Znojmo – Salzburg 4:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (1:0, 1:2, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 27.01.2018, 16:30 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • Nadstavba
Partner:
     
    59:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Po vhazování se puku ujali sice hosté, nedokázali se však prosadit. Puku se ujal Brabec, nahrál MARTINU KOSNAROVI, ten přes celé hřiště trefil prázdnou bránu hostů a zpečetil výhru Znojma. Asistence: Zdeněk Brabec.
     
    42:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli vyhráli vhazování v obranném pásmu a přesunuli se do útočného pásma. Puku se ujal MIREK BAZALA, který si svou kličkou najel před brankáře a zasunul puk za jeho záda. Bez asistence.
     
    37:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Po zmatku před brankou Orlů se znojemský brankář octl mimo branku,následně nahrál Tomáši Sigmundovi. Orli se vydali do protiútoku, který zakončoval za Merrova záda DANIEL PIŠ. Asistence: Tomáš Sigmund, Kolupaev Grigorii.
     
    28:28
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Po chybě jednoho ze Znojemských na modré čáře se puku ujali hosté. Z pravého kruhu poté Predan nahrál ALWINU SCHUSTEROVI, ten z mezikruží skvěle zakončil do rožku znojemské branky. Asistence: Aljaz Predan.
     
    27:34
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Skvělá kombinace hostujícího celku. Z pravého kruhu vyslal Wallenta přihrávku na volného RAOULA VALTINERA, ten z prostoru od levé tyče znojemské svatyně zakončoval ke vzdálenější tyči. Skvělá kombinace! Asistence: Elias Jeronimo Wallenta.
     
    09:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo přesilovou hru okamžitě proměňuje. Orli si okamžitě po vhazování vybudovali tlak, ze kterého zakončoval TOMÁŠ SIGMUND. Ten z předbrankového prostoru prostřelil brankáře mezi betony. Asistence: Filip Roubal, Marek Štěpanovský.

    Nikola Katolická

    Branky a nahrávky: 10. Sigmund (Roubal, Štěpanovský), 38. Piš (Sigmund, Kolupaev), 43. Bazala, 60. Kosnar (Brabec) – 28. Valtiner (Wallenta), 29. Schuster (Predan)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kolupaev (Velička) – Rudy S., Brabec, Rudy J., Štěpanovský, Peří, Hrubý – Kosnar, Růžička, Zelenkov – Piš, Sigmund, Roubal – Miščík, Stromko, Bazala – Ligocký.
    EC Red Bull Salzburg: Merra (Dvorkins) – Stapelfeldt, Frandl, Valtiner, Pfarrmaier, Sander, Kail, Peskoller – Zitz, Predan, Schuster – Sinzinger, Motil, Wallenta – Rattensberger, Tschiersch, Auer – Nedwed, Wörthner, Bammer.

    Rozhodčí: Doležal – Polák, Krejčí

    Diváci: 54
    thejrc.org