Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Anaheim 1:3 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Florida 1:4 (kon.)
St. Louis – Montreal 3:1 (kon.) | Winnipeg – Tampa 3:1 (kon.) | Nashville – Chicago 1:2 (kon.)
Dallas – Los Angeles 0:3 (kon.) | Calgary – Vegas 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Los Angeles Kings
Středa 31.01.2018, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání

    Drew Doughty (LAK) (1 + 0)
    Darcy Kuemper (LAK) (28 zásahů)
    Anže Kopitar (LAK) (0 + 2) (05:15:07)
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) (0 + 0, 2 střely na branku, čas na ledě 17:24)
     
    Střely na branku v zápase

    Dallas Stars: 28

    Los Angeles Kings: 42
     
    Máme za sebou utkání, ve kterém padlo po jednom gólu v každé třetině. Kings své zásahy rovnoměrně rozložili do každého dějství, nakonec vítězí 3:0. Nutno říci, že zaslouženě. Od začátku do konce duelu měli herně navrch, Dallas téměř k ničemu nepouštěli. A když přeci jen ano, byl připravený gólman Darcy Kuemper. Ten si připisuje do statistik čisté konto, střelci Stars si na něm lámali zuby. Pro Kings jde o druhou výhru v řadě. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezkou středu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Radek Faksa se hnal k zadnímu mantinelu za pukem, od modré čáry pak pálil Honka. Avšak znovu to bylo jen do hrazení. Tenhle zápas skončí stavem 0:3.
     
    59:02
    Minimálně ještě jedno přerušení hry. Puk skončil sražený na střídačku Dallas Stars, vhazovat by se mělo ve středním pásmu.
     
    58:27
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny a také celého utkání. Domácí sice mají puk na hokejkách v útočném pásmu, šance si nicméně netvoří.
     
    57:51
    Lindell nad ničím nepřemýšlel, jen ze středního pásma napálil puk o zadní mantinel. K dorážce se nikdo nedostal, jako první byla u situace hostující obrana.
     
    57:24
    Radek Faksa převzal na levé straně nahrávku od Elieho. Ale ani český útočník neměl od soupeřů moc místa k tomu, aby se mohl aspoň pokusit o střelu.
     
    56:54
    Kings až moc spěchali do útočného pásma, čároví rozhodčí si správně všimli jejich postavení mimo hru.
     
    56:16
    Úplně samotný Ritchie unikal na Darcyho Kuempera. Jenže ani tentokrát Dallas neskóruje, brankář Kings skvěle zasáhl betonem a drží čisté konto.
     
    55:41
    Janmark sice zavezl puk za útočnou modrou čáru. Ale nebylo mu to nic platné, protože zůstal sám proti dvojici hokejistů Los Angeles. Už se spíše dohrává.
     
    55:04
    Bishop musel znovu dávat pozor, nyní se na něj po levém mantinelu řítil Kempe. Ten ale neměl dostatek času na to, aby stihl touš zpracovat na své holi.
     
    54:36
    Sotva se rozehrálo po buly, už jsou Kings zpátky v útočném pásmu. Od modré čáry zakončoval bez přípravy Drew Doughty, ten ale trefil jen připraveného bránícího hráče.
     
    54:15
    Ještě jedno vyhození od ochranné sítě. Následuje poslední komerční přestávka zápasu, pak už budeme pokračovat v jeho zbytku.
     
    53:56
    Kotouč končí po domácí teči někde za mantinelem.
     
    53:35
    Další Folinova střela, tentokrát Bishopovi vypadla. Na dorážku čekal ještě jeden hokejista Kings, ten ale nestačil skákavý puk dorazit do klece.
     
    53:15
    Po odpískání se na domácím brankovišti strhla menší strkanice, ale nešlo o nic vážného, rozhodčí nebudou udělovat ani menší tresty.
     
    53:12
    Pearson jen protečoval puk do útočného pásma a počkal, kdo se k němu dostane jako první. Byl to obránce Folin, který pak prověřil Bishopa snadným nahozením.
     
    52:30
    Los Angeles je v plném počtu, Hvězdy během přesilovky nevymyslely vůbec nic. Už to vypadá, že domácí opustila poslední naděje se zápasem něco udělat, netlačí se do šancí.
     
    52:05
    Už jen pár okamžiků a vyloučený Mitchell se vrátí do hry. Teď je navíc Dallasu odpískáno postavení mimo hru.
     
    51:37
    Další vyhození přes všechny čáry, Kings dávají znát, proč jsou nejlépe bránícím týmem v oslabení v celé NHL.
     
    51:04
    Jamie Benn sice hledal nahrávkou mezi kruhy Radulova, jenže místo ruského útočníka našel pouze hokejku soupeře. Dallasu se dnes nedaří prakticky nic.
     
    50:36
    Také další oslabení začínají hosté v pohodě. Jen co se dostali na puk, vyhodili jej dopředu a zajistili klid pro svého brankáře.
     
    50:21
    Nejspíš poslední šance pro domácí, jak se zápasem něco udělat. Torrey Mitchell dostává dvě minuty za hrubost poté, co se pustil do Radka Faksy. Tak uvidíme.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:06
    Kuemper měl dostatek času na rozehrávku, a tak vyjel z brankovišti a pomohl spoluhráčům vyřešit situaci v obranné třetině.
     
    49:36
    Doughty nic neriskoval, jen posunul puk za svou branku a počkal, až zbytek jeho formace dostřídá. Pak vepředu zkusil zahrozit individuálně hostující Pearson.
     
    48:48
    Kings hned po vyhraném buly vyhodili puk co nejvíce dopředu. Pak se k němu sice dostal Benn, jenže neměl z dobré pozice ve středním pásmu komu přihrát.
     
    48:39
    Je tu komerční přestávka, hned ale budeme pokračovat.
     
    48:32
    Lewis zabránil komplikacím pro svého gólmana dobrým obranným zákrokem. Potom už má Kuemper puk v lapačce a přerušuje hru.
     
    48:06
    Už se hraje dlouho bez přerušení, to bude vyhovovat hlavně Králům, kteří nemají za současného stavu kam spěchat.
     
    47:27
    Kuemper bez potíží vyrazil do rohu Pitlickovu střelu z dálky. Většina domácích pokusů jde jen někde od modré čáry, takže hostující gólman nemá těžkou práci.
     
    46:44
    Hosté rychle střídají, Brown navíc málem vystihl rozehrávku soupeře. Hra na ledě je po třetí brance hosté o hodně klidnější a plynulejší.
     
    46:15
    Kings už moc nikam nespěchají, hlavně si hlídají střední pásmo. Rozehrávku dopředu provedl za domácí Janmark, ale ten neměl nikoho dobře najetého.
     
    45:51
    Gravelova střela končí sražená v ochranné síti. Vhazovat by se tak mělo před zraky Bena Bishopa.
     
    45:10
    Domácí potřebovali vystřídat, a tak Hamhuis pouze poslal puk k zadnímu mantinelu počkal, až na led skočí čerstvé síly.
     
    44:50
    Ritchieho pokus z dálky nevypadal špatně, ale ještě potřeboval nějakou teč. Dallas je zatím nejaktivnější z celého zápasu, potřebuje ale přesněji zakončovat.
     
    44:10
    Pitlick vzal zodpovědnost na sebe a zavezl kotouč do útočného pásma. Ale moc dlouho se tam domácí neohřáli, protože brzy puk skončil na jejich střídačce.
     
    43:35
    Honka dorážel skákavý puk na brankovišti, zkoušel do uklidit mezi betony soupeřova gólmana. Jenže střelecké trápení Stars pokračuje i nadále.
     
    43:17
    Nyní už Darcy Kuemper musel dávat pozor, střelecký pokus od pravého mantinelu zachytil do náruče a přerušil hru. Ale nebyla to pro něj moc těžká práce.
     
    43:06
    Puk po levé straně zavezl do útočného pásma Shore, jenže marně se snažil hledat spoluhráče. Ti mu dojeli na stejnou úroveň až moc pozdě.
     
    42:37
    Puk končí sražený mezi diváky, obě strany mají prostor vystřídat.
     
    42:15
    Zkouší to také domácí, konkrétně český forvard Radek Faksa. Ale jeho pokus trefil jen mantinel za brankou, k dorážce se pak nikdo v zeleném nedostal.
    41:05 Alec MARTINEZ - 0:3
     
    41:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Začátky třetin dnes hostům velmi dobře fungují, tady je další důkaz. Kings nejprve ubránili zbytek oslabení, hned z protiútoku se prosadili a zvýšili svůj náskok na tříbrankový. Bishopovi vypadla střela z pravého kruhu, kterou na něj poslal někdo z útočníků Los Angeles. A to bylo klíčové. Následně totiž získal touš u mantinelu obránce ALEC MARTINEZ, jenž brankáře Stars prostřelil z dálky kousek nad ledem. Co je zajímavé, všechny góly dnes zatím dali bekové. Asistence: Torrey Mitchell, Tanner Pearson.
     
    40:30
    Kuemper hned musel vytahovat další zákrok. Střelu na něj poslal Alexander Radulov, ale také on si na gólmanovi Kings vylámal zuby. Trefil jeho vyrážečku.
     
    40:07
    Stars ještě na začátku třetí třetiny dohrávají zbytek přesilové hry, která odstartovala v prostředním dějství.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Nebude dlouho trvat a začne třetí třetina utkání. Podaří se Dallasu překonat výborně chytajícího Darcyho Kuempera, nebo Kings v Texasu urvou vítězství?
     
    Střely na branku po dvou třetinách

    Dallas Stars: 19

    Los Angeles Kings: 27
     
    Stejně jako v první třetině, také v té druhé jsme viděli jednu branku. Opět z hokejek Los Angeles. Na 2:0 pro hosty zvýšil obránce Drew Doughty, jemuž se podařilo využít přesilovku. Domácí ale nejsou ze hry, během poslední dvacetiminutovky mají stále šanci s výsledkem něco udělat. Uvidíme, zda se jim to podaří.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:38
    Klingbergovo nahození si Kuemper v pohodě pohlídal. Jde vidět, že je hostující gólman na zápas výborně připraven, nic mu neunikne.
     
    39:14
    Domácí rozehrávají zpoza vlastní klece, musí ale spěchat, protože za chvíli zazní siréna, která ohlásí přestávku mezi druhou a třetí třetinou.
     
    38:56
    Na konci prostředního dějství si Dallas Stars zahrají přesilovku. Dustin Brown je nucen odejít za katr, protože vyfasoval dvě minuty za jasné sekání.
     
    38:54
    Je tu poslední minuta druhé části. Ben Bishop vyjel z branky a zahrál si s pukem, musel ale dávat pozor, bylo kolem něj hodně rušno.
     
    38:15
    Drew Doughty lehce nahodil puk směr branka Bena Bishopa, tam ale nikdo v bílém dresu nedorážel. Hned ale musel dávat pozor na druhé straně i Kuemper.
     
    37:37
    Bishop nechtěl nic riskovat, dobře si všiml dojíždějící dvojice soupeřů. A tak raději přikryl kotouč lapačkou a zajistil nové vhazování.
     
    37:15
    Los Angeles zpátky v plném počtu, ještě to na konci přesilovky zkoušel Honka. Avšak trefil pouze prvního bránícího hráče před sebou.
     
    36:45
    Do konce trestu Amadia už toho moc nezbývá a Stars znovu hledají cestu zpátky do útočného pásma. Kings jsou během oslabení velmi dobře sehraní.
     
    36:31
    Výborná práce Darcyho Kuempera, jenž zastavil dvakrát poskakující kotouč. Dvojice hokejistů Stars dorážela, ale ani jeden z nich gólmana Los Angeles nepřekonal.
     
    36:07
    Klingberg vyslal dělovku od modré čáry, před brankovištěm stínil Jamie Benn. Nepodařilo se mu ale pokus spoluhráče tečovat.
     
    35:40
    Kings ale začali oslabení velmi dobře. Sotva se dostali na kotouč, hned jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    35:11
    Hostující Michael Amadio fauloval soupeře sekáním, takže si bude muset jít odpykat dvě minuty. To je možnost pro Dallas, jak se před odchodem do kabiny dostat na rozdíl jediné branky.
     
    35:08
    Klingbergovu střelu z dálky si Kuemper dobře pohlídal a vyrazil ji betonem.
     
    34:50
    Ben Bishop raději podržel poskakující puk na brankovišti a přerušil hru. Ještě v této části uvidíme jednu reklamní pauzu.
     
    34:26
    Paterynovo nahození z dálky mělo potenciál, ale nikdo do něj nesáhl. Takto trefilo pouze zadní mantinel a Kings se mohli postarat o vyhození.
     
    33:48
    Lindell hledal ze středního pásma najeté útočníky, ale nikdo v zeleném dresu se mu nenabídl. Hosté navíc znovu velmi dobře hlídali vlastní modrou čáru.
     
    33:20
    Ben Bishop poslal dopředu rychle unikajícího Radulova. Ruský útočník ale nakonec puk nestihl. Kdyby se mu to podařilo, unikal by úplně sám na Darcyho Kuempera.
     
    32:35
    Už se znovu hraje a Králové bez větších potíží dostali puk aspoň do středního pásma. Nemusejí nikam spěchat, přesto se snaží i na konci druhé části zůstat aktivní.
     
    32:19
    Máme tu komerční přestávku, ještě předtím rozhodčí odpískali domácí postavení mimo hru.
     
    32:06
    Dallas Stars jsou kompletní, po delší době mohou začít myslet také na útok. Je pravda, že Kings v této početní výhodě moc velkých šancí neměli.
     
    31:26
    V závěru přesilovky si ještě jeden střelecký pokus připsal Muzzin, ale to už se vyloučený Pitlick pomalu chystá zpátky do hry.
     
    31:06
    Muzzinova střela nebyla moc nebezpečná, ale na dorážku čekala dvojice hráčů Kings. Jen tak tak, že neposlali puk za Bishopa, ten by nejspíš nestihl reagovat.
     
    30:35
    Puk končí v ochranné síti, vhazovat by se mělo před zraky gólmana Bena Bishopa.
     
    30:15
    Radek Faksa využil chybné rozehrávky soupeře, ve vlastním oslabení zahrozil. Byla to ale jen střela z dálky, na kterou si dal Darcy Kuemper dobrá pozor.
     
    29:44
    Adrian Kempe zkusil nahození z dálky. Před Bishopem ho tečovala dvojice hráčů, puk si to ale stejně namířil jinam. Potom už domácí vyhazují a mají šanci vystřídat.
     
    29:00
    Více než minuta domácí trestu je pryč. Ale Kings pokračují v tlaku, drží puk na území soupeře. Potřebovali by ale více střeleckých pokusů.
     
    28:35
    Lindellovi se zlomila hokejka a Stars chvíli hráli jen ve třech lidech. Měli štěstí, že dokázali docela rychle vyhodit puk a poslat do hry nového hokejistu.
     
    28:06
    Zatím se domácí brání v pohodě, ale Toffoli a Kopitar nepříjemně kličkují v útočném pásmu. Slovinec pak dokonce sám zakončoval, těsně minul pravou tyčku.
     
    27:41
    Tyler Pitlick zasáhl Kempeho hokejkou do obličeje. Protože došlo ke krvavému zranění, dostane hned 2 + 2 minuty. To je další zajímavá přesilovková možnost pro Los Angeles Kings.
     
    27:16
    Stars vyhráli vhazování v útočném pásmu, hned se z toho pokusili něco vytěžit. Dnes velmi aktivní Honka opět střílel, ale zase minul horní tyčku.
     
    27:05
    Je tu komerční pauza, za pár okamžiků ale pokračujeme.
     
    26:50
    Doughty dlouhou rozehrávko našel jen hokejku Bishopa. Pak se domácí vydali dobře, konkrétně Elie zakončoval. Na Kuempera si ale u tyče nepřišel.
     
    26:30
    Zakázané uvolnění Hvězd, herní situace se vrátí před Bena Bishopa.
     
