Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Anaheim 1:3 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Florida 1:4 (kon.)
St. Louis – Montreal 3:1 (kon.) | Winnipeg – Tampa 3:1 (kon.) | Nashville – Chicago 1:2 (kon.)
Dallas – Los Angeles 0:3 (kon.) | Calgary – Vegas 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Los Angeles Kings
Středa 31.01.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Drew Doughty (LAK) (1 + 0)
    Darcy Kuemper (LAK) (28 zásahů)
    Anže Kopitar (LAK) (0 + 2) (05:15:07)
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) (0 + 0, 2 střely na branku, čas na ledě 17:24)
     
    Střely na branku v zápase

    Dallas Stars: 28

    Los Angeles Kings: 42
     
    Máme za sebou utkání, ve kterém padlo po jednom gólu v každé třetině. Kings své zásahy rovnoměrně rozložili do každého dějství, nakonec vítězí 3:0. Nutno říci, že zaslouženě. Od začátku do konce duelu měli herně navrch, Dallas téměř k ničemu nepouštěli. A když přeci jen ano, byl připravený gólman Darcy Kuemper. Ten si připisuje do statistik čisté konto, střelci Stars si na něm lámali zuby. Pro Kings jde o druhou výhru v řadě. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou středu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Radek Faksa se hnal k zadnímu mantinelu za pukem, od modré čáry pak pálil Honka. Avšak znovu to bylo jen do hrazení. Tenhle zápas skončí stavem 0:3.
     
    59:02
    Minimálně ještě jedno přerušení hry. Puk skončil sražený na střídačku Dallas Stars, vhazovat by se mělo ve středním pásmu.
     
    58:27
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny a také celého utkání. Domácí sice mají puk na hokejkách v útočném pásmu, šance si nicméně netvoří.
     
    57:51
    Lindell nad ničím nepřemýšlel, jen ze středního pásma napálil puk o zadní mantinel. K dorážce se nikdo nedostal, jako první byla u situace hostující obrana.
     
    57:24
    Radek Faksa převzal na levé straně nahrávku od Elieho. Ale ani český útočník neměl od soupeřů moc místa k tomu, aby se mohl aspoň pokusit o střelu.
     
    56:54
    Kings až moc spěchali do útočného pásma, čároví rozhodčí si správně všimli jejich postavení mimo hru.
     
    56:16
    Úplně samotný Ritchie unikal na Darcyho Kuempera. Jenže ani tentokrát Dallas neskóruje, brankář Kings skvěle zasáhl betonem a drží čisté konto.
     
    55:41
    Janmark sice zavezl puk za útočnou modrou čáru. Ale nebylo mu to nic platné, protože zůstal sám proti dvojici hokejistů Los Angeles. Už se spíše dohrává.
     
    55:04
    Bishop musel znovu dávat pozor, nyní se na něj po levém mantinelu řítil Kempe. Ten ale neměl dostatek času na to, aby stihl touš zpracovat na své holi.
     
    54:36
    Sotva se rozehrálo po buly, už jsou Kings zpátky v útočném pásmu. Od modré čáry zakončoval bez přípravy Drew Doughty, ten ale trefil jen připraveného bránícího hráče.
     
    54:15
    Ještě jedno vyhození od ochranné sítě. Následuje poslední komerční přestávka zápasu, pak už budeme pokračovat v jeho zbytku.
     
    53:56
    Kotouč končí po domácí teči někde za mantinelem.
     
    53:35
    Další Folinova střela, tentokrát Bishopovi vypadla. Na dorážku čekal ještě jeden hokejista Kings, ten ale nestačil skákavý puk dorazit do klece.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. LaDue (Kopitar, Iafallo), 26. Doughty (Muzzin, Kopitar), 42. Martinez (T. Mitchell, Pearson)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Johns, Honka – Ja. Benn, Seguin, Radulov – G. Smith, Spezza, B. Ritchie – D. Shore, Faksa, Pitlick – Elie, Dickinson, Janmark.
    Los Angeles Kings: Kuemper (J. Campbell) – Gravel, Doughty, Martinez, Folin, Muzzin, LaDue – Iafallo, Kopitar, Toffoli – Pearson, Kempe, D. Brown – Clifford, T. Mitchell, Lewis – Andreoff, Amadio, Brodzinski.

    Rozhodčí: Rehman, Hebert – Gibbons, Gawryletz

    Diváci: 17 655
    thejrc.org