Trenčín – Nitra 1:3 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Košice – Žilina 6:3 (kon.)
Zvolen – Poprad 5:3 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
konec
HC Košice
6:3 (1:0, 2:1, 3:2)
MsHK Žilina
sk Neděle 28.01.2018, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné tipsportligové stretnutie medzi celkami HC Košice a MsHK Žilina, v ktorom domáci porazili svojho súpera pomerom 6:3.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 33:25

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:26:54)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:37
    Košice dali gól!
    Je definitívne rozhodnuté, košické víťazstvo spečatil gólom do prázdnej bránky kapitán LADISLAV NAGY. Asistencie: David Pacan, Jere Pulli.
     
    59:01
    Tomek je už na striedačke, power-play Žiliny.
     
    58:42
    Tomáš Tomek sa pýta na striedačku, vhadzovanie v strednom pásme sa ale zopakuje. Žilina počká, kým sa jej hráči usadia v útočnom pásme.
     
    58:36
    Oddychový čas hostí.
     
    58:28
    Puk nahadzoval do útočnej tretiny Hatala, Žilinčania sa ale následne dostali len k hre popri mantineli. Odtiaľ sa strieľa len veľmi ťažko, a tak mohol ostať Vladislav Habal pokojný.
     
    57:48
    O malý moment začnú plynúť posledné dve minúty riadnej hracej doby.
     
    56:57
    V ostatných sekundách hra mierne stratila na svojom tempe, čo hrá v neprospech Žiliny. Jej hokejisti sa teraz nedokážu presadiť pred Vladislavom Habalom.
     
    56:16
    Patrik Rogoň sa teraz po súboji s jedným z košických korčuliarov len ťažko zdvíhal z ľadu, našťastie sa ale zdá, že bude v poriadku. Nasleduje komerčná prestávka.
     
    55:20
    Košičania medzičasom pokračujú s piatimi hráčmi.
     
    54:59
    Žilina už raz vyrovnať dokázala, ak tak chce učiniť znova, musí sa čo najrýchlejšie presunúť pred bránku Vladislava Habala. V ostatných sekundách sa totiž hralo len pred Tomekom.
     
    53:46
    Košice dali gól!
    Košičania sa dokázali dostať do pásma svojho súpera, kde vymietol parádnou strelou pavučinu v Tomekovej bránke RICHARD JENČÍK. Asistencia: Blake Kessel.
     
    53:06
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Šedivý – 2 min., hákovanie).
     
    52:28
    Košice dali gól!
    Teraz už ale Oceliari znova vedú. Košičania sa usadili v pásme svojho súpera, z čoho ťažil GABRIEL SPILAR. Ten upravuje sedem a pol minúty pred koncom na 4:3 pre Košice. Asistencie: Richard Jenčík, Patrik Koch.
     
    52:07
    Pekná akcia domácich Košíc, na jej konci bol Michel Miklík. Jeho zakončenie bekhendom malo smerovať pomedzi betóny Tomeka až do siete, ale žilinský gólman si dal pozor.
     
    51:42
    Píska sa postavenie mimo hry v podaní žilinských Vlkov, vhadzovať sa bude v strednom pásme. Ešte predtým ale pošlú oba celky na ľadovú plochu čerstvé sily.
     
    51:30
    Hra sa teraz presúva zo strany na stranu, za vyrovnaného stavu je opäť všetko otvorené. Uvidíme, či sa ešte niektorý z tímov dostane do vedenia v riadnej hracej dobe.
     
    50:03
    Žilina dala gól!
    A je vyrovnané! Žilina prebrala v ostatných minútach iniciatícu do vlastných rúk a ukázala, že aj trojgólové manko z Košíc sa dá zmazať. Vyrovnáva RADIM HRUŠKA. Asistencie: Peter Mikuš, Lukáš Kozák.
     
    49:41
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Miklík – 2 min., podrazenie).
     