    26:01
    Pateryn se snažil udržet puk na hokejce za brankou soupeře. Ale stále platí, že Dallas má problém si vytvořit př hře pět na pět jakoukoli lepší šanci.
    25:09 Drew DOUGHTY - 0:2
     
    25:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zatímco domácí přesilovku nezužitkovali, Kings se to podařilo. A to navíc docela rychle. Na modré čáře se pořádně napřáhl hostující obránce DREW DOUGHTY, který trefil Bishopa, ale také bránícího hokejistu Stars. Právě od něj se potom neposedný puk odrazil za záda gólmana v zeleném dresu. Chvíli to vypadalo, že ještě pokus tečoval Dustin Brown, ale branka je nakonec připsána Doughtymu. Dallas tím pádem musí dohánět ztrátu dvou zásahů. Asistence: Jake Muzzin, Anže Kopitar.
     
    24:42
    Dustin Brown dostával puk k levé tyči, tam jej ale nestihl zpracovat. Kvůli tomu trefil jen připravený beton Bishopa. Následně Stars poprvé vyhazují.
     
    24:17
    Početní výhodu si vyzkouší také Kings. Alexander Radulov dostává od rozhodčích menší trest za držení soupeřovy hole. Uvidíme, jak si hosté s přesilovkou poradí.
     
    23:53
    Los Angeles Kings jsou kompletní, první oslabení zápasu celkem bez potíží zvládli. Domácí sice drželi puk v pásmu, ale nedařilo se jim často zakončovat.
     
    23:21
    Až nyní se hosté osvobozují vyhozením, mohou na led poslat čerstvé síly. Do návratu Aleca Martineze na led už nezbývá moc času.
     
    22:41
    Stars ještě stále nepřišli o útočné pásmo, motají Kings kolem jejich branky. Opět to byl Julius Honka, kdo vypustil pokus zápěstím. Jenže přestřelil.
     
    22:15
    Zatím si domácí nahrávají z jedné strany na druhou, ale to k ničemu nevede. Zakončoval až od pravého mantinelu Honka, jenž napálil beton Kuempera.
     
    21:46
    Bude se poprvé v tomto zápase vylučovat, přesilovku si zahrají Dallas Stars. Dvě minuty za držení míří za katr odpykat hostující Alec Martinez.
     
    21:20
    Bishop rozehrál puk za svou klecí, ale musel dávat pozor, protože Los Angeles čekalo na jeho chybu. Potom si vysoký gólman stejně musel připsat zákrok.
     
    21:00
    A zase to zakázané uvolnění, tentokrát se o něj postarali domácí. Což rozhodně nepřidává hře na kráse.
     
    20:52
    Od hokejky Radulova se puk odrazil do hlediště, bude se vhazovat někde ve středním pásmu.
     
    20:31
    Iafallo se tlačil u levé tyče do zakončení, následně pálil od modré čáry také obránce Doughty. Kings vlétli aktivněji také do prostředního dějství.
     
    20:08
    Na úvodním vhazování druhé třetiny uspěli hosté. Moc daleko se ale nedostali, vyhodili jen na zakázané uvolnění. Těch jsme dnes mimochodem už viděli celou řadu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Za chvíli odstartuje druhá třetina utkání. Uvidíme v ní více branek než během úvodního dějství?
     
    Střely na branku v první třetině

    Dallas Stars: 9

    Los Angeles Kings: 12
     
    Máme za sebou první třetinu utkání. Viděli jsme v ní jedinou branku, když se poprvé v této sezóně prosadil obránce Los Angeles Paul LaDue. Kings mají zatím jednoznačně herně navrch a Stars musí v kabině vymyslet, jak se od prostředního dějství zlepšit. Moc práce pro Darcyho Kuempera zatím nepřipravili.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Ještě jedno vhazování v první třetině, kotouč skončil po odrazu na domácí střídačce.
     
    19:33
    Ještě se zkusil prosadit nahozením z otočky Clifford, ale hokejista Kings o pořádný kus minul pravou tyčku.
     
    19:03
    Začala poslední minuta první třetiny. Je jasné, že Stars toho od druhé periody budou muset hodně zlepšit, pokud touží získat body z tohoto mače.
     
