HC Litvínov – Zlín 5:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kladno – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:5 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:3 (kon.) | Slavia – Třinec 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 6:4 (kon.) | K. Vary – Jihlava 3:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
Pátek 26.01.2018, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Roman Jeřábek našel nikým neobsazeného VOJTĚCHA STŘONDALU, který se v poklidu otočil, zamířil ke Stahlově brance a bekhendem potřetí poslal Kometu do vedení. Asistence: Roman Jeřábek, Petr Slabý.
     
    42:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu zápletku! Štěpán Bláha naservíroval puk před branku PAVLU HUSARIKOVI, který puk procpal přes Holíka. Asistence: Štěpán Bláha, Vojtěch Svoboda.
     
    34:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Radim Ferda zachytil rozehrávku domácích a spolu s MATĚJEM NOVÁKEM ujížděl dva na jednoho. Druhý jmenovaný se z bezprostřední blízkosti prosadil. Asistence: Radim Ferda.
     
    31:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají po nádherné akci. Pavel Husarik se uvolnil na pravé straně, najel si před gólmana Holíka, krásným pasem našel najíždějícího KREŠIMIRA SCHILDHABELA, který se trefil do odkryté brány.
     
    09:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí obránci si nepohlídali PETRA KREJČÍHO, který pláchl všem protihráčům a v samostatném úniku prostřelil Stahla mezi betony.
     
    04:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté odpovídají vzápětí! Jan Hasoň našel před bránou volného MATĚJE NOVÁKA, který procedil skrz Stahla puk do branky. Asistence: Jan Hasoň, Jakub Matula.
     
    00:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle otevírají skóre zápasu! Před brankou se ocitl JAKUB MÜLLER, který z bezprostřední blízkosti propálil Holíka. bez asistence.
    Marken.cz

    Vojtěch Voštinka

    Branky a nahrávky: 1. Müller, 32. Schildhabel (Husarik), 43. Husarik (Bláha, Svoboda) – 5. Novák (Hasoň, Matula), 10. Krejčí, 35. Novák (Ferda), 47. Střondala (Jeřábek, Slabý)


    Rytíři Kladno: Stahl (Novotný) – Kryll, Zich, Cibák, Klusáček, Šíma, Kučera, Müller, Zelingr – Gnusin, Patyk, Š. Bláha, Schildhabel, Vildumetz, Husarik, Kučera, Březina, Svoboda.
    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Trnka, Slabý, Jurnečka, Kučeřík, Rafaj, Jeřábek, Kowalczyk – Novák, Süss, Havlát, Svoboda, Hasoň, Střondala, Čejka, Matula, Ferda, Frydrych, Krejčí

    Rozhodčí: Jaroš – Krátký, Marek
    thejrc.org