Slavia – Vítkovice 6:3 (kon.) | Kladno – Jihlava 7:4 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 3:1 (kon.)
Chomutov – Zlín 5:0 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 2:6 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 6:7 (0:1 po s.n.) | Sparta – Třinec 5:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:3 (1:1, 0:1, 4:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 27.01.2018, 13:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • DHL Extraliga juniorů • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí mužstvo rychle ukončuje třineckou hru bez brankáře gólem do prázdné branky. Chlouba vybojoval kotouč ve vlastním pásmu, posunul na zcela osamoceného TOMÁŠE SCHWAMBERGERA, který od obranném modré čáry udělal pár kroků a ze středního pásma zacílil přesně do opuštěné branky Třince! Asistence: Jaroslav Chlouba, Tomáš Jandus.
     
    51:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sparťanská radost ale netrvala moc dlouho. Marguš vyslal od modré čáry dobrou ránu, kterou ještě dokázal tečovat útočník ADAM FLOK, od jehož hokejky puk zaplachtil až za brankáře Wolfa. Asistence: Timotej Marguš, Adam Raška.
     
    50:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí tým se dostává do dvoubrankového vedení! TOMÁŠ SCHWAMBERGER vyslal ze své hole tvrdou ránu a puk zapadl až do sítě Loubalovy branky. Asistence: Jaroslav Chlouba a Martin Dubský.
     
    47:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí borci se poprvé v tomto utkání ujímají vedení! Chlouba vyslal střelu a TOMÁŠ SCHWAMBERGER se před Loubalem postaral o vedoucí gól Sparty. Asistence: Jaroslav Chlouba, Tomáš Jandus.
     
    44:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí sparťané se na začátku třetí třetiny prosazují a vyrovnávají! Pejchal vybruslil s pukem do útočného pásma, podařilo se mu najít Janduse, který ale puk nezasáhl. K osamocenému puku před Loubalem se však dostal úplně osamocený JAKUB WOJNAR a se štěstím zakončil střelou mezi betony. Asistence: Tomáš Jandus, Tadeáš Pejchal.
     
    37:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    A třinecký útočník to udělal náramně. ADAM RAŠKA zkusil klasický forhendový blafák a puk skončil v brance Wolfa. Už to chvíli vypadalo, že sparťanský brankář má puk ve svém moci, ale nebylo tomu tak. Bez asistence.
     
    12:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí se přeci jen dočkali vyrovnávací branky! Chlouba si vyjel na modrou čáru, odkud jemnou přihrávku poslal na MARKA KAROCHA, který ukrytou střelou trefil přesně vzdálenější růžek hostující svatyně! Asistence: Jaroslav Chlouba, Jakub Wojnar.
     
    08:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hostující hokejisté jsou odměněni za svou mírnou převahu. JONÁŠ PETEREK se prohnal útočným pásmem a svou individuální akci zakončil přesnou střelou do sparťanské sítě. Bez asistence.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 13. Karoch (Chlouba, Wojnar), 45. Wojnar (T. Jandus, Pejchal), 48. Schwamberger (Chlouba, T. Jandus), 51. Schwamberger (Chlouba, Dubský), 60. Schwamberger (Chlouba, T. Jandus) – 9. Peterek, 38. Raška (TS), 52. Flok (Marguš, Raška)


    HC Sparta Praha: Wolf (Černý) – Janda, Simotics, Mrkvička, Sedliský, Eliáš, Karoch, Hanuš – T. Jandus, Schwamberger, Nacházel, Fabiánek, Bílek, Eg Larsen, Pejchal, Chlouba, Kropáček, Dubský, Wojnar.
    Trenér: Pavel Geffert.

    HC Oceláři Třinec: Loubal (Štěpánek) – Hrachovský, Krzak, Rufer, Marguš, J. Adámek – Strakoš, Kaukič, Plitko, Irgl, J. Peterek, Raška, Flok, Najsar, Molin.
    Trenér: Vlastimil Wojnar.

    Rozhodčí: Lacina – Krátký, Špůr
    thejrc.org