    18:34
    Po delší době v útočném pásmu také domácí, ale moc dlouho se tam neohřáli. Jake Muzzin se postaral o pohodové vyhození aspoň do střední třetiny.
     
    18:05
    A další rána, tentokrát ji vyslal Dustin Brown. Není pochyb o tom, kdo má i nadále v první třetině více ze hry.
     
    17:20
    Gravel nahodil skákavý puk na Bishopa, před kterým ještě tečovali dva hostující hokejisté. Gólman Stars neměl situaci pod kontrolou, přesto zabránil inkasování.
     
    16:48
    Lewis to zkusil individuálně mezi třem hráči soupeře. Ale neuspěl, puk mu ještě na modré čáře stačil vypíchnout český útočník Radek Faksa.
     
    16:28
    Stále ten samý obrázek. Sotva se domácí dostanou ve vlastním pásmu na kotouč, hned jej vyhazují přes všechny čáry na icing. Kings tak mohou znovu zůstat vepředu.
     
    16:13
    Ještě jedna komerční pauza v tomto dějství, potom už budeme pokračovat ve zbytku úvodní části.
     
    16:03
    LaDue u mantinelu důrazně zastavil pronikajícího Elieho. King si celkově směrem dozadu počínají hodně sebevědomě.
     
    15:45
    Už několikáté zakázané uvolnění texaského celku během posledních okamžiků. Je znát, že Dallas má v první třetině obrovské problémy s přechodem přes střední pásmo.
     
    15:20
    Tyler Toffoli zůstal nikým nehlídaný před brankovištěm a klidně už to mohlo být o dvě trefy pro hosty. Útočník Kings pak ještě dorážel svou vlastní střelu, leč ani napodruhé neuspěl.
     
    14:50
    Pateryn měl co dělat, aby od puku v rohu odstavil důrazného Iafalla. To se mu sice povedlo, Stars ale stejně vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    14:28
    Gravel zavezl puk do útočného pásma, čehož využil zakončující Andy Andreoff. Mířil někam mezi betony Bishopa, ten je ovšem zavčas sevřel a zabránil inkasování.
     
    13:50
    Štěstí tentokrát přálo Kings. Ritchie se napřáhl z pravé strany a napálil tyčku svatyně Kuempera. Gólman hostů netušil, co se kolem něj děje a nestačil reagovat na tuhle pecku.
     
    13:28
    Folin musel hodně rychle spěchat dozadu, aby byl u puku jako první. Měl ale štěstí, že většina domácí formace střídala.
     
    12:47
    Elie si u zadního mantinelu ukázkově povodil obranu Kings, ale ke střele mu to nestačilo. Zakončoval potom až Smith, který ale trefil jen Kuemperovy betony. Následuje nové buly.
     
    12:00
    Dustin Brown zabránil přečíslení soupeře, naopak vyslal do akce Kopitara. Ten ale přišel o puk za brankou Stars, kde zůstal sám proti dvěma hráčům v zeleném.
     
    11:38
    Klingberg se nenechal zahanbit a také poslal dělovku z dálky. I v tomto případě na ni Darcy Kuemper viděl, v pohodě ji schoval do náruče a přerušil hru.
     
    11:23
    Až nyní střela Lindella od modré čáry, která mohla gólmana Králů překvapit. Hokejista Dallasu nakonec trefil jen zadní mantinel, ale byla to docela nebezpečná situace.
     
    10:56
    Hosté opět vytvořili přečíslení tři na dva už ve středním pásmu, Hvězdy jej stihly na poslední chvíli dobruslit. Kuemper už si nějakou tu minutu vůbec nesáhl na puk.
     
    10:27
    Los Angeles se dostalo do postavení mimo hru. Dojde ke vhazování ve střední třetině, avšak až po komerční přestávce.
     
    10:06
    LaDue mohl pomýšlet na druhou branku v první třetině. Kousek za modrou čarou si rovnal puk na holi, jenže pak mu v rozhodujícím okamžiku přeskočil a bylo po šanci.
     
    09:35
    Oba týmy spíše vyčkávají na vlastní poloviny na chyby soupeře. Především Dallas si dává s pukem záležet. To by se ale domácím postupně nemuselo vůbec vyplatit.
     
