střelou prostřelil Howarda. Asistence: Alex DeBrincat a Duncan Keith.
    03:19 Alex DEBRINCAT - 0:1
     
    03:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté vstřelují úvodní branku zápasu a ujímají se vedení. Nepovedenou střelou Connora Murphyho zachytil na vnitřní straně pravého kruhu ALEX DEBRINCAT, jehož rychlé zakončení propadlo za Howardova záda. Asistence: Connor Murphy a Anthony Duclair.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 57. Mantha (Zetterberg) – 4. DeBrincat (C. Murphy, Duclair), 6. Duclair (DeBrincat, Keith), 9. Hinostroza (Duclair), 32. DeBrincat (J. Toews), 60. DeBrincat (Hartman)


    Detroit Red Wings: Howard (9. Mrázek) – DeKeyser, Jensen, Kronwall, Green, Ericsson, Ouellet – Athanasiou, D. Larkin, Bertuzzi – Mantha, Zetterberg, Nyquist – Tatar, Nielsen, Glendening – Frk, Turgeon, Witkowski.
    Chicago Blackhawks: A. Forsberg (J. Glass) – Keith, Oesterle, E. Gustafsson, Seabrook, Kempný, C. Murphy – Saad, Schmaltz, P. Kane – DeBrincat, J. Toews, Duclair – Jurčo, Kämpf, Hinostroza – Sharp, Anisimov, Hartman.
    thejrc.org