    48:59
    Žilina dala gól!
    Gól platí, a tak máme pred sebou ešte mimoriadne zaujímavých 11 minút hry! Žilina sa totiž dvomi gólmi vrátila do zápasu a opäť môže pomýšľať na body. Do listiny strelcov sa zapísal MAREK TVRDOŇ. Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    48:59
    Žilinskí Vlci sa teraz tešia z gólu, na celú situáciu sa ale ešte pozrie videorozhodca. Tým je dnes pán inžinier Roman Jung.
     
    48:20
    Košičania sa v úvode svojho oslabenia dostali do šance, ich strela bola v poslednom možnom okamihu zblokovaná len na ochrannú sieť. Žilina sa bude chcieť dostať čo najrýchlejšie pred Habala.
     
    48:04
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Dudáš – 2 min., držanie).
     
    47:20
    Štvrtá košická formácia teraz poriadne postrašila Tomáša Tomeka medzi tromi žrďami. Tomu vypadlo niekoľko striel, našťastie pre Žilinu ale Oceliari puk do siete nedotlačili.
     
    46:37
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    46:18
    Hra sa teraz presúvala zo strany na stranu, ani jeden z celkov sa nerozhodol striedať. Udeje sa tak zrejme počas najbližšieho prerušenia hry.
     
    45:07
    Zaujímavý pokus Nagya, ktorý bol tiesnený z oboch strán, napriek tomu zakončoval bekhendom. Tomáš Tomek bol ale pripravený a túto strelu vytesnil do bezpečnej zóny.
     
    44:43
    Rogoň vyštartoval s pukom do stredného pásma, odtiaľ sa chceli Košice presunúť pred Tomáša Tomeka. To všetko ale len za cenu postavenia mimo hry. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    43:48
    Úvod poslednej časti riadnej hracej doby je spomedzi všetkých troch tretín zatiaľ najpomalší, čo Žiline rozhodne nevyhovuje. Ak ešte chcú Vlci pomýšľať na zisk bodov, mali by čo najrýchlejšie skórovať.
     
    42:58
    Mazanec posielal puk do útočnej tretiny Žiliny, tam ale nenašiel ani jedného zo svojich spoluhráčov. Kombinovať tak budú môcť hokejisti domácich Košíc.
     
    42:01
    Vylúčený Tomáš Hričina sa už vrátil na ľad, sily sa nám tak vyrovnali. Uvidíme, ktorému z celkov bude tento fakt vyhovovať viac.
     
    41:04
    Žilina v úvode tretej tretiny ešte pokračuje vo svojej presilovej hre, paradoxne, aktívnejšie sú Košice. Tomáš Tomek teraz pri jednom zo svojich zákrokov posunul bránku, čiarový arbiter to rýchlo napravil.
     
    40:11
    Záverečná časť riadnej hracej doby sa nám začala. Budeme zvedaví, či sa ešte dočkáme gólových hodov, alebo sa skôr bude toto stretnutie len dohrávať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Za sebou máme už rovných štyridsať minút hry, čo značí dve z troch tretín riadnej hracej doby. Do šatní sa pôjde za priebežného stavu 3:1.

    Pomer striel po 2. tretine: 21:18

    Tretia tretina sa začne približne o 18:44.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:52
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Hričina – 2 min., hákovanie).
     
    39:28
    Klimenta je už na ľade, Žilina pokračuje v plnom počte.
     
    39:04
    Zdá sa, že záverečná minúta prostrednej časti riadnej hracej doby sa už odohrá bez inkasoveného gólu na jednej či druhej strany. Košičania pokračujú v presilovej hre, zatiaľ toho ale veľa nevymysleli.
     
    38:06
    Prebiehajú posledné dve minúty druhej tretiny. Hrá sa v strednom pásme, Košičania zatiaľ počas tejto presilovky na Tomáša Tomeka nevystrelili.
     
    37:23
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Klimenta – 2 min., hrubosť).
     
    37:16
    Žilina dala gól!
    Neprekonaný dnes neostane ani košický gólman Habal. Z pravej strany si proti nemu nakorčuľoval MARCEL HOLOVIČ, ktorý strelou švihom upravil na 3:1 z pohľadu Košíc. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    36:30
    Pospíšil posúval puk na modrú čiaru, po niekoľkých prihrávkach v tomto priestore hrací predmet Košice vytesnili do stredného pásma.
     
