Motor ČB – Kadaň 8:1 (kon.) | Prostějov – Benátky n/J 6:0 (kon.) | Havířov – Frýdek-M. 3:1 (kon.)
Slavia – Vsetín 5:4 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 4:2 (kon.) | Kladno – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:4 (0:2, 2:2, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 31.01.2018, 18:00Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    A teď jde Slavia do čtyř! Zdeněk Doležal oslabil tým, provinil se podražením.
     
    59:05
    Vsetín hraje v šesti!
     
    56:38
    A je tady nepříjemná komplikace pro Slavii. Barák (SLA) posílá domácí do čtyř hráčů.
     
    53:42
    Teď je tady ale přesilovka Vsetína. Krejčík na dvě minuty oslabuje Slavii za sekání.
     
    52:44
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Pavel Jekel, přichází Michal Šurý.
     
    52:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, Slavia otáčí na 5:4! MARTIN KADLEC chvíli kouzlil zády k brance Jekela, pak se chtěl otočit a zakončovat. To se mu nepovedlo, ale k puku se dostal Růžička, který tvrdě vypálil a odražený kotouč se dostal znovu ke Kadlecovi. Ten už vůbec neváhal a puk zavěsil pod víko! Asistence: Antonín Růžička.
     
    50:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je to tady – z 0:4 srovnává Slavia za 20 minut na 4:4! Po přihrávce Kadlece s pukem dobře ujel středem hřiště MARTIN ŠAGÁT, zvedl hlavu a přesně zamířil k pravé tyči Jekelovy branky. Deset minut před koncem třetí třetiny tak opět platí nerozhodný stav! Asistence: Martin Kadlec, Zdeněk Doležal.
     
    46:49
    Šilhavý s Vávrou teď ale mohli zvýšit na 5:3! Po chybě domácích beků ale Šilhavý nedokázal prostřelit už ležícího Polívku.
     
    45:58
    Krejčík v další obrovské šanci! Po závaru před brankou se dostal k puku a zakončoval do skoro prázdné klece. Na led se ale obětavě položil Krenželok, který svým tělem zabránil vyrovnání.
     
    43:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neskutečný ZDENĚK DOLEŽAL vrací Slavii do zápasu! Poté, co Doležal sám zařídil přesilovku, ji po pár sekundách i proměnil ve svou druhou branku v zápase. Vyhrané vhazování poslalo kotouč na jeho hokejku, Doležal následně poslal perfektní střelu skrz beka mimo Jekelův dosah. Je tady pořádné drama! Asistence: Jan Holý.
     
    42:34
    Nakonec to trestné střílení nebude, ale Ostrčil (VSE) dostane dvě minuty za sekání.
     
    42:34
    Další skvělá akce Zdeňka Doležala, který projel celé hřiště a nakonec v gólové příležitosti Jekela neprostřelil! Slávistický útočník byl ale faulován.
     
    41:38
    Šafránek se šikovně prosmýkl mezi beky a schoval svou střelu za jednoho z dalších hráčů. Jekel nic neviděl a nakonec se štěstím schoval puk ve výstroji.
     
    39:09
    Další faul na Zdeňka Doležala, který schytal sek hokejkou do citlivého místa na ruce. Provinil se Kucharczyk, který si jde na dvě minuty sednout na trestnou.
     
    35:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po velkém tlaku domácího týmu je tady snížení na 2:4. Drtina udržel pásmo a před brankou pak střílel Nedvídek, jehož ránu do sítě úspěšně doklepal MARTIN ONDRÁČEK! Asistence: Jiří Drtina, Lukáš Nedvídek.
     
    34:37
    Kucharczyk minul úplně prázdnou bránu! Následně ho ještě dohrál jeden ze slávistů a útočník Vsetína kulhá na střídačku.
     
    30:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Naděje pro domácí tady přeci jen je! Po nedůrazu hostujících beků se puku ujal David Šafránek, počkal si, až mu před prázdnou branku najede volný ZDENĚK DOLEŽAL a ten už puk jen uklidil do sítě. Asistence: David Šafránek, Jindřich Barák.
     
