Vítkovice – Třinec 1:4 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Litvínov – Sparta 1:4 (kon.)
Jihlava – Chomutov 3:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.)
Liberec – Olomouc 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Pátek 26.01.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:12
    Během komerční pauzy se skanduje obvyklé slovní spojení začínající jednou barvou, pokračující jedním ze zvířat. Zpět k utkání, na trestné se zabouchly dveře, vyloučen je Čachotský, jenže ten je zraněn a na střídačce je zašíván, místo něj trest odsedí Žálčík..
     
    46:14
    Smejkal následně puk zpod rozhodčího vydoloval a odpálil ven. Na tom by mnoho nebylo, jenže ho odpálil čistě mimo led na tribunu C a dvě minuty ho neminou. Následuje komerční pauza a po ní přesilovka domácích.
     
    43:30
    Knot si několika drobnými háčky pomohl přizastavit Čachotského a je vyloučen. Nutno říci, že to bylo odpískáno s větší prodlevou, což se nelíbí ani jedné straně.
     
    40:50
    A aktivní vstup hostí do třetiny nese ovoce. Vyloučen je Kajínek za podražení Vondrky za domácí brankou.
     
    34:37
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Josef Skořepa – 2 min., hákování).
     
    30:55
    Havel nejprve začal celou „válku“ držením Semanovy hole. Ten se však nedal a vrátil mu to i s úroky. Havel odpověděl taktéž a to už sudímu Pešinovi došla trpělivost, oba vypral na trestnou. Hraje se 4 na 4.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Havel – 2 min., podražení).
     
    10:18
    Tak Valach si opravdu dnes moc dlouho nezahrál. Za tento tvrdý zákrok, jenž způsobí ledařům a doktorovi Dukly dost práce, je vyloučen na pět minut a do konce utkání.
     
    01:19
    Domácí obrana se nepohodla, ke kotouči se dostal Tomeček a klouzající se Střiteský ho tělem podsekl.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 15. Stříteský (Čachotský, Dostálek), 16. Suchánek (Diviš, F. Seman), 57. Dostálek (Kajínek, Zeman) – 4. Poletín (Smejkal, V. Tomeček), 22. Koblasa (Knot)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, Kajínek, J. Zdráhal, de la Rose, D. Váňa, Stříteský, Půža – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – Straka, Skořepa (A), Hamill – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Diviš (A), R. Hubáček, F. Seman.
    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Grman, Valach, Dietz, Flemming, Knot, Slovák – Sklenář, V. Růžička (A), Vondrka (C) – Koblasa, Huml (A), Skokan – Poletín, Smejkal, V. Tomeček – A. Dlouhý, Šťovíček, J. Havel – Lauko.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Gebauer, Jindra

    Diváci: 4 002
    thejrc.org