    36:01
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Miklík – 2 min., hákovanie).
     
    35:43
    Zápas mierne stratil na svojom tempe, tento fakt vyhovuje nepochybne viac domácim hokejistom. Tí si vypracovali v druhej tretine pohodlný náskok, o ktorý už pred prestávkou nebudú chcieť prísť.
     
    34:55
    Snaha Košíc pretlačiť puk do útočného pásma sa stretla len s neúspechom, a to aj napriek tomu, že sa snažil Dudáš neoblomne o opak.
     
    33:52
    Po košickom góle sa pomerne často prerušuje. Tentokrát to zapríčinilo zakázané uvoľnenie domáceho celku, ktorý tak nebude môcť striedať.
     
    33:46
    Šoltés chcel puk vyhodiť do stredného pásma, žilinský korčuliar ho zrazil na lavičku hosťujúceho celku. Vhadzovať sa tak bude pri žilinskej modrej čiare.
     
    32:39
    Košice dali gól!
    Košičania zopakovali úspech z predošlej presilovej hry a dostávajú sa tak už do trojgólového vedenia. Tomáš Tomek sa teraz hnevá na svojich spoluhráčov, prekonal ho MICHEL MIKLÍK. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    32:02
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Jurík – 2 min., podrazenie).
     
    31:40
    Tohto faktu sú si vedomí aj samotní Vlci, ktorí sa zásluhou Rogoňa dostali k zaujímavej strele. Vladislav Habal sa však prezentoval výborným semafórom a puk podržal vo svojej lapačke.
     
    30:43
    Košičania ostali v pásme svojho súpera, tentokrát z toho lepší pokus nebol. Žilina potrebuje čo najskôr skórovať, inak to môže mať dnes v metropole východného Slovenska už len veľmi ťažké.
     
    29:28
    Tomek vypichol puk svojou hokejkou, napriek tomu sa k nemu Košice v pásme vrátili. Následne sa musel skúsený gólman prezentovať dobrým zákrokom na ľade, ktorým podržal žilinský celok.
     
    28:49
    Aktívnejším tímom sú naďalej domáce Košice, ktoré teraz aktívne kombinovali v pásme svojho súpera. Chýbalo tomu už len strelecké zakončenie, ku ktorému Vlci súpera nepustili.
     
    27:14
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    27:08
    Dudáš si od mantinelu nakorčuľoval k pravému kruhu, odkiaľ skúsil ohroziť Tomáša Tomeka. Ten ale strelu očakával, a tak puk bez väčších problémov vyrazil do bezpečnej zóny.
     
    26:37
    Habal našiel pri mantineli Spilara, ktorý chcel okamžite rozohrať smerom dopredu. Puk mu ale od čepele odskočil, a tak bude môcť kombinovať hosťujúca Žilina.
     
    25:23
    Košice dali gól!
    Košičania sa opätovne vrátili do pásma, kde si rozhodili defenzívne rady súpera a presilovkovým presným zásahom sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Presadil sa EDUARD ŠEDIVÝ. Asistencia: Michel Miklík.
     
    24:37
    Košičania sa na niekoľko sekúnd usadili v pásme svojho súpera, bolo to vak bez strely. Žilina navyše teraz puk pošle cez všetky čiary až k Habalovi.
     
    23:54
    Vylúčenie v tíme MsHK Žilina (Stupka – 2 min., hákovanie).
     
    23:17
    Úvod druhej tretiny za svojím predchodcom zaostáva vo výraznej miere, my preto veríme, že nám prinesie aj prostredná časť riadnej hracej doby nejaké zaujímavejšie momenty.
     
    22:38
    Švihálek čakal na puk pred košickou bránkou, prihrávka však napokon letela opačným smerom. Žilina sa ale do pásma vrátila, po jej nahodení následne Habal puk radšej prikryl na ľadovej ploche.
     
