Philadelphia – Tampa 1:5 (kon.) | New Jersey – Nashville 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 6:3 (kon.)
Montreal – Carolina 5:6 (kon.) | Florida – Washington 2:4 (kon.) | Detroit – Chicago 1:5 (kon.)
Ottawa – Boston 2:3 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Columbus 1:2 (kon.) | Anaheim – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.)
Vegas – NY Islanders 1:2 (kon.) | Vancouver – Buffalo 0:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:6 (kon.)
po s.n. (2:1)
Edmonton Oilers
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
Calgary Flames
Pátek 26.01.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Connor MCDAVID - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Edmonton Oilers.
    Autorem vítězné branky je CONNOR MCDAVID.
     
    64:12
    Drake Caggiula (Edmonton) nyní v pádu nedokázal trefit odkrytou branku, po famózním pasu McDavida z levé strany.
     
    63:32
    David Rittich (Calgary) bleskově rozehrál, do brejku se tak dostali hosté, jmenovitě Johnny Gaudreau, který jel sám na Talbota, jehož ale kličkou do bekhendu nepřekonal.
     
    61:16
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (David Rittich – 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Garnett Hathaway.
     
    Je to tak, gól neplatí, domácí mohutně protestují, ale nic s výrokem sudích nezmohou, David Rittich se vrátil do branky a jedeme dál!
    61:16 Gól, po němž již domácí slavili vítězství, jenže předčasně, nakonec byl po prostudování gól neuznán a zápas nekončí!
     
    61:16
    Edmonton právě vstřelil branku, která neplatí! David Rittich (Calgary) opouští branku a vztekle háže hokejkou o led. Není divu, Connor McDavid znovu v souboji s ním neuspěl, jeho nájezd z pravé strany dokázal český gólman zneškodnit, jenže poté dvojice bránících hráčů Brodie a Gaudreau nechala doklepnout Ryana Stromeho puk do branky a po prostudování videozáznamu není gól uznán!
    57:50 Střela Connora McDavida se otřela o horní tyčku
     
    57:50
    Connor McDavid (Edmonton) trefuje z levé strany brankovou konstrukci za zády Ritticha.
     
    54:40
    Johnny Gaudreau (Calgary) se dostal sám před Talbota, kterého ale nedokázal z levé strany prostřelit.
    53:32 Anton Slepyšev (Edmonton) neprostřelil Davida Ritticha
     
    53:32
    Brett Kulak (Calgary) ještě zachytil puk na útočné modré, pak ale chybuje a do brejku šel Lucic. Ten přihrál v útočném pásmu do mezikruží, odkud ideální pozice pálí Anton Slepyšev (Edmonton), jenže David Rittich vyjel ven z branky a jeho dělovku chytá! Hra přerušena.
    47:50 Matthew TKACHUK - 3:3
     
    47:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Olejáři jsou sice nebezpečnější, ale to hostům nebrání ve vyrovnání! Mikael Backlund poslal parádní pas z levé strany před branku, kde puk zametl za přesouvajícího se Talbota MATTHEW TKACHUK. Asistence: Mikael Backlund.
    46:42 Další šance McDavida, Rittich i tentokrát úspěšnější.
     
    46:42
    Domácí kapitán Connor McDavid si opět neporadil s českým gólmanem v brance Flames! Brett Kulak (Calgary) nedokázal hvězdného útočníka Olejářů zastavit, ten se před něho natlačil a snažil se procpat puk do branky, to se mu ale nepodařilo.
    45:16 Brandon DAVIDSON - 3:2
     
    45:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Zřejmě bránící Mikael Backlund nyní zakryl výhled Rittichovi, který byl tak bezmocný proti střele BRANDONA DAVIDSONA, jež přesně v tom okamžiku vypálil z mezikruží a puk prolétl nad lapačkou českého gólmana do branky. Asistence: Ryan Strome.
    44:39 David Rittich (Calgary) uspěl v dalším souboji s Connorem McDavidem
     
    44:39
    David Rittich (Calgary) nyní předvedl další skvělý zákrok poté, co se do zakončení dostal Connor McDavid, jež se natlačil před bránícího hráče a vypálil, byť v pádu, český gólman opět ledovým klidem máchl lapačkou a chytil puk.
     
    41:53
    Vyloučení v týmu Edmonton Oilers (Zack Kassian – 10 min. osobní trest).
     
    41:53
    Ryan Lomberg (Calgary) si svůj premiérový strat v NHL okořenil bitkou! Soupeřem mu byl Zack Kassian (Edmonton), který si dnes moc nezahrál... v první třetině dostal desetiminutový trest, nyní dostává další pětiminutový trest + navíc dvouminutový další dvouminutový trest a znovu desetiminutový trest... hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    38:36
    Cam Talbot (Edmonton) dostává dvouminutový trest za zdržování hry, poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    37:08
    Mikael Backlund (Calgary) vyhodil puk, který ale na modré zachytil Connor McDavid, ten si sjel do mezikruží, vypálil, ale David Rittich byl na svém místě, hra přerušena.
     
