Děčín – Jablonec n/N 2:1 (kon.) | Nový Jičín – Poruba 2011 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Šumperk 2:1 (kon.)
Opava – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Trutnov – Bílina 6:3 (kon.) | David Servis – Mor. Budějovice 5:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 6:3 (kon.) | Písek – Klatovy 3:6 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 1:8 (kon.)
Nymburk – Kolín 0:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Sokolov 0:2 (kon.)
konec
HC Děčín
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Středa 31.01.2018, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům hokeje z děčínského zimního stadionu. Dnes je na programu dohrávka devětadvacátého kola a v jejím rámci budeme sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Vlci Jablonec nad Nisou. Pojďme si oba celky přiblížit.
     
    HC Děčín

    Medvědi nyní jedou na vítězné vlně. Na svém kontě mají tři výhry v řadě. Po vysoké výhře 10:2 nad Bílinou zajížděli Medvědi do Dvora Králové a tam si připsali čtvrtou výhru nad nováčkem soutěže v rámci základní sezóny. V další přestřelce se radovali Děčínští, kteří zvítězili 7:4. V tabulce jsou čtvrtí a na svém kontě mají třiašedesát bodů stejně jako Jablonec. Ten je v tabulce o patro výše díky lepšímu skóre. Dnes nás tak čeká souboj o špičku tabulky, ve které se oba celky nachází. Radovat se bude ale pouze jeden. Budou doma Medvědi úspěšní?
     
    HC Vlci Jablonec nad Nisou

    Vlci naposledy odehráli utkání v Letňanech, kde zvítězili 6:3. V posledním kole měli volno, díky odstupivšímu Mostu a byla jim tak připsána kontumace 5:0 a tři body do tabulky. Jak už bylo zmíněno, stejně jako Děčín mají hosté třiašedesát bodů a jsou třetí. Rádi by se ovšem vrátili na první místo a k tomu by potřebovali opět plně bodovat. Jenže o to samé usiluje i Děčín, který se dlouho na nejvyšším stupni ve druhé lize nacházel. Zápas nabídne jistě zajímavou podívanou, proto si ho rozhodně nenechte ujít.
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky spolu zatím odehrály dvě utkání. Nejprve Vlci vyloupili děčínský led poměrem 4:3, venkovní zápas ale Medvědi zvládli. Dlouho byl stav vyrovnaný 2:2, až přišla přesná střela Jana Chovance, který tak rozhodl o zisku plného počtu bodů. Naváže Děčín na toto vítězství i doma, nebo budou znovu Jablonečtí venku úspěšní? To se nechme překvapit.
    Jan Chovanec rozhodl venkovní utkání v Jablonci, když vsítil vítěznou branku na 3:2.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     
    Smutná zpráva

    V úterý přišla pro HC Děčín velmi smutná zpráva. V pátek totiž náhle zemřel dlouholetý hlasatel, rozhodčí a hlavně výborný člověk, pan Václav Štěpánek. Toto utkání tak bude věnováno právě jemu a před samotným zápasem dojde k uctění jeho památky minutou ticha. Věnujte panu Štěpánkovi tichou vzpomínku. Byl dlouhé roky součástí děčínského klubu. Čest jeho památce.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Dlouhý (Lavinger) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Macek, Tenkrát, Chmel, Vaněk – Zajan, Volráb, Horák – Faigl, Oliverius, Chovanec – Petráš, Vacek, Hašek – Zika, Navarra

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr M., Pulec – Babec, Bříška, Tondr L. – Víšek, Havlas, Nevyhoštěný – Mulač, Brokeš, Gecko – Peřina

    Rozhodčí: Místecký – Hynčica, Marek.
     
    Utkání začne s menším zpožděním. Na ledové ploše proběhne uctění památky náhle zesnulého domácího rozhodčího, pana Václava Štěpánka.
     
    Uprostřed ledové plochy byl položen rozhodcovský dres pana Štěpánka s květinou a poté celý stadion uctil minutou ticha.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Medvědi se okamžitě po vhazování ve středním pásmu dostali ke kotouči a hned zahrozili před Hosnedlem. Ten musel pokrýt střelu Haška a poté hned přerušil hru.
     
    00:38
    Na druhé straně se do dobré střelecké pozici dostal bývalý liberecký Bílý Tygr Jan Víšek, který svou střelou z levého kruhu provětral lapačku Jana Dlouhého.
     
    01:08
    Zápas začal z obou stran hodně aktivně. Nyní se dostal do prostoru mezi kruhy Michal Oliverius, kapitán děčínského týmu střelou švihem ale Hosnedla nepřekonal. Ten ale znovu přerušuje hru.
     
    01:39
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Oliverius – 2 min., sekání).
     
    01:39
    Hosté si jako první zahrají přesilovou hru. Oliverius sekl protihráče a dostává dvě minuty. Už také sedí na trestné lavici.
     
    02:01
    Vlci okamžitě zavřeli Medvědy v jejich pásmu a na Dlouhého šly dvě střely. S nimi si dokázal poradit a následně po druhém zákroku přerušil hru.
     
