Znojmo – Záhřeb 2:5 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:5 (2:2, 0:2, 0:1)
Medveščak Záhřeb
Neděle 28.01.2018, 17:45 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté potvrzují dnešní vítězství trefou do odkryté klece, jejímž autorem je SONDRE OLDEN.
     
    28:21
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Aviani to udělal výborně. V rohu kluziště vybojoval kotouč, zvedl hlavu a přesnou přihrávkou našel před bránou volného MARIA PUSKARICHE, který bez problémů poslal kotouč do sítě. Asistence: Mike Aviani.
     
    25:55
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení. SAMSON MAHBOD z rychlého protiútoku zakončil za Schwarzova záda a domácí fanoušci to nesou nelibě, jelikož celé akci předcházela sporná situaci, kdy jeden ze znojemských hráčů dostal krosček.
     
    17:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Gólová smršť je tady! ADAM RAŠKA dostal přihrávku na pravý kruh, odkud střelou do protisměru nedal Carrovi šanci. Asistence: Radek Číp.
     
    17:15
    Medveščak právě vstřelil branku!
    To je nemilé. GARRETT NOONAN dojížděl ze středního pásma na modrou, kam putovala přihrávka Netíka, obránce Záhřebu vypálil ihned po zpracování zápěstím a vymetl pavučinky ve Schwarzově bráně.
     
    15:35
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Tikkanen vystřelil od modré a ačkoliv Schwarz na jeho střelu zareagoval, TOMÁŠ NETÍK šikovně tečoval nad lapačku znojemského gólmana, který zůstal bezbranný. Asistence: Harri Tikkanen.
     
    12:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení! RADEK ČÍP ujel se svým spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho, které řešil pohotovou střelou zápěstím přesně do vzdálenějšího horního růžku. Asistence: Colton Yellow Horn, Marek Biro.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 13. Číp (Yellow Horn, Biro), 18. Raška (Číp, Němec) – 16. Netík (Tikkanen, Koskiranta), 18. Noonan (Netík, Poyhonen), 26. Mahbod (Puskarich, Aviani), 29. Puskarich (Aviani), 59. Olden


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Biro, Lakos, Bořuta, Lattner, Corbett, Stehlík, Šnajnar – Němec, Raška, Mrázek – Yellow Horn, Olsen, Číp – Novák, Plíhal, Špaček – Matůš, Bartoš, Guman.
    Medveščak Záhřeb: Carr (Rosandič) – Kudělka, Noonan, Deutsch, Tikkanen, Čepon, Boivin, Jarčov – Olden, Morley, Mahbod – Poyhonen, Koskiranta, Netík – Puskarich, Aviani, Simšič – Jankovič, Brine, Zanoški.

    Rozhodčí: Baluška, Nikolič – Schauer, Nagy
    thejrc.org