    37:00
    Vylučuje se, Edmonton bude hrát přesilovou hru při vyloučení Hathawaye.
    34:54 Zack KASSIAN - 2:2
     
    34:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nyní již ale defenziva Flames neuspěla! Přečíslení tři na dva zakončili domácí gólem, když tvrdou střelu Draisaitla David Rittich vyrazil, ale dorážející ZACK KASSIAN pohodlně nasměroval puk do branky, zde byl český gólman naprosto bezmocný. Asistence: Leon Draisaitl a Connor McDavid.
    33:50 Brandon DAVIDSON - 1:2
     
    33:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jesse Puljujärvi odvedl skvělou práci, udržel puk poměrně dlouho na své holi, poté přihrál BRANDONU DAVIDSONOVI, který pohotově vypálil z pravé strany, z otočky a puk prošel Rittichovi mezi betony. Asistence: Jesse Puljujärvi a Ryan Strome.
     
    30:30
    Na trestnou lavici zamířil domácí Michael Cammalleri, který dostává dvouminutový trest za hákování, hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    21:25
    Leon Draisaitl (Edmonton) si sjel z levé strany blíž k brance a orazítkoval její konstrukci.
     
    20:22
    Mikael Backlund (Calgary) hned v úvodu druhé třetiny oslabuje svůj tým, za držení odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
    19:17 David Rittich (Calgary) tímto zákrokem podržel svůj tým
     
    19:17
    Fantastický zákrok Davida Ritticha, který zřejmě maskou a ramenem vyráží střelu Leona Draisaitla.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny, Darnell Nurse (Edmonton) dostává dvouminutový trest za nesportovní chování, totéž ale i Garnett Hathaway (Calgary), bude se tak hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    14:43
    Zack Kassian (Edmonton) dostává osobní desetiminutový trest.
    14:21 Mark GIORDANO - 0:2
     
    14:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rozhodčí signalizovali vyloučení, hosté tak hráli v šesti až do střely MARKA GIORDANA, který z pravé strany, téměř od modré, nachytal Talbota v nedbalkách. Asistence: Dougie Hamilton.
    12:20 Mikael Backlund (Calgary) se při vlastním oslabení dostal do zakončení, na Talbota ale nevyzrál.
     
    12:20
    Mikael Backlund (Calgary) se při vlastním oslabení dostal do zakončení, parádně se natlačil před vracejícího se Draisaitla, ale na střelu neměl tolik času, Talbot střelu sráží do rohu.
     
    11:42
    Opět se vylučuje, tentokrát na straně Calgary, Matt Stajan (Calgary) dostává dvouminutový trest za držení, přesilová hra Oilers.
     
    04:24
    Jujhar Khaira (Edmonton) se provinil proti pravidlům při napadání za brankou Ritticha a je vyloučen na dvě minuty, první přesilová hra v zápase.
    01:32 Matthew TKACHUK - 0:1
     
    01:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hned z první střely na branku slaví hosté první gól! Po přihrávce Brouwera zpoza branky se prosazuje MATTHEW TKACHUK, který do puku plácl a ten zaplul za záda Talbota. Tkachuka neuhlídal slovenský obránce ve službách Oilers Andrej Sekera. Asistence: Troy Brouwer a Mikael Backlund.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 34. Davidson (Puljujärvi, R. Strome), 35. Kassian (Draisaitl, McDavid), 46. Davidson (R. Strome), rozh. náj. McDavid – 2. Tkachuk (Brouwer, Backlund), 15. Giordano (D. Hamilton), 48. Tkachuk (Backlund)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Michael Cammalleri (EDM)
    1:0   Micheal Ferland (CGY)
    2. série:
    1:0   Leon Draisaitl (EDM)
    1:1   Matthew Tkachuk (CGY)
    3. série:
    2:1   Connor McDavid (EDM)
    2:1   Sean Monahan (CGY)


    Edmonton Oilers: Talbot (Montoya) – Russell, Nurse, Benning, Klefbom, Davidson, Sekera – Slepyšev, McDavid, Caggiula – Kassian, R. Strome, Maroon – Puljujärvi, Draisaitl, Cammalleri – Auvitu, Khaira, Lucic.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – D. Hamilton, Giordano, Hamonic, Brodie, Stone, Kulak – Ferland, Monahan, J. Gaudreau – Brouwer, Backlund, Tkachuk – Hathaway, Jankowski, S. Bennett – Lazar, Stajan, Lomberg.

    Rozhodčí: Kozari, Nicholson – Daisy, Miller

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri