Chelsea – Bournemouth 0:3 (kon.) | Everton – Leicester 2:1 (kon.) | Newcastle – Burnley 1:1 (kon.)
Southampton – Brighton 1:1 (kon.) | Manchester City – West Brom 3:0 (kon.) | Stoke – Watford 0:0 (kon.)
Tottenham – Manchester Utd. 2:0 (kon.)
konec
Stoke City
0:0 (0:0)
Watford FC
Středa 31.01.2018, 21:00 • Bet365 Stadium, Stoke on Trent • Anglická Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že dnešní utkání na Ber365 Stadium ve Stoke sledovalo 27 458 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (23:00:31)
     
    Dnešní utkání mezi Stoke City a Watfordem je u konce. Bohužel jsme se dnes branky nedočkali, tudíž zápas končí bezbrankovou remízou. Již v prvním poločase jsme nesledovali zrovna atraktivní podívanou, což potvrdila jen jedna větší šance, ve které se ocitl Choupo-Moting. V druhé půli bylo Stoke aktivnější, nicméně tutovku Shaqiriho zneškodnil Karnezis, jenž si pak poradil i s Croucovou hlavičkou. Na druhé straně zahrozil pouze Pereyra, jenž aspoň trochu výrazněji protáhl Butlanda. Kromě zmíněných šancí dnes moc dalších situací bohužel nestojí za zmínku. Souboj týmů, které dělí jen tři body končí 0:0!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hosté v pohodě odvrátili volný kop soupeře a poté si poradili i s další ofenzívou. Zdá se, že gólu se dnes nedočkáme.
     
    90+2
    Crouch při návratu strčil do Abdoulaye Doucourého (WAT), jenž se po něm ohnal a pak si při debatě se sudím pustil pusu na špacír. Žlutá karta pro hostujícího hráče.
     
    90+1
    Watford si sice vypracoval šanci na ohrožení Butlanda, nicméně po dlouhém vhazování do šestnáctky byl domácí gólman v klidu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty.
     
    90
    Karnezis si musel dávat pozor, neboť ho po centru od rohového praporku ohrozil Shawcross. Hlavička domácího kapitána však nebyla dostatečně razantní.
     
    89
    Gray byl při napadání rozehrávky příliš důrazný a nakonec je mu odpískán nedovolený zákrok. Utkání se mezitím výrazně přiblížilo konci řádné hrací doby.
     
    88
    Třetí změna v sestavě Watfordu. André Carrillo na trávníku nahrazuje Gérarda Deulofeua.
     
    87
    Marně se Stoke snaží dostat k dalšímu ohrožení Karnezise. Hostující gólman již několik minut nemusel předvést téměř nic ze svého umění.
     
    85
    Z rohového kopu Watfordu znovu nic nebylo a domácí tak v přerušení mohli vystřídat. Mame Diouf svou pozici přepustil Saido Berahinovi.
    84. Butlandův zákrok proti střele Pereyry
     
    84
    Pereyra domácím začíná dělat potíže. Obrana Stoke teď k němu nechala propadnout míč a Butland se musel hodně natahovat, aby vytěsnil zakončení mířící k tyči.
     
    82
    Bleskovou akci na pravé straně táhl Mame Diouf. Jeho přihrávka však byla ubráněna a Shaqiri si posléze pomohl přistrčením Kabaseleho.
     
    80
    Z rohového kopu hosté vůbec nic nevytěžili. Domácí se pak rychle vydali na útočnou polovinu, avšak Crouch se zbytečně natahoval po příliš dlouhé rozehrávce.
     
    79
    Poprvé v utkání se pořádně uvedl Pereyra. Hostující hráč si míč nalevo nachystal ke střele, ale zakončení levou nohou bylo sraženo mimo tři tyče.
     
    77
    Shaqiri se sice hodně dušuje, ale jeho souboj s Holebasem je posouzen jako nedovolený. Watford může rozehrávkou ze středu hřiště uklidnit hru.
     
    76
    Při odkopu volného míče se teď Kabasele dostal do dalšího kontaktu s Dioufem. Následoval pád hostujícího obránce, ale míč získají domácí.

    Lukáš Podleśny

    Branky:

    Karty:   21. Adam (STK), 35. Bauer (STK), 52. Diouf (STK), 59. Pieters (STK) – 18. Kabasele (WAT), 47. Holebas (WAT), 90+2. Doucouré (WAT)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:12.
    Stoke City: Butland – Bauer, Shawcross (C), K. Zouma, Pieters – D. Fletcher, Adam (60. Crouch) – Choupo-Moting, Allen, Shaqiri – Diouf (85. Berahino).
    Náhradníci: Grant – Johnson, Cameron, Stafylidis, Sobhi, Crouch, Berahino.

    Watford FC: Karnezis – Kabasele, Mariappa, Prödl, Holebas – Doucouré, Cleverley (72. Pereyra) – Richarlison (68. Gray), Capoue, Deulofeu (88. Carrillo) – Deeney (C).
    Náhradníci: Bachmann – Janmaat, Zeegelaar, Carrillo, Pereyra, Gray, Stewart.

    Rozhodčí: Moss – Smart, Halliday

    Diváci: 27 458
    bahis siteleri