Peterborough – Leicester 1:5 (kon.) | Huddersfield Town – Birmingham 1:1 (kon.) | Middlesbrough – Brighton 0:1 (kon.)
Notts County – Swansea 1:1 (kon.) | Southampton – Watford 1:0 (kon.) | Wigan – West Ham 2:0 (kon.)
Newport County AFC – Tottenham 1:1 (kon.) | Liverpool – West Brom 2:3 (kon.)
konec
Southampton FC
1:0 (1:0)
Watford FC
Sobota 27.01.2018, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • FA Cup • 1/16 finále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (17:55:42)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:11.
     
    Je konec! Domácí Southampton zvládl dnešní utkání FA Cupu a po výhře 1:0 nad Watfordem postupuje do osmifinále! O výhře The Saints rozhodl stoper Stephensuž po čtyřech minutách. Od té doby si domácí hráči své vedení jen hlídali a díky skvělému výkonu domácí defenzívy nedovolil soupeři vyrovnat!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté ještě mohli zaútočit na vyrovnání. Watford totiž zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Richarlison z dobré pozice trefil jen zeď.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Domácí celek ještě zahrával přímý kop. Jeho exekuce se ujal kapitán Davis, jehož centr skončil na hlavě pozorného Kabaseleho.
     
    88
    Watford stále obléhá pokutové území soupeře. Další akci hostujících fotbalistům zastavil rázným odkopem stoper Stephens.
     
    86
    Watford už v závěrečných minutách vrhá všechny síly do útoku. Hosté se usadili v blízkosti pokutového území, ale Gray se nedostal k hlavičce.
     
    84
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Tadič, přichází Carillo.
     
    82
    Watford zahrával další rohový kop. Watson odcentroval na hranici pokutového území, ale Tadič vyhlavičkoval balón do bezpečí.
     
    80
    Domácí nyní dokázali otupit rostoucí tlak soupeře. Shane Long si naběhl na přihrávku mezi obránce, jenže si nepotykal se zpracováním.
     
    78
    Další akce Watfordu byla hodně nepovedená. Richarlison sice utekl po pravém křídle, jenže Gray na jeho prudký centr nedosáhl.
     
    76
    Watford zahrával rohový kop. Exekuce se ujal Richarlison, nicméně jeho prudký centr odvrátila pozorná obrana Southamptonu.
     
    74
    Domácí fotbalisté nadále kontrolují své vedení. Hráči The Saints se usadili na polovině soupeře a Watfordu takřka napůjčují balón.
     
    72
    Southampton nyní uklidňuje hru kombinací na polovině hrací plochy. Domácí fotbalisté hledají skulinky v defenzívě Watfordu.
     
    70
    Doucouré si naskočil na přetažený centr do pokutového území. Hostující křídelník mířil na zadní tyč, jenže trefil jen obránce Southamptonu.
     
    68
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Boufal, přichází Jošida.
     
    67
    Richarlison táhl akci hostujícího celku po levé straně hrací plochy. Míč si ale ukopl daleko od nohy a balón prolétl do zámezí.
     
    65
    Aktivní Tadič se z levé strany prodral do zakončení. Placírkou poslal technickou střelu na zadní tyč, jenže minul branku.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Cedric (Southampton FC).
     
    62
    Žlutou kartu dostává Watson (Watford FC).
     
    62
    Hosté se po delší době natlačili na polovinu Southamptonu. Nikdo ve žlutém dresu si nenaběhl na prudkou přihrávku.
     
    60
    Southampton i po hodině hry drží těsný náskok a nepouští soupeře na dostřel své brance. Domácí celek zatím zvládá utkání skvěle takticky.
     
    58
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Carillo, přichází Pereyra.
     
    58
    Southampton je aktivnější i po poločasové přestávce. Domácí fotbalisté se opět tlačili do útoku, nicméně nikdo v červeném nedokázal zakončit.
     
    56
    Tadič vhazoval na polovině soupeře. Na jeho přihrávku si naběhl Romeu, který si míč navedl na pravačku a ze střední vzdálenosti prověřil Karnezise.
     
    54
    Boufal se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče, jenže rána mu vůbec nesedla a Karnezis si připsal snadný zákrok.
     
    52
    Domácí zahrávali přímý kop v těsně blízkosti pokutového území Watfordu. Jeho exekuce se ujal Tadič, jenže trefil čtyřčlennou zeď.
     
    50
    Další akce domácího celku vyšuměla do ztracena. Boufal poslal prudkou přihrávku do pokutového území, ale nikdo z jeho spoluhráčů na balón nedosáhl.
     
    48
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Capoue, přichází Okaka.
     
    46
    Southampton obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale obrana Watfordu získala míč.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Domácí Southampton vlétl do utkání ve velkém stylu a už po čtyřech minutách otevřel skóre dnešního střetnutí Jack Stephens! Watford se poté sice tlačil do útoku, jenže domácí bleskově vyrovnali hru. Od té doby na hrací ploše kralovaly obě defenzívy. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Watford se v závěru první půle ještě jednou vydal do útoku. Carillo neuspěl v souboji na polovině hrací plochy, kde přišel o balón.
     
    43
    Střídající Pied se ihned zapojil do ofenzivní snahy Southamptonu. Domácí fotbalista míč potáhl na hranici pokutového území, ale nikdo z domácích nezakončil.
     
    41
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Bertrand, přichází Pied.
     