    02:23
    Ke kotouči se dostal Radomír Vaněk a z vlastního obranného pásma ho poslal až před Hosnedla. Vlci musejí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    03:13
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté svou početní výhodu využívají. Těsně před domácí brankou roztočili kolotoč a na jeho konci poté došlo ke střele, která končí za zády Jana Dlouhého. VOJTĚCH HAVLAS si sjel do těsné blízkosti Dlouhého a svou přízemní střelou ho překonává – 0:1. Medvědi tak budou muset dohánět jednobrankové manko. Asistence: Michal Nevyhoštěný a Michal Pavlů.
     
    03:57
    Hned po vhazování se Medvědi usadili v útočném pásmu a jejich střela byla hodně nebezpečná. Tu vyslal Paval Zajan, ale Hosnedl jen se štěstím jeho ránu kryje!
     
    04:40
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Bříška – 2 min., hákování).
     
    04:40
    Přesilovka pro Děčín. Bříška zahákoval soupeře a také on putuje na lavici hanby.
     
    04:53
    Zdeněk Petráš se natahoval u levé tyčky hostující branky, která byla mírně odkrytá, ale nakonec přihrávku nedostal. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo.
     
    05:16
    Medvědi nebyli daleko od vyrovnání. Na levé straně vyslal pořádnou pumelici Daniel Volráb, ale Hosnedl se nyní skvěle vyznamenal. Pohotovým a hlavně efektním semaforem lapil nakonec puk do lapačky. Jeho spoluhráči mu okamžitě poděkovali. Parádní zákrok hostujícího brankáře!
     
    06:13
    Následně pak se Vlci osvobozují a jejich oslabení se už rapidně začíná krátit.
     
    06:40
    Hosté jsou už v plném počtu. Také oni své první oslabení zvládli.
     
    07:10
    Velká šance hostů. Jan Kaltenböck neudržel kotouč na modré čáře, ten mu poté vypíchl Tomáš Brokeš a úplně sám ujížděl na domácí branku. Poté v těsné blízkosti Dlouhého vypálil a domácí brankář pohotově chytá kotouč do své hrudi. I domácí brankář se tak zaskvěl a podržel svůj tým.
     
    07:51
    Děčínští přispěchali do útočného pásma, z levé strany vyslal střelu švihem Pavel Zajan, ale Hosnedl měl svoji hůl připravenou a puk vyrazil do bezpečí.
     
    08:08
    Nyní nebezpečně dotíral před domácí brankou Martin Tondr, ale nakonec jeho střela neměla gólové parametry a Dlouhý ji pak ukryl ve své lapačce. Hra je následně pak přerušena.
     
    08:48
    Oliverius zachytil rozehrávku hostů v jejich třetině a na modrou čáru nabil Janu Kaltenböckovi, jenž okamžitě z první vystřelil. Kotouč ale doletěl do lapačky Hosnedla, který pak přerušil hru.
     
    09:13
    Hned na to zle dotíral před Dlouhým Brokeš, ale jeho projektil z pravého kruhu bleskově brankář Děčína chytil. I on hru přerušuje a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    09:28
    Daniel Volráb si podél pravého mantinelu nabruslil až před Hosnedla, jeho bekhendová střela pak zaplula někam do jeho výstroje. Znovu se přerušuje.
     
    10:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Medvědů a je vyrovnáno. TOMÁŠ FAIGL ujel po pravé straně a poté vyslal jedovatou střelu, kterou umístil puk pod víko hostující branky – 1:1. Hosnedl tak s jeho projektilem nemohl vůbec nic dělat. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Jaromír Chmel a Lukáš Zika.
     
    11:11
    Po nepřesné střele hostů se Děčín dostal znovu do útočného pásma. Před Hosnedlem vznikla skrumáž, ve které se ale nejlépe zorientoval právě on a poté ukryl puk pod svoji lapačku.
     
    11:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Navarra – 2 min., faul kolenem).
     
    11:36
    Navarra za faul kolenem putuje na trestnou lavici a hosté si zahrají další přesilovou hru.
     
    11:50
    Medvědi po vhazování v jejich pásmu sebrali kotouč a okamžitě ho vyhodili až před Hosnedla. Poprvé se tak dokázali osvobodit.
     
    12:21
    Hosté roztočili kolotoč před Dlouhým, ale nakonec domácí vyšťourali černou gumu a málem se dostali do úniku ve vlastním oslabení. Obrana Vlků ale nebezpečí zažehnala.
     
    13:01
    Další slibná akce na straně Vlků se rodila. Zastavilo je ale postavení mimo hru a ta byla vykázána zpět do středního pásma, kde se také bude vhazovat.
     
    13:05
    Hned na to se Medvědi znovu osvobozují a ukrajují další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    13:36
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    14:04
    Faigl vyslal do úniku Zdeňka Petráše, kterého ovšem stíhal jeden z hostujících obránců. Nakonec se ale těsně před Hosnedlem dostal ke střele, která končí v jeho lapačce.
     