    30:11
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Dominik Frodl, přichází Patrik Polívka.
     
    30:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro Slavii hodně špatné. Po nahození na Frodlovu branku se k puku dostal DAVID BŘEZINA. Útočník Vsetína zase na nic nečekal a rychlou střelou zaznamenal svou druhou branku v krátkém sledu. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    28:09
    Markovič dobře nalil před branku Koptovi, ten ve výborné šanci minul téměř prázdnou klec!
     
    25:39
    Jenže mohlo to být klidně už o čtyři branky. Pokorný se po pěkné kombinaci Vsetína ne jeden dotek dostal k puku na levém kruhu a snažil se hned z první zakončovat. Trefil nakonec jen tyč branky dezorientovaného Frodla.
     
    21:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pohroma pro Slavii. Po nešťastném odrazu u mantinelu se puk dostal k úplně volnému DAVIDU BŘEZINOVI, který vůbec neváhal a puk okamžitě z pravého kruhu napálil mezi betony Frodla. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    19:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle je hodně smolný druhý gól v brance Slavie. Když už se domácí nadechovali ke zlepšenému výkonu, nahodil z velkého úhlu puk na Frodlovu branku PETR BERÁNEK. Slávistický brankář kotouč pustil za svá záda a před přestávkou tak přichází pro Vsetín další vzpruha. Asistence: Jaroslav Markovič, Tomáš Frolo.
     
    14:39
    Zdeněk Doležal měl před sebou poloprázdnou branku, ale z levého kruhu mířil jen kousek vedle šibenice!
     
    14:13
    Slavia bude hrát půl minuty proti třem! Frolo fauloval Zdeňka Doležala a jde si sednout na trestnou.
     
    12:44
    Dobrá příležitost srovnat – Pokorný (VSE) vyloučen za podražení.
     
    12:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Trochu se štěstím se teď Vsetín ujímá vedení a postarali se o to samí bývalí slávisti. Po přihrávce Markoviče nastřelil Beránek puk na branku a kotouč se následně ze skrumáže odrazil k úplně volnému ONDŘEJI KOPTOVI, který bez problémů zavěsil do prázdné branky. Asistence: Petr Beránek, Jaroslav Markovič.
     
    10:29
    Teď už z toho byla pěkná šance Krejčíka, který se dostal po několika odrazech k puku a z bezprostřední blízkosti zakončoval jen do Jekela.
     
    09:05
    Přesilovka pro Slavii – Frolo (VSE) vyloučen za držení.
     
    06:46
    Až teď se individuálně prosadil Kadlec, který objel branku a úplně sám z dobré pozice střílel na Jekela. Mířil ale jen doprostřed branky.
     
    03:00
    První přesilovka zápasu. Zdeněk Doležal (SLA) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 31. Z. Doležal (Šafránek, Barák), 36. M. Ondráček (Nedvídek, J. Drtina), 44. Z. Doležal (J. Holý), 51. Šagát (M. Kadlec, Z. Doležal), 53. M. Kadlec (A. Růžička) – 13. Kopta (P. Beránek, Markovič), 20. P. Beránek (Markovič, Frolo), 22. Březina (Karafiát), 31. Březina (Karafiát)


    HC Slavia Praha: Frodl (31. Polívka) – Barák, J. Drtina, J. Holý, Kasík, J. Novák, A. Růžička, Štibingr – Z. Doležal, J. Doležal, Furch – Jankovský, M. Kadlec, L. Krejčík – Kubica, Nedvídek, M. Ondráček – Šafránek, Šagát, Šmerha.
    VHK ROBE Vsetín: Jekel (53. Šurý) – D. Krenželok, Teper, Frolo, Slováček, Dundáček, Holomek, Ostrčil – Vávra, Podešva, Šilhavý – Březina, Kucharczyk, Karafiát – P. Beránek, Kopta, Markovič – Hořanský, Pokorný, Vítek.

    Rozhodčí: Kašík, Vokřál – Lučan, Maštalíř

    Diváci: 1088
    ocianews.com