    39
    Hra je přerušena! Jeden z hráčů Watfordu zůstává po souboji na polovině hrací plochy ležet na trávníku a musí být ošetřen.
     
    37
    Watford se po delší době usadil na polovině Southamptonu. Carillo poslal průnikovou přihrávku, ale Stephens včasným skluzem zasáhl.
     
    35
    Tadič vhazoval na levé straně. Dlouhé vhazování poslal až do pokutového území, kde však kralovali zadáci hostujícího celku.
     
    33
    Janmaat podpořil ofenzívu Watfordu po pravé straně hrací plochy. Hostující obránce chtěl odcentrovat, ale Bertrand mu nedal prostor.
     
    31
    Tadič si před brankou Watfordu naskočil na centr z pravé strany hrací plochy, přetlačil Kabaseleho, jenže hlavou minul branku.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme dobrý výkon domácího Southamptonu. Hosté se velmi těžce dostávají před branku soupeře.
     
    28
    Shane Long v hlavičkovém souboji přiklepl míč Boufalovi, jež se pohotově pokusil o zakončení, ale trefil jen obránce před sebou.
     
    26
    V posledních minutách se bojuje spíše ve středu hrací plochy. Boufal si tentokrát balón stačil pokrýt a nechal se faulovat.
     
    24
    Domácí brankář poslal dlouhý nákop na polovinu Watfordu. K balónu se dostal Boufal, jenže obránce k němu stačil rychle přistoupit.
     
    22
    Watson se dral na polovinu domácího celku, kde se natlačil před Boufala, který jej zatažením za dres poslal k zemi.
     
    20
    Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Southampton se usadil na polovině soupeře, ale nemůže se dostat do šestnáctky.
     
    18
    Davis poslal prudkou přihrávku na levou stranu hrací plochy. Balón si zpracoval Boufal, jehož kličku vystihl Mariappa.
    Stephenson oslavil své narozeniny skvělým způsobem!

     
    16
    Holebas vhazova v blízkosti rohového praporku. Krajní obránce Watfordu poslal přihrávku na hranici pokutového území, kde míč získal Bertrand.
     
    14
    Watford se usadil na polovině domácího celku. Carillo si naběhl na prudkou přihrávku, ale zakončení se mu nepovedlo.
     
    12
    Hosté zahrávali přímý kop před pokutovým územím The Saints. Exekuce se ujal středopolař Carillo, jehož pokus prolétl kolem branky.
     
    10
    Hráči Watfordu nyní operovali v blízkosti pokutového území Southamptonu. Lavinu domácích obránců však nepřekonali.
     
    8
    Southampton je nyní aktivnějším celkem. Capoue nepohlídal Boufala, který poslal přihrávku na hranici pokutového území, kde kraloval obránce Kabasele.
     
    6
    Watford se snaží o rychlou odpověď. Gray táhl akci středem hrací plochy, jenže kolem důrazného Hoedta neprošel do pokutového území.
    4. Jack STEPHENS - 1:0
     
    4
    Southampton právě vstřelil branku!
    Domácí celek se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Southampton zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území a JACK STEPHENS otevřel skóre!
     
    3
    Do prvního útoku se vydali také fotbalisté Southamptonu. Shane Long si řekl o přihrávku na hranici pokutového území, ale nedokázal se otočit.
     
    1
    Watford obstaral výkop do dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže Gray získal pro Watford pouze vhazování.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Southampton FC: McCarthy, Cédric, Stephens, Hoedt, Bertrand, Davis (C), Romeu, Højbjerg, Tadić, Boufal, Long.
    Náhradníci: Carnillo, Forster, Gabbiadini, Lemina, Pied, Ward-Prowse, Jošida

    Watford FC: Karnezis – Janmaat, Mariappa, Kabasele, Holebas – Doucouré, Watson (C) – Carillo, Capoue, Richarlison – Gray
    Náhradníci: Bachmann, Okaka, Pereyra, Prodl, Sinclair, Succes, Zeegelaar

    Rozhodčí: Madley – Scholles, Perry.
     
    Dnešní soupeři do letošního ročníku FA Cupu vstoupili až v minulém kole. Watford hrál na půdě Bristolu City. S kometou letošního ročníku Carabao Cupu však neměl problémy a po výsledku 3:0 s přehledem postoupil. Naopak Southampton musel zajíždět na stadionu Fulhamu. Celek z Premier League na hřišti soupeře uspěl nejtěsnějším možným rozdílem díky brance Ward-Prowse.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z FA Cupu. Společně se podíváme na duel mezi Southamptonem a Watfordem.Výkop je stanoven na 16 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 4. Stephens

    Karty:   63. Cedric (SOT) – 62. Watson (WAT)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:11.
    Southampton FC: McCarthy, Cédric, Stephens, Hoedt, Bertrand (41. Pied), Davis (C), Romeu, Højbjerg, Tadić (84. Carillo), Boufal (68. Jošida), Long.
    Náhradníci: Carnillo, Forster, Gabbiadini, Lemina, Pied, Ward-Prowse, Jošida

    Watford FC: Karnezis – Janmaat (74. Sinclair), Mariappa, Kabasele, Holebas – Doucouré, Watson (C) – Carillo (58. Pereyra), Capoue (48. Okaka), Richarlison – Gray
    Náhradníci: Bachmann, Okaka, Pereyra, Prodl, Sinclair, Succes, Zeegelaar

    Rozhodčí: Madley – Scholles, Perry
    bahis siteleri