Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Anaheim 1:3 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Florida 1:4 (kon.)
St. Louis – Montreal 3:1 (kon.) | Winnipeg – Tampa 3:1 (kon.) | Nashville – Chicago 1:2 (kon.)
Dallas – Los Angeles 0:3 (kon.) | Calgary – Vegas 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:3 (po pr.)
konec
New York Islanders
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Florida Panthers
Středa 31.01.2018, 01:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Jonathan HUBERDEAU - 1:4
     
    58:49
    Florida právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Dlouhé okupování svého pásma ukončil Trocheck, který narušil na modré čáře kombinaci soupeře a přihrál do středního pásma. Puku se zmocnil JONATHAN HUBERDEA, jenž se dostal do úniku, při kterém si najel až mezi kruhy a na jistotu zasunul puk do prázdné branky. Asistence: Vincent Trocheck.
    45:09 Adam PELECH - 1:3
     
    45:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím se daří ukončit neprůstřelnost Harriho Sateriho! ADAM PELECH přijal přihrávku před pravým kruhem a vyslal zápěstím prudký puk směrem na branku Floridy. Střela se o tyčku odrazila za brankovou čáru. Asistence: Josh Bailey, Jason Chimera.
    44:14 Keith YANDLE - 0:3
     
    44:14
    Florida právě vstřelila branku!
    KEITH YANDLE dostal přihrávku na modrou čáru a vyborně umístil svou střelu, která prolétla skrz celé útočné pásmo až za záda Jaroslava Haláka, který nedokázal letící kotouč zastavit. Asistence: Vincent Trocheck.
    34:40 Jevgenij DADONOV - 0:2
     
    34:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Skvělá solo akce JEVGENIJE DADONOVA, který s pukem zabruslil až za branku Haláka, obkroužil klec z pravé na levou stranu a zpoza branky se mu podařilo dostat kotouč za Halákova záda! Bez asistence.
    08:57 Michael MATHESON - 0:1
     
    08:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Gól platí, MICHAEL MATHESON se napřáhl od modré čáry a propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně brankáře Haláka a poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Mark Pysyk, Colton Sceviour.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 46. Pelech (Jo. Bailey, Chimera) – 9. Matheson (Pysyk, Sceviour), 35. Dadonov, 45. Yandle (Trocheck), 59. Huberdeau (Trocheck)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Mayfield, Leddy (A), Aho, Pelech, Pulock, Hickey – Jo. Bailey, Tavares (C), Lee – Eberle, Barzal, Beauvillier – Fritz, B. Nelson, Chimera – Clutterbuck (A), Cizikas, Quine.
    Florida Panthers: Säteri (Montembeault) – Yandle (A), Ekblad, Pysyk, Matheson, Petrovic, Weegar – Bjugstad, Barkov (A), Dadonov – Malgin, Trocheck, Huberdeau – Brickley, McCann, Mamin – Sceviour, MacKenzie (C), Haley.

    Rozhodčí: McIsaac, Pollock – Alphonso, Nagy
    thejrc.org