Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Anaheim 1:3 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Florida 1:4 (kon.)
St. Louis – Montreal 3:1 (kon.) | Winnipeg – Tampa 3:1 (kon.) | Nashville – Chicago 1:2 (kon.)
Dallas – Los Angeles 0:3 (kon.) | Calgary – Vegas 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:3 (po pr.)
konec
Calgary Flames
2:4 (0:1, 2:0, 0:3)
Vegas Golden Knights
Středa 31.01.2018, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 David PERRON - 2:4
     
    59:07
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    DAVID PERRON si na pravém křídle najel na přihrávku od Pierrea-Édouarda Bellemarea a od modré čáry zamířil od hrazení do prázdné brány! Asistence: Pierre-Édouard Bellemare a Shea Theodore.
    58:24 Jonathan MARCHESSAULT - 2:3
     
    58:24
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    JONATHAN MARCHESSAULT v mezikruží krásně zamíchal s pukem, čímž se uvolnil přes stínícího protihráče, a krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování zamířil nad levým ramenem Mikea Smitha do bližšího horního rohu brány! Vegas během 10 sekund dvakrát udeřilo a obstaralo bleskurychlý obrat! Asistence: William Karlsson a Rielly Smith.
    58:14 Erik HAULA - 2:2
     
    58:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Michael Frolík z pravé strany obranného pásma Flames vystřelil nepochopitelně na vlastního brankáře a po zákroku Mikea Smithe levým betonem dorazil puk do brány ERIK HAULA – 2:2!
    38:43 Matthew TKACHUK - 2:1
     
    38:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATTHEW TKACHUK za bránou dojel puk a naznačil, že jí bude objíždět, jenže nakonec puk zasekl a u pravé tyče ho po vyjetí zpoza brány zasunul do odkryté sítě! Útočník Flames prokázal obrovskou chytrost a otočil utkání na stranu Flames. Asistence: Dougie Hamilton a Michael Frolík.
    26:02 Sam BENNETT - 1:1
     
    26:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    SAM BENNETT na levém křídle dostal přihrávku do jízdy od Troye Brouwera a poté puk z úhlu nahazoval před bránu, kde na přední tyči mezi betony zkušeného Marca-Andrého Fleuryho překvapivě prošel do brány! Calgary vyrovnalo na 1:1. Asistence: Troy Brouwer.
    16:03 Reilly SMITH - 0:1
     
    16:03
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Jonathan Marchessault na pravém křídle napřáhl od modré čáry k táhlé střele zápěstím, kterou na přední tyči tečoval REILLY SMITH, a puk poté zamířil mezi lapačkou a levým betonem Mikea Smitha do brány! Vegas využilo přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Jonathan Marchessault a William Karlsson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. S. Bennett (Brouwer), 39. Tkachuk (D. Hamilton, Frolík) – 17. R. Smith (Marchessault, W. Karlsson), 59. Haula, 59. Marchessault (W. Karlsson, R. Smith), 60. Perron (Bellemare, Theodore)


    Calgary Flames: M. Smith (Rittich) – Giordano (C), D. Hamilton, Brodie, Hamonic, Kulak, Stone – J. Gaudreau, Monahan (A), Ferland – Tkachuk, Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Brouwer (A) – Lazar, Stajan, Hathaway. Hlavní trenér: Glen Gulutzan.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Theodore, Engelland (A), Garrison, Schmidt (A), C. Miller, Hunt – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Perron (A), Haula, Neal – Leipsic, Eakin, Tuch – Carrier, Bellemare, O. Lindberg. Hlavní trenér: Gerard Gallant.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Dan O'Halloran. Čároví: Mark Wheler, Trent Knorr

    Diváci: 19289
    thejrc.org