    09:08
    Stars příliš uspěchali rozehrávku, jejich dlouhý pas končí zakázaným uvolněním.
     
    08:57
    Kuemper si zahrál s pukem za brankou. Musel si ale pospíšit, protože měl za zády dva soupeře v zeleném trikotu.
     
    08:15
    Martinez se napřáhl a měl namířeno někam do horní poloviny branky. Ben Bishop ale ještě stačil jeho pokus vytěsnit mimo brankoviště. Platí, že jsou hosté aktivnější.
     
    07:39
    Už se znovu hraje, buly u své klece zvládli domácí. Moc daleko se ale nedostali, protože Pateryn vyhozením trefil prvního soupeře před sebou.
     
    07:32
    Je tu první komerční pauza, hned po jejím konci budeme pokračovat.
     
    07:25
    Doughty si na modré čáře zpracoval puk na holi a hledal místo pro zakončení. To ale nenašel zavčas.
     
    06:48
    Dallas stále čeká na nějakou lepší střelu na branku. Darcy Kuemper musel zasahovat dvakrát, ale ani v jednom případě se nejednalo o nic složitého.
     
    06:24
    Hamhuis se vydal po levém mantinelu do akce. Nakonec musel nahodit o zadní mantinel, protože měl na zádech dva dotírající soupeře.
     
    05:34
    Kopitar musel vzadu také hasit problémy v obraně, ale nakonec to společně s ostatními zvládl. Je tu navíc další přerušená hra, jako poněkolikáté v posledních momentech.
     
    05:02
    Los Angeles vyhazuje už podruhé za sebou na zakázané uvolnění.
    03:05 Paul LADUE - 0:1
     
    03:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Moc šancí jsme zatím neviděli, ale hned z první větší padá branka. Kings nějakou chvíli pobývali v útočném pásmu a kličkovali mezi soupeři jako mezi kužely. Ukázkovou individuální akci předvedl Anže Kopitar, který na pravé straně našel volného spoluhráče k zakončení. Byl jím obránce PAUL LADUE, jenž nabral touš na hokejku a pověsil Bishopovi střelu do horní poloviny klece. Jedná se o jeho první zásah této sezóny, takže rozhodně má co oslavovat. A Dallas musí od začátku dohánět. Asistence: Anže Kopitar, Alex Iafallo.
     
    02:09
    Spezza se snažil tečovat nahození svého spoluhráče u levého kruhu, jenže puk nezasáhl ideálně. Ani jeden z maskovaných můžu ještě neměl žádnou pořádnou práci.
     
    01:37
    Poprvé sledujeme přerušenou hru, kotouč je sražený někde mezi diváky. Následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    01:06
    Nahození Kempeho z dálky nemohlo Bishopa moc překvapit. Puk sice poskočil před brankovištěm, ale nikdo se ani nepokusil o jeho tečování za domácího gólmana.
     
    00:36
    Poprvé to zkoušejí také hosté, i on dlouhou nahrávkou. Ta se jim moc nevyplatila, celá akce končí pouze zakázaným uvolněním. Poměrně vlažný úvod duelu.
     
    00:05
    Jako první se na puk dostal domácí Tyler Seguin, který nahodil k zadnímu mantinelu. Tam se ale odraženého kotouče dočkali hráči Los Angeles.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Už si jen poslechneme hymnu a vše bude připraveno k úvodnímu vhazování.
     
    Ještě jednou vítejte u dnešního utkání, začneme zhruba za deset minut.
     
    Úvodní sestavy:

    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Johns, Honka – Ja. Benn, Seguin, Radulov – G. Smith, Spezza, B. Ritchie – D. Shore, Faksa, Pitlick – Elie, Dickinson, Janmark.

    Los Angeles Kings: Kuemper (Quick) – Gravel, Doughty, Martinez, Folin, Muzzin, LaDue – Iafallo, Kopitar, Toffoli – Pearson, Kempe, D. Brown – Clifford, T. Mitchell, Lewis – Andreoff, Amadio, Brodzinski.

