Trenčín – Nitra 1:3 (kon.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Košice – Žilina 6:3 (kon.)
Zvolen – Poprad 5:3 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 6:3 (kon.)
konec
HC Košice
6:3 (1:0, 2:1, 3:2)
MsHK Žilina
sk Neděle 28.01.2018, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Košice dali gól!
    Je definitívne rozhodnuté, košické víťazstvo spečatil gólom do prázdnej bránky kapitán LADISLAV NAGY. Asistencie: David Pacan, Jere Pulli.
     
    53:46
    Košice dali gól!
    Košičania sa dokázali dostať do pásma svojho súpera, kde vymietol parádnou strelou pavučinu v Tomekovej bránke RICHARD JENČÍK. Asistencia: Blake Kessel.
     
    52:28
    Košice dali gól!
    Teraz už ale Oceliari znova vedú. Košičania sa usadili v pásme svojho súpera, z čoho ťažil GABRIEL SPILAR. Ten upravuje sedem a pol minúty pred koncom na 4:3 pre Košice. Asistencie: Richard Jenčík, Patrik Koch.
     
    50:03
    Žilina dala gól!
    A je vyrovnané! Žilina prebrala v ostatných minútach iniciatícu do vlastných rúk a ukázala, že aj trojgólové manko z Košíc sa dá zmazať. Vyrovnáva RADIM HRUŠKA. Asistencie: Peter Mikuš, Lukáš Kozák.
     
    48:59
    Žilina dala gól!
    Gól platí, a tak máme pred sebou ešte mimoriadne zaujímavých 11 minút hry! Žilina sa totiž dvomi gólmi vrátila do zápasu a opäť môže pomýšľať na body. Do listiny strelcov sa zapísal MAREK TVRDOŇ. Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    37:16
    Žilina dala gól!
    Neprekonaný dnes neostane ani košický gólman Habal. Z pravej strany si proti nemu nakorčuľoval MARCEL HOLOVIČ, ktorý strelou švihom upravil na 3:1 z pohľadu Košíc. Asistencia: Marek Tvrdoň.
     
    32:39
    Košice dali gól!
    Košičania zopakovali úspech z predošlej presilovej hry a dostávajú sa tak už do trojgólového vedenia. Tomáš Tomek sa teraz hnevá na svojich spoluhráčov, prekonal ho MICHEL MIKLÍK. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    25:23
    Košice dali gól!
    Košičania sa opätovne vrátili do pásma, kde si rozhodili defenzívne rady súpera a presilovkovým presným zásahom sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Presadil sa EDUARD ŠEDIVÝ. Asistencia: Michel Miklík.
     
    00:46
    Košice dali gól!
    A je z toho rýchly gól v podaní domácich hokejistov. Tí v úvodnej minúte prestriedali, rýchlo sa presunuli do pásma a skórovali. Od útočnej modrej čiary prekonal Tomeka DÁVID ŠOLTÉS. Asistencie: Marek Hovorka, Eduard Šedivý.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 1. Šoltés (Hovorka, Šedivý), 26. Šedivý (Miklík), 33. Miklík (Nagy), 53. Spilar (Jenčík, Koch), 54. Jenčík (Kessel), 60. Nagy (Pacan, Pulli) – 38. Holovič (Tvrdoň), 49. Tvrdoň (Kozák), 51. Hruška (Mikuš, Kozák)


    HC Košice: Habal (Lundström) – Dudáš, Kessel, Ovčačík, Šedivý, Pulli, Michalčin, Koch, Vrábeľ – Nagy (C), Pacan, Miklík – Šoltés, Hovorka (A), Kafka – Jenčík (A), Suja, Spilar – Petráš, Boltun, Hričina
    MsHK Žilina: Tomek (Mikoláš) – Kozák, Mikuš (A), Juraško (C), Andersons, Hatala, Mazanec, Mendrej, Roman – Tvrdoň, Hruška, Pospíšil – Klimenta, Holovič, Konečný (A) – Švihálek, Ondruš, Jurík – Stupka, Húževka, Rogoň

    Rozhodčí: Snášel, Lokšík – Junek, Jobbágy
    thejrc.org