Kunlun – Barys 0:4 (kon.) | Riga – Jokerit 1:2 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Neděle 28.01.2018, 12:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro tuto chvíli je to z mé strany všechno. Přeji hezký den a u dalších on-line přenosů na počtenou. (14:41:44)
     
    Je dobojováno! Po nevýrazné první třetině, ve které jsme se branky nedočkali se šlo do periody druhé, která již byla o poznání zajímavější. Tedy alespoň z pohledu fanoušků Astany. Ti měli hned dvakrát důvod k radosti, protože po trefách Nigela Dawese a Dmitrije Ševčenka vedl jejich tým po 30. minutách 2:0.
    Stejný skóre svítili i na začátku poslední třetiny, ve které si Barys svou výhru ještě pojistil. V 52. minutě zvyšoval na 3:0 Roman Savčenko a na konečných 4:0 uzavřel skóre Dmitrij Gurkov. Astana tedy si tedy z Číny odváží všechny body za tuto jednoznačnou výhru.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Astana zřejmě se svým poslední útočným výpadem neuspěla a Kunlun se tak může ještě pokusit ohrozit Malgina.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta utkání.
     
    58:40
    Hellberg musel ještě zasahovat u své pravé tyče proti výpadu Grence zpoza brány, ale nakonec pátý gól do své sítě nepustil.
     
    57:55
    Hosté mají navíc kotouč za svou bránu a čekají na dostřídání svých spoluhráčů.
     
    57:11
    Ta však zatím nepřichází. Malgin ani po této střele Kunlunu nekapituloval a po jeho zákroku se bude vhazovat v obranné třetině Astany.
     
    55:32
    Zápas je již definitivně rozhodnut, ale domácí diváci velmi sympaticky povzbuzují svůj celek a rádi by viděli alespoň jednu branku v síti Astany.
    54:14 Dmitrij GURKOV - 0:4
     
    54:14
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak nyní už je definitivně rozhodnuto! Kunlun ve snaze vstřelit alespoň čestný gól naprosto rezignoval na bránění a po přečíslení tří na jednoho naservíroval Markelov puk za ležícím obráncem před bránu DMITRIJ GURKOVOVI, jenž z bezprostřední blízkosti překonává Hellberga počtvrté. Asistence: Vladimir Markelov.
     
    52:35
    Další pokus Nigela Dawese z levého kruhu kryje Hellberg. Kunlunu již mnoho času na případný zvrat nezbývá a zdá se, že je tak rozhodnuto.
    51:07 Roman SAVČENKO - 0:3
     
    51:07
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté sice přesilovku nevyužili, ale i tak se poté dočkali třetího gólu! Po pravé straně vnikl do útočného pásma Markelov, načež puk předal ROMANE SAVČENKOVI, jenž se šikovným přibržděním zbavil soupeře a následně z mezikruží zamířil do horního rohu domácí brány.
     
    50:24
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    50:12
    A do třetice je touš u hostujícího brankáře a přesilovka Astany je pomalu u konce.
     
    49:50
    A domácí opět posílají kotouč přes všechny čáry až k brankáři Malginovi.
     
    49:25
    Tak až nyní přiletěla rána od modré čáry, která ovšem minula Hellbergovu bránu a Kunlun se následně osvobozuje.
     
    48:50
    Astana sice dobře kombinuje v útočném pásmu, ale ještě vůbec nevystřelila a svou rotací si snaží připravit palebnou pozici.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 27. Dawes (Dallman), 30. Ševčenko (Dawes, R. Starčenko), 52. Savčenko (Markelov, Žajlauov), 55. Gurkov (Markelov)


    Red Star Kunlun: Hellberg (Skrynik) – Järvinen, Graborenko, A. Kulda, Blacker, Schaus, N. Chlystov – Beck, DeFazio, Brulé – Kane (A), Lessio, Yip (A) – Rissanen, Chipchura, Ponikarovskij (C) – Squires, Lockhart, O'Donnell.
    Barys Nur-Sultan: Malgin (Kudrjavcev) – M. Semjonov (A), Dallman (A), Dietz, Makljukov, Lipin, Orechov, Savčenko, Polochov – Kučin, Dawes (C), R. Starčenko – Sagadejev, Michajlis, Jevdokimov – Gurkov, Žajlauov, Markelov – Ševčenko, Belgibajev, Grenc.

    Rozhodčí: Gusev, Kulakov – Šalagin, Šišlo
    bahis siteleri