Motor ČB – Kadaň 8:1 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 6:0 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
Slavia – Vsetín 5:4 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
8:1 (3:1, 1:0, 4:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 31.01.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Motor opět na domácím ledě spustil kanonádu, když vypráskal Kadaň hned 8:1. Hned tři hráči si dnes připsali dvě branky – Richard Nejezchleb, Josef Mikyska a Filip Novák.

    Ode mě to je pro dnešek vše, někdy zase napočtenou! (19:49:01)
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá další přesilovou hru! Vampola poslal křižný pas na RICHARDA NEJEZCHLEBA. Ten sice první dorážkou trefil jen tyč, ale našel si puk ještě jednou a bez problému odkrytou klec trefil.
    Asistence: Petr Vampola.
     
    59:14
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Darek Hejcman – 2 min., sekání).
     
    58:41
    Naslepo posílal puk Vampola na své spoluhráče. Jenže přihrávka podle toho taky vypadala, jelikož v daném prostoru nebyl vůbec nikdo.
     
    57:40
    Utkání se už jen dohrává. Na kotouči jsou domácí hráči, kteří ho soupeři skoro ani nepůjčují.
     
    57:00
    Jihočeši se stále drží na puku a v Budvar aréně panuje dobrá atmosféra. Přestože je to dnes asi nejnižší návštěva za celý ročník WSM ligy.
     
    56:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže domácí tým se udržel v pásmu a střílí sedmou branku! To je pro Kadaň debakl. JOSEF MIKYSKA byl připravený na brankovišti a bekhendem poslal puk o horní tyč do brány!
    Asistence: Luboš Rob.
     
    56:02
    Neskutečnou šanci zahodili Budějovičtí! Jonák poslal puk na volného Roba, jenž vůbec netrefil branku!
     
    55:29
    Petr Vampola se již hnal do samostatného nájezdu, ale na poslední chvilku byl odzbrojen.
     
    54:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dobře to udělal Vráblík, který poslal puk do zadního mantinelu, od něhož se odrazil před branku. Čermák ho sice netrefil, ale v záloze byl ROK PAJIČ. Ten se střelou k tyči nemýlil.
    Asistence: Roman Vráblík.
     
    54:06
    Puk nebezpečně poskakoval kousek od branky Davida Gáby, avšak nikdo z hostujícího týmu ho nedokázal trefit a Motor se může vrhnout do útoku.
     
    Na dnešní duel si našlo cestu 4823 diváků!
     
    53:54
    Skvěle Čáp vyhodnotil situaci, díky čemuž udržel domácí tým v útočné třetině. Po několika přihrávkách se k puku opět dostal hráč s číslem devadesát, jehož střelu hostující brankář ukryl.
     
    52:54
    Budějovice jsou v posledních minutách lepším týmem a okupují útočné pásmo. Kadaň se nezmůže na žádný tlak a jen vyhazuje puky tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    52:10
    Za Pavlátem zazvonila tyč!
     
    51:38
    Filip Vlček si hodně věřil a chtěl projít sám až do zakončení. Cestu mu nakonec zkřížili tři protihráči, na které domácí útočník nestačil.
     
    51:14
    Filip Vlček napadal hodně vysoko v útočném pásmu a moc mu nechybělo, aby puk získal. Nakonec Trhači zahráli jen na zakázané uvolnění.
     
    50:20
    Pajič dostal puk do druhé vlny a jeho střela jen prosvištěla okolo tyčky. Hostující brankář jeho střelu vůbec neviděl, jelikož zareagoval hodně pozdě.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. Nejezchleb (Vampola), 12. J. Mikyska (Jonák, Vráblík), 16. F. Novák (Vampola, Martin Novák), 30. Rob (J. Mikyska), 46. F. Novák (J. Mikyska, Nejezchleb), 55. Pajič (Vráblík), 57. J. Mikyska (Rob), 60. Nejezchleb (Vampola) – 13. Wágner (Havlíček)


    Banes Motor České Budějovice: Gába (Bláha) – F. Novák (A), Kučný, Fillman, Vráblík, Čáp, Pýcha – Čermák, Pajič (C), Nedorost (A) – Nejezchleb, Vampola, Vlček – J. Mikyska, Rob, Jonák – M. Bárta, Galamboš, Martin Novák.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (Danylec) – Šefl, R. Procházka, Trefný (C), Kadeřávek, Blaha, Buchtela, Hlaváček – Havlíček, Wágner, Krejčiřík – Dufek, Rezek, Tupý (A) – J. Müller, Rindoš, Tůma – Chrpa (A), Hejcman.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kreuzer, Štětina
    thejrc.org