    21:18
    Hostia sa následne chceli dostať aj do útočnej tretiny, zastavilo ich ale avizované postavenie mimo hry. Tá sa napokon musela prerušiť, buly v strednom pásme.
     
    21:01
    Ovčačík si teraz pri vyhodení puku pomohol plexisklom, od ktorého sa hrací predmet odrazil do stredného pásma. Tam sa ho na niekoľko sekúnd nedokázal zmocniť nik, napokon sa to podarilo Žiline.
     
    20:22
    Hráči sa postavili do stredového kruhu, úvodné buly prostrednej časti zápasu bolo vhodené. Sme zvedaví, čo si pre nás pripravili hokejisti oboch tímov na túto pasáž zápasu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Siréna v Steel aréne nám ohlásila koniec úvodného dejstva, prvá tretina zápasu medzi Košicami a Žilinou je už minulosťou. Po 20 minútach hry platí stav 1:0.

    Pomer striel po 1. tretine: 13:9

    Druhá tretina sa začne približne o 17:51.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:36
    Pred malou chvíľou sa pískalo košické zakázané uvoľnenie, po ktorom prišlo vhadzovanie pred Vladislavom Habalom. Pri puku sú však domáci, a tak sa zdá, že sa už pred prestávkou nič podstatné neudeje.
     
    18:35
    Domáci kapitán Ladislav Nagy sa zapojil do hry, sily na ľadovej ploche sa vyrovnali. Medzičasom nám začalo plynúť záverečných 90 sekúnd úvodnej tretiny.
     
    18:20
    Opäť je puk za Tomekom. Už to zrejme žilinskí Vlci nestihnú.
     
    17:50
    Táto presilovka hosťom príliš nevychádza, Košičania sa teraz dokázali niekoľkokrát v krátkom časovom slede oslobodiť vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    17:07
    Puk teraz ltí cez všetky čiary, oba celky budú striedať počas hry. S rozohrávkou sa tak Žilina príliš ponáhľať nemôže.
     
    16:40
    Žilina bola blízko vyrovnávajúceho gólu! Za kruhy teraz priletela prihrávka priamo na hokejku Klimentu, ktorý mal pred sebou otvorený priestor. Napokon zvolil strelu príklepom, avšak len priamo do hrude pripraveného Habala.
     
    16:24
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Nagy – 2 min., krosček).
     
    16:18
    Mazanec hľadal na zadnom mantineli spoluhráča, v tomto priestore ale operoval Pacan. Kanadský center tak znemožnil lepší pohyb svojmu súperovi, každopádne, útočná akcia z toho už nebola.
     
    15:20
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    14:46
    Konečne sme videli v pásme súpera aj Žilinu. Vlkom snahu uprieť rozhodne nemožno, každopádne, drvivá väčšina ich prihrávok smeruje len k mantinelom, pričom tento priestor zatiaľ Košice výborne pokrývajú.
     
    13:39
    Obrovská šanca Košíc. Od mantinelu sa puk dostal pred Tomeka, kde bol úplne voľný Marek Hovorka. Ten podobnú situáciu nečakal, a tak v súboji so žilinským gólmanom neuspel.
     
    12:53
    Až teraz musel Tomáš Tomek vytiahnuť ďalší zo série kvalitných zákrokov. Bol to jeho desiaty v dnešnom zápase, inkasoval raz. Jeho náprotivok Vladislav Habal si drží so šiestimi zákrokmi čistý štít.
     
    12:38
    Hralo sa dlhší čas bez prerušenia, čo využili oba celky na prestriedanie svojich formácií počas hry. Tempo hry mierne upadlo, my preto dúfame, že to nebude dlhodobejší efekt.
     
    11:52
    Mendrej si pred bránkou stražil jedného z útočníkov domáceho celku, napokon ale do priameho súboja ísť nemusel. Puk totiž hostia popri mantineli vytlačili do stredného pásma.
     
    10:58
    Trojica Suja, Spilar, Jenčík sa teraz snažila v pásme Žiliny niečo vymyslieť, defenzíva Vlkov však bola rozostavená výborne a súpera nepustila ani len k presnejšej kombinácii.
     
