Buffalo – New Jersey 1:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 2:1 (kon.) | Boston – Anaheim 1:3 (kon.)
Pittsburgh – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Florida 1:4 (kon.)
St. Louis – Montreal 3:1 (kon.) | Winnipeg – Tampa 3:1 (kon.) | Nashville – Chicago 1:2 (kon.)
Dallas – Los Angeles 0:3 (kon.) | Calgary – Vegas 2:4 (kon.) | Vancouver – Colorado 4:3 (po pr.)
po prodl.
Vancouver Canucks
4:3 (2:0, 0:3, 1:0 - 1:0)
Colorado Avalanche
Středa 31.01.2018, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:07
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, domácí tým vyhrává zápas. Rychlou střelou z kruhu poslal kotouč pod horní tyčku SVEN BÄRTSCHI. První střela na branku v prodloužení je gólová. Asistence: Brandon Sutter a Christopher Tanev.
    42:00 Daniel SEDIN - 3:3
     
    42:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hned z kraje třetí třetiny je vyrovnáno. Kotouč po krásné přihrávce Henrika Sedina posílá do branky z mezikruží DANIEL SEDIN. Asistence: Henrik Sedin a Brock Boeser.
    35:05 Gabriel LANDESKOG - 2:3
     
    35:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující celek otáčí skóre z 0:2 na 3:2. Laviny se dostávají do vedení, z předbrankového prostoru se střelou zápěstím prosazuje obranou nepohlídaný GABRIEL LANDESKOG. Asistence: Mikko Rantanen a Samuel Girard.
    26:22 Gabriel LANDESKOG - 2:2
     
    26:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle je vyrovnáno. Prosazuje se hostující celek. Jacob Markström byl vyjetý z brankoviště, puk před brankou získal GABRIEL LANDESKOG a maskovaného muže prostřelil. Asistence: Tyson Barrie a Mikko Rantanen.
    24:20 J. T. Compher - 2:1
     
    24:20
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hostující celek dává gól, je sníženo na rozdíl jediné branky. Domácí brankář vyrazil střelu soupeře jen před sebe, kde byl zcela volný J. T. COMPHER, který neměl problém se zakončení. Asistence: Erik Johnson a Nathan MacKinnon.
    11:45 Michael Del Zotto - 2:0
     
    11:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení. Ránou od modré čáry se prosazuje MICHAEL DEL ZOTTO. Jonathan Bernier na kotouč viděl, ale nedokázal jej zastavit.Vancouver se dostává do dvoubrankového náskoku. Asistence: Christopher Tanev a Jake Virtanen.
    06:36 Bo HORVAT - 1:0
     
    06:36
    Vancouver právě vstřelil branku!
    V sedmé minutě se dostává domácí celek k velké radosti fanoušků do vedení. Po chybě Colorada se k puku dostal BO HORVAT, který se dostal do útočného pásma, a poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Thomas Vanek a Christopher Tanev.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 7. Horvat (Vanek, Ch. Tanev), 12. Del Zotto (Ch. Tanev, Virtanen), 42. D. Sedin (H. Sedin, Boeser), 62. Bärtschi (B. Sutter, Ch. Tanev) – 25. Compher (E. Johnson, MacKinnon), 27. Landeskog (Barrie, Rantanen), 36. Landeskog (Rantanen, Girard)


    Vancouver Canucks: Markström (A. Nilsson) – Edler, Stecher, B. Hutton, Ch. Tanev, Del Zotto, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Boeser – Eriksson, Horvat, Vanek – Bärtschi, B. Sutter, M. Granlund – B. Gaunce, Gagner, Virtanen.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Hammond) – Zadorov, E. Johnson, Barrie, A. Lindholm, Girard, Nemeth – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Nieto, Söderberg, Comeau – C. Wilson, Kerfoot, Jakupov – Jost, G. Bourque, Toninato – Compher.

    Rozhodčí: Walsh, Hebert – Cameron, Rody

    Diváci: 18 257
    thejrc.org