Motor ČB – Kadaň 8:1 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 6:0 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
Slavia – Vsetín 5:4 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 31.01.2018, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:08
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Co se však nestalo před půlminutou, nyní už platí! TOMÁŠ DIVÍŠEK se dočkal první branky, když zachytil vysokou rozehrávku hostů od mantinelu, vybruslil si před bránu a zápěstím zakončil bezchybně. Žajdlík dnes překonán pošesté, obrana mu dnes skutečně nepomáhá. Bez asistence.
     
    48:19
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov využívá podruhé v zápase přesilovku! sice ještě do pásma nepronikl, ale bekhendem posunul puk do jízdy JANU STARÉMU, jenž se prohnal přes obránce a z levé strany vypálil nad beton Matěje Žajdlíka. Kanadský bod si připisuje celá první formace domácích. Asistence: Tomáš Nouza, Tomáš Divíšek.
     
    31:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Benátkám se několikrát nepodařilo vyhodit, což Prostějov nakonec trestá čtvrtou brankou! Rudovský přihrávkou přes šíři pásma vyzval k zakončení TOMÁŠE NOUZU, jenž z první prostřelil přesouvajícího se Žajdlíka. Asistence: Jan Rudovský, Marek Drtina.
     
    22:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to byla pumelice! se zmocnil puku v obranném pásmu a rychle vyslal dopředu RADKA PROKEŠE, jenž nakonec vypálil ostrými z levého kruhu, kotouč zapadl přesně do levého horního rohu Žajdlíkovy branky, ten byl bez šance. Opravdu nádherná rána, která může aspirovat na gól kola. Asistence: Marek Švec.
     
    12:45
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Chyba v hostující rozehrávce a Prostějov vede 2:0! Přihrávku Vratislava Kunsta vystihl VÁCLAV MEIDL, který rázem sám pelášil na Žajdlíka, kterého překonal povedeným blafákem pod horní tyč. Bez asistence.
     
    03:53
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Z další střely Prostějova už však padá úvodní branka! Puk nahodil od modré čáry Rašner, před bránou šikovně tečoval JAN RUDOVSKÝ, proti kterému tentokrát Žajdlík nezasáhl a inkasuje. Skutečně povedená teč domácího útočníka, který skákavý puk přizvedl nad beton gólmana Benátek. Asistence: Alex Rašner, Jan Ščotka.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 4. Rudovský (Rašner, Ščotka), 13. V. Meidl, 23. Prokeš (Švec), 32. Nouza (Rudovský, M. Drtina), 49. Starý (Nouza, Divíšek), 56. Divíšek


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Groh) – M. Drtina, D. Kolář, Ščotka, Rašner, Žovinec, Mikliš – Starý, Divíšek, Nouza – Dvořáček, Venkrbec, Rudovský – Švec, Prokeš, Švarc – Fiala, V. Meidl, Z. Král.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Stezka) – Havlín, T. Hanousek, Maier, Jandejsek, Husa, Kunst, Tržický – Psota, Bittner, Hrníčko – R. Veselý, Chrtek, Teplý – Wiencek, Hrabík, Šír – Bělohorský, Nezbeda, Průžek.

    Rozhodčí: Dědek, Fiala – Poruba, Rožánek

    Diváci: 1 529
    thejrc.org