Vítkovice – Třinec 1:4 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Litvínov – Sparta 1:4 (kon.)
Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 26.01.2018, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:57 Jordann PERRET - 3:2
     
    43:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se po vhazování vydaly do útoku a nakonec se přece jen dostávají do vedení! Po přihrávce od Wisharta se před Maxwella propracoval JORDANN PERRET a na jeho bekhendový blafák už brankář Boleslavi nestačil! Asistence: Ty Wishart a Patrik Poulíček.
    32:07 Dominik PACOVSKÝ - 2:2
     
    32:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce Středočeši vyrovnávají na 2:2! Za pardubickou brankou vybojoval kotouč Radan Lenc, který uviděl před Kacetlem DOMINIKA PACOVSKÉHO, a ten procedil puk za záda pardubického brankáře. Asistence: Radan Lenc.
    22:33 Tomáš ROLINEK - 2:1
     
    22:33
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ta se domácím povedla o poznání lépe a po půl minutě se dostávají zpět do vedení, když se TOMÁŠ ROLINEK, trefil přímo do pravého růžku Maxwellovy branky. Asistence: Tomáš Svoboda a Petr Sýkora.
    20:55 David NĚMEČEK - 1:1
     
    20:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A nejen, že našetřil čas, hostům se dokonce podařilo ve vlastním oslabení i vyrovnat! DAVID NĚMEČEK z levého kruhu pro vhazování propálil Ondřeje Kacetla. Asistence: Jakub Valský.
    01:06 Sacha TREILLE - 1:0
     
    01:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pěkná spolupráce druhé domácí formace a Pardubice vedou ve druhé minutě 1:0! David Tomášek po levém křídle přjel do útočné třetiny a nahrál na druhou stranu Tomáši Svobodovi, který ještě celou akci posunul svou přihrávkou do mezikruží, kam si najel SACHA TREILLE a překonal Maxwella první střelou na branku. Asistence: Tomáš Svoboda a David Tomášek.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Branky a nahrávky: 2. Treille (T. Svoboda, Tomášek), 23. Rolinek (T. Svoboda, P. Sýkora), 44. Perret (Wishart, Poulíček) – 21. Němeček (Valský), 33. Pacovský (Lenc)


    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Trončinský, Čáslava, Cardwell, Wishart, Hrabal, Mojžíš, Ščotka – P. Sýkora, Marosz, Rolinek – T. Svoboda, Tomášek, Treille – M. Kaut, Poulíček, Perret – Bojko, Dušek, Beran.
    BK Mladá Boleslav: Maxwell (J. Růžička) – Hrdinka, Hanzlík, Eminger, Němeček, Dlapa, Kotvan, J. Říha – Valský, Žejdl, Orsava – Flynn, P. Musil, Klepiš – Lenc, P. Holík, Pacovský – L. Volf, Urban, P. Kousal.

    Rozhodčí: Hradil, Pavlovič – Ganger, Ondráček

    Diváci: 7 760
    ocianews.com