    10:05
    Naopak, Tomáš Tomek musí byť v ostatných minútach v poriadnej permanencii. Napokon, košický tlak sa poslednými dvomi či tromi striedaniami poriadne vystupňoval.
     
    09:36
    Vladislav Habal bol dlhší čas bez zákroku, preto sa teraz vo vlastnom bránkovisku rozhodol rozpohybovať. Následne sa síce Žilina k súperovmu brankárovi priblížila, avšak bolo to bez strely.
     
    08:39
    Mikuš prišiel pri zadnom mantineli o puk, čo sa snažili Košice okamžite využiť. Na dobrú prihrávku si nakorčuľoval Dudáš, ktorý chcel strieľať z prvej, avšak puk mnu na čepeľ ideálne nedosadol. Tomek tak podržal Žilinu dobrým zákrokom.
     
    07:48
    Dobrá strela spoza kruhov trafila do zadného plexiskla, odkiaľ sa ešte puk odrazil k Sujovi. Ten spätnou strieľanou prihrávkou ešte pokúšal šťastie a Tomek mal veru čo robiť, aby si puk sám nezrazil do siete.
     
    07:30
    Píska sa zakázané uvoľnenie Vlkov, vhadzovať sa bude po pravici Tomáša Tomeka.
     
    07:07
    K slovu sa po rýchlom prestriedaní chcel nadýchnuť aj hosťujúca Žilina, jeden z Vlkov však puk na Habala len nahodil, a tak ho český gólman v službách Košíc bez väčších problémov podržal vo svojej lapačke.
     
    06:26
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    06:26
    Z pomerne veľkého uhlu pálil Miklík, ktorý sa dostal k odrazenému puku. Táto strela však brankára kvalít Tomáša Tomeka prekvapiť nemohla, a tak sa bude v zápase pokračovať za stavu 1:0.
     
    05:58
    Hričina s Boltunom sa teraz pomerne zbytočne nechali vytlačiť k mantinelu, odkiíaľ sa už s pukom nedostali. Trojica žilinských korčuliarov ho tak poslala aspoň do stredného pásma.
     
    05:16
    Mikuš skúsene počkal za Tomekom na dostriedanie svojich spoluhráčov a následne prihral na pravú stranu klziska. Tam si Žilina nerozumela, výsledkom toho bude vhadzovanie v jej obrannom pásme.
     
    04:10
    Šoltés prenechal za bránkou Spilarovi, ktorý si prilepil puk o čepeľ a vydal sa na výlet po útočnom pásme. Na modrej však natrafil na pozorných hostí, ktorí Košice bez váhania vytlačili do stredného pásma.
     
    03:30
    Tempo z úvodných troch minút mierne opadlo, čo chcel využiť Holovič. Ten sa za hosťujúcou bránkou pozrel na spoluhráčov a založil útočnú akciu. Po nej sa Žilina dostane k vhadzovaniu pred súperovou bránkou.
     
    02:43
    Smerom dopredu sa vydali aj žilinskí Vlci, ktorí sa snažili popri mantineli pretlačiť puk až k bránke Vladislava Habala. To sa im ale nepodarilo, a tak budú kombinovať hokejisti odetí do bielych dresov.
     
    01:26
    Košičania sú pri chuti, čo chceli demoštrovať aj druhým gólom. Na malý moment sa v pásme ocitli až s trojicou korčuliarov, čo mohli využiť. Výborne ale zahral Jurík, ktorý obetavo zachytil prihrávku pred bránkovisko. Posunul však žilinskú svätyňu, a tak je hra prerušená.
     
    00:46
    Košice dali gól!
    A je z toho rýchly gól v podaní domácich hokejistov. Tí v úvodnej minúte prestriedali, rýchlo sa presunuli do pásma a skórovali. Od útočnej modrej čiary prekonal Tomeka DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Marek Hovorka, Eduard Šedivý.
     