    Rozhodčí: Rehman, Hebert – Gibbons, Gawryletz.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vítejte u dnešního utkání National Hockey League. Po pár dnech pauzy nás znovu čeká ten nejlepší světový hokej. V Texasu na sebe narazí Dallas Stars a Los Angeles Kings.
     
    Československá stopa v utkání

    Radek Faksa (DAL) (12 + 11)
    Martin Hanzal (DAL) (4 + 4)
    Marián Gáborík (LAK) (7 + 7)
     
    Předchozí vzájemné utkání

    Týmy na sebe v tomto ročníku narazí poprvé. Naposledy se potkaly před více než rokem. Loni v lednu zajížděli Dalla Stars na led Los Angeles Kings, kde zvítězili 6:4.
     
    DALLAS STARS

    Jestli si v posledních duelech Dallasu můžete na něco vsadit, tak je to fakt, že v nich padne hodně branek. Naposledy texaský celek podlehl Toronto Maple Leafs 1:4, ještě předtím naopak smetl Floridu Panthers 6:1. A když se Hvězdy podívaly do Buffala, vyškolili tamní Sabres sedmi góly (7:1). Zkrátka, až na výjimku v Torontu, Stars jsou na střelecké vlně a chtějí to dokázat i dnes. V tabulce Centrální divize patří Dallasu čtvrtá příčka, na nejvyšší políčko to ale má jen šest bodů, což rozhodně není nesmazatelná ztráta. Celkově vypadá divize na konci ledna velmi vyrovnaně, můžeme čekat napínavou přetahovanou o vyřazovací boje. Stars z předchozích šesti utkání pouze v jednom případě prohráli po základní hrací době.

    Statistikám Dallasu dominuje Alexander Radulov (20 + 28), dobře jej doplňují John Klingberg (6 + 42), Jamie Benn (20 + 27) nebo Tyler Seguin (23 + 20).
     
    LOS ANGELES KINGS

    Zajímavou sezónu prožívají hokejisté Los Angeles. Na jejím počátku dominovali, v Západní konferenci nebylo moc týmů s lepší formou s lepšími výsledky. Jenže Kings postupně začali uvadat, od začátku nového kalendářního roku jsou k nepoznání. Vždyť mezi 5. a 20. lednem prohráli šest utkání v řadě. Pak si sice zlepšili náladu proti New York Rangers (4:2), jenže pořádně klopýtli na kluzišti Vancouver Canucks (2:6). Před příchodem All-Star Game přestávky Kaliforňané vydřeli vítězství 2:1 před diváky Calgary Flames. Králové každopádně mají pořád na čem pracovat. Jestliže si chtějí na jaře zahrát vyřazovací boje, potřebují pravidelně bodovat. Dnešní duel v Dallasu pro ně bude posledním v tomto měsíci. Los Angeles aktuálně patří čtvrtá příčka Pacifické divize, se ztrátou jednoho bodu na druhé Calgary.

    Kanadské bodování Los Angeles Kings vede i nadále slovinský rychlík Anže Kopitar (19 + 32), s velkým odstupem ho následují Dustin Brown (15 + 20), Drew Doughty (7 + 28) nebo Tyler Toffoli (18 + 12).
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:30.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. LaDue (Kopitar, Iafallo), 26. Doughty (Muzzin, Kopitar), 42. Martinez (T. Mitchell, Pearson)


    Dallas Stars: Bishop (Lehtonen) – Lindell, J. Klingberg, Hamhuis, Pateryn, Johns, Honka – Ja. Benn, Seguin, Radulov – G. Smith, Spezza, B. Ritchie – D. Shore, Faksa, Pitlick – Elie, Dickinson, Janmark.
    Los Angeles Kings: Kuemper (J. Campbell) – Gravel, Doughty, Martinez, Folin, Muzzin, LaDue – Iafallo, Kopitar, Toffoli – Pearson, Kempe, D. Brown – Clifford, T. Mitchell, Lewis – Andreoff, Amadio, Brodzinski.

    Rozhodčí: Rehman, Hebert – Gibbons, Gawryletz

    Diváci: 17 655
    bahis siteleri