HC Litvínov – Zlín 5:3 (kon.) | Sparta – Vítkovice 3:2 (po pr.) | Kladno – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 2:5 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:3 (kon.) | Slavia – Třinec 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 6:4 (kon.) | K. Vary – Jihlava 3:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
6:4 (2:1, 3:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 26.01.2018, 18:15 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši přidávají šestou branku a nejspíše rozhodují o třech bodech v dnešním utkání. JAKUB DOKTOR vystihl nepřesný pas hostí a z útočné třetiny neměl problém trefit prázdnou branku.
     
    57:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To bude ještě drama, jelikož Pardubice střílejí kontaktní branku. Dušek našel zpoza branky JAKUBA HOSKOVCE, jenž se trefil pod horní tyč!
    Asistence: Dominik Dušek.
     
    36:06
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se prosazují a už je to zase jen o dvě branky! Kubišta získal puk v útočném pásmu a poslal ho na PETRA ANTONÍČKA. Ten se rozhodl pro střelu zápěstím a trefil se přesně pod víko.
    Asistence: Dominik Kubišta.
     
    33:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesto se Jihočeši udrželi v pásmu a přidávají další branku! Dneska se jim v útočné fázi opravdu daří. Doktor poslal puk na modrou pro ROBINA RÁKOSNÍKA, jehož ránu zastavila až síť v brance.
    Asistence: Jakub Doktor.
     
    29:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, co nyní předvedli domácí hráči! Vstřelili si totiž vlastní branku! Delší dobu se nikdo z Pardubických nedotkl kotouče, ale gól je připsán LUKÁŠI ZUKALOVI.
    Bez asistence.
     
    28:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jsou v utkání zatím jasně lepší a střílí dnes již čtvrtou branku! Šulek si vyjel s pukem a vystřelil. Jeho střelu Janský moc neviděl, přesto ji stihl betonem vykopnout. Poslal ji ale přesně na hůl JANA BÁRTY, jenž skóroval do prázdné.
    Asistence: Ondřej Šulek a Jakub Doktor.
     
    22:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    jihočeši si berou svůj dvoubrankový náskok zpět! Velký závar vznikl po nahození od modré před brankou Janského. Zde se nejrychleji zorientoval RADEK ROLÍNEK, jenž doklepl puk za brankovou čáru.
    Asistence: Michal Bláha a Daniel Dudáček.
     
    06:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nádherná střela znamená stáhnutí vedení Motoru jen na jednu branku. Pardubice vybojovaly puk v útočném pásmu. Ke střele se dostal DOMINIK DUŠEK, jehož ránu zápěstím zastavila až síťka v brance.
    Asistence: Tomáš Jelínek.
     
    05:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Uběhlo jen něco málo přes minutu a máme zde druhou branku domácích! Ti ujeli dva na jednoho a Dančišin naservíroval puk pro JAKUB KÁNÍKA. Ten sice nevyslal nijak prudkou střelu, ale ta šla přímo mezi betony Janského.
    Asistence: Milan Dančišin.
     
    04:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí tým se ujímá vedení v páté minutě hrací doby! Bárta jen nahodil puk na branku, který se odrážel všude možně. Nejlépe se zorientoval JAKUB DOKTOR, jenž doklepl kotouč do sítě.
    Asistence: Jan Bárta.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Doktor (Bárta), 6. Káník (Dančišin), 23. Rolínek (Bláha, Dudáček), 29. Bárta (Šulek, Doktor), 34. Rákosník (Doktor), 58. Doktor – 7. Dušek (Jelínek), 30. Zukal, 37. Antoníček (Kubišta), 58. Hoskovec (Dušek)


    HC Motor České Budějovice: Březina (Němec) – Grauer, Kachyňa, Rákosník, Dosek, Kubeš, Brabec, Dudáček – Rolínek, Doktor, Bláha, Prášek, Káník, Šulek, Kaisler, Tejko, Dančišin, Bárta, Kouba
    HC Dynamo Pardubice: Janský (29. Kulich) – Jelínek, Pražák, Faltys, Zukal, Bučko, Mert, Javůrek – Hoskovec, Antoníček, Pochobradský, Petrus, Štefka, Machač, Dušek, Kubišta, Matýs, Zídek, Černý

    Rozhodčí: Horáček – Polonyi, Šperl
    thejrc.org