    00:13
    Úvodné buly dnešného zápasu bolo vhodené. Puku sa zmocnili domáce Košice, ktoré sa budú chcieť čo najrýchlejšie presunúť pred bránku stráženú Tomášom Tomekom.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Habal (Lundström) – Dudáš, Kessel, Ovčačík, Šedivý, Pulli, Michalčin, Koch, Vrábeľ – Nagy (C), Pacan, Miklík – Šoltés, Hovorka (A), Kafka – Jenčík (A), Suja, Spilar – Petráš, Boltun, Hričina

    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Kozák, Mikuš (A), Juraško (C), Andersons, Hatala, Mazanec, Mendrej, Roman – Tvrdoň, Hruška, Pospíšil – Klimenta, Holovič, Konečný (A) – Švihálek, Ondruš, Jurík – Stupka, Húževka, Rogoň

    Rozhodca: Snášel, Lokšík – Junek, Jobbágy.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri ďalšom pokračovaní najvyššej hokejovej súťaže Slovenska – Tipsport ligy. Na horúcom ľade v Steel aréne si tentokrát sily zmerajú HC Košice a MsHK Žilina.

    HC Košice po neúspešnom zápase v Banskej Bystrici síce prišiel o víťaznú šnúru a zároveň padol na štvrté miesto tipsportligovej tabuľky, Oceliari však zúfať nemusia. Medzi nimi a úradujúcim majstrom, ktorému patrí priebežná líderská priečka, je totiž stále rozdiel len piatich bodov. Na tretí Zvolen strácajú Košice jeden bod, na druhú Nitru body dva. Východniari ich pritom majú na svojom konte 81, a to pri priaznivom skóre v pomere 142:102.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC 05 Banská Bystrica – HC Košice 5:2
    HC Košice – HK Poprad 6:2
    MHK 32 Liptovský Mikuláš – HC Košice 2:4

    MsHK Žilina sa drží prakticky počas celej sezóny na priečke zaisťujúcej postup do play-off Tipsport ligy, pričom v súčasnosti je to priečka číslo sedem. Tam sa dostali Žilinčania so ziskom 53 bodov za 15 výhier v riadnom hracom čase, dve víťazstva po predĺžení, respektíve samostatných nájazdoch a dvoch jednobodových zápisoch. Na šiesty Poprad stráca Žilina 18 bodov, pred Novými Zámkami na ôsmom mieste zasa majú žilinskí Vlci náskok osem bodov. Skóre MsHK činí pomer 104:122.

    Posledné tri zápasy Žiliny:
    MsHK Žilina – HK Dukla Trenčín 2:1
    MsHK Žilina – HK Nitra 2:3
    HC 05 Banská Bystrica – MsHK Žilina 5:2

    Vzájomné tohtosezónne zápasy Košíc a Žiliny hovoria v prospech východniarov.Tí postupne zdolali svojho súpera pomermi 6:3 3:2 a 5:2, žilinskí Vlci tak zvíťazili len v doteraz poslednom – štvrtom tohtosezónnom zápolení. Na domácom ľade vtedy Žilina porazila Košice pomerom 3:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 1. Šoltés (Hovorka, Šedivý), 26. Šedivý (Miklík), 33. Miklík (Nagy), 53. Spilar (Jenčík, Koch), 54. Jenčík (Kessel), 60. Nagy (Pacan, Pulli) – 38. Holovič (Tvrdoň), 49. Tvrdoň (Kozák), 51. Hruška (Mikuš, Kozák)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Dudáš, Kessel, Ovčačík, Šedivý, Pulli, Michalčin, Koch, Vrábeľ – Nagy (C), Pacan, Miklík – Šoltés, Hovorka (A), Kafka – Jenčík (A), Suja, Spilar – Petráš, Boltun, Hričina
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Kozák, Mikuš (A), Juraško (C), Andersons, Hatala, Mazanec, Mendrej, Roman – Tvrdoň, Hruška, Pospíšil – Klimenta, Holovič, Konečný (A) – Švihálek, Ondruš, Jurík – Stupka, Húževka, Rogoň

    Rozhodčí: Snášel, Lokšík – Junek, Jobbágy
    thejrc.org