Jihlava – Pardubice 3:2 (po pr.) | Litvínov – Zlín 3:4 (po pr.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 7:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:0 (kon.) | Liberec – Třinec 0:4 (kon.)
Sparta – Kometa Brno 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 30.01.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:16 Radek HUBÁČEK - 3:2
     
    64:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tlak Dukly přerostl v gól, který rozhoduje o dvou bodech pro domácí! Čachotský posunul puk na RADKA HUBÁČKA, který si vyměnil rychle kotouč s Divišem a dorazil puk do brány. Asistence: Richard Diviš.
    58:28 Josef SKOŘEPA - 2:2
     
    58:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kdo jiný by v tom gólu mohl mít prsty? Rány od modré jsou jeho doménou a potvrzuje to nyní. Po neúspěšné kombinaci se na modré napřáhl Stříteský, jeho střelu před Kacetlem lehce tečoval JOSEF SKOŘEPA a je srovnaný stav za ohromného aplausu celého stadionu. Asistence: Matěj Stříteský
    36:16 Martin KAUT - 1:2
     
    36:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Ohromná zloba na domácí straně a palba dalších nadávek. Tohle už za pokutu bude určitě. Dukla reklamuje faul na Skořepu na pravém kruhu obranného pásma, ale gól platí. Tomášek si po tomto souboji uzmul pro sebe kotouč a posunul ho na modrou čáru k MARTINU KAUTOVI, ten střelou pod víko z první dává Dynamu vedení. Asistence: David Tomášek
    23:11 Vladislav BOJKO - 1:1
     
    23:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pokus o blok střely paradoxně vyústil v gól Dynama! Trončínský se napřáhl na modré a proti němu vyjel na blokování jeden z domácích hráčů. Ten však svoji holí tečoval tak nešťastně, že kotouč sklepl do země a skákající ho do brány dorazil VLADISLAV BOJKO, Kořenář byl bezmocný. Asistence: Marek Trončínský, Sacha Treille.
    16:22 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:0
     
    16:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla vede a využívá přesilovku, což je u ní poslední dobou poměrně častá věc. Za brankou stojící Dostálek předal Čachotskému, který našel krásným pasem na modré čáře MATĚJE STŘÍTESKÉHO a ten tradičně propálil vše před sebou, včetně gólmana Kacetla. Asistence: Tomáš Čachotský, Vlastimil Dostálek
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 17. Stříteský (Čachotský, Dostálek), 59. Skořepa (Stříteský), 65. R. Hubáček (Diviš) – 24. Bojko (Trončinský, Treille), 37. M. Kaut (Tomášek)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, Kajínek, J. Zdráhal, Bryhnisveen, Půža, Stříteský, D. Váňa – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, Skořepa (A), Straka – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Diviš (A), R. Hubáček, Hamill.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Hrabal, Trončinský, Wishart, Cardwell, Mojžíš, Holland, Ščotka – Rolinek (C), Marosz, P. Sýkora (A) – Treille, Tomášek, T. Svoboda – Perret, Poulíček, M. Kaut – Beran, Dušek, Bojko.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kis, Rampír

    Diváci: 4 183
    bahis siteleri