    14:34
    Jaroslav Hašek si těsně před Hosnedlem klepal o přihrávku. Daniel Volráb mu ji poslal, ale do ní vložil hůl Zeman a souhru děčínských matadorů tak překazil.
     
    14:59
    Po akci Vlků zastavil hru Dlouhý a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    15:30
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., podražení).
     
    15:30
    Druhá přesilovka pro Medvědy. Mulač inkasuje dvě minuty za podražení a už sedí na trestné lavici.
     
    16:07
    Ondřej Hříbal dorážel z levé strany střelu Volrába, ale Hosnedl má puk ve své moci. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    16:33
    Vlci zakousali ve vlastním oslabení, ale obrana Děčína si poté převzala puk a míří s ním znovu do útočného pásma, kde se domácí budou snažit dohrát zbytek přesilové hry.
     
    17:16
    Dělovka Lukáše Ziky orazítkovala zadní mantinel, následně pak získali Vlci kotouč a vyhazují ho až před Jana Dlohého. Vypadá to, že své další oslabení zvládnou.
     
    17:30
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    18:11
    Jiří Babec bekhendovou střelou z levého kruhu orazítkoval pravou tyčku domácí branky! Hostům tak moc nechybělo a mohli jít znovu do vedení.
     
    18:49
    Další jedovka mířila na Dlouhého, ten ale kotouč vykopl svým pravým betonem a znovu podržel svůj tým.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:31
    Pavel Zajan vyslal střelu z levého kruhu, tu Hosnedl vyrazil pouze před sebe. Volráb se puk snažil dorážet před brankou Jablonce, ale Hosnedl byl opět proti.
     
    19:48
    Ještě se vhazuje v pásmu Děčína, po levici Dlouhého. Vlci tak mají ještě šanci zahrozit před jeho brankou.
     
    19:59
    Radomír Vaněk se ještě dostal ke střele před Hosnedlem, jeho vzdušný projektil ale skončil jen v jeho lapačce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli dvě branky, a to na obou stranách. Ve čtvrté minutě otevřeli hosté účet utkání díky trefě Vojtěcha Havlase. K vyrovnání ale zavelel v jedenácté minutě Tomáš Faigl, který svou dělovkou uklidil puk pod víko hostující branky. Utkání má spád, hraje se nahoru dolů a takový hokej se divákům musí líbit. Druhá třetina začne přibližně v 18:57.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:25
    Hosté se dostali do útočného pásma a z levé strany vyslal štiplavou střelu Jan Víšek, ale Dlouhý nakonec chytil kotouč do lapačky a poslal puk svým spoluhráčům.
     
    21:05
    Na druhé straně střílel z mezikruží Michal Oliverius a také s jeho projektilem si Hosnedl poradil Také on nechal hru plynout a na druhou stranu míří hosté.
     
    21:29
    Zakázané uvolnění Jablonce a hra se tak stěhuje zpět do jeho pásma. Vhazovat se bude po levé ruce Lukáše Hosnedla.
     
    22:08
    Radim Vacek si nabruslil zpoza branky hostů až před Hosnedla, jeho rána ale končí na jeho levém betonu. Nicméně Medvědi stále drží útočné pásmo a před ním kombinují.
     
    23:08
    Na druhé straně střílel z pravého kruhu Peřina, jeho dělovka skončila znovu na lapačce Dlouhého, jenž podržel svůj tým. Následně pak poslal kotouč směrem do středního pásma a nechal hru pokračovat.
     
    23:54
    Rozehrávku Vlků v jejich obranné třetině napadal Daniel Volráb, ale nakonec se mu nepodařilo vypíchnout puk. Vlci se tak vydali do útočného pásma.
     
    24:25
    Jenže tam nic nevymysleli, ke kotouči se opět dostali Medvědi a po přechodu do pásma Jablonce střílel z levého kruhu Jaroslav Hašek. Po jeho ráně se musel Hosnedl hodně natáhnout, aby našel puk ve své lapačce.
     
    24:40
    Jan Kaltenböck vyslal od modré čáry spíše propagační střelu, přesto puk doplachtil až před Hosnedla a ten ho před dotírajícími domácími hráči podržel a přerušil hru.
     
    25:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Havlas – 2 min., krosček).
     
    25:00
    Domácí si zahrají další přesilovou hru. Havlas krosčekoval soupeře a putuje na lavici hanby.
     
    25:33
    Medvědi operovali před Hosnedlem. Od modré čáry pak střílel Radomír Vaněk a orazítkoval břevno domácí branky!
     
    25:49
    Síly na ledě se srovnají. Zajan inkasuje dvě minuty za vysokou hůl a také on usedá na trestnou lavici.
     
    26:19
    Hra ve čtyřech hráčích zatím nesvědčí ani jednomu týmu. Hrálo se převážně ve středním pásmu. Až nyní potáhli puk do toho útočného hosté a Dlouhý musel znovu zasahovat po Víškově střele.
     
    27:00
    Hosté jsou už kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    27:42
    Zdeněk Petráš unikl ve vlastním oslabení, byl faulován při střele a sudí nařizuje trestné střílení pro Děčín!
     
    27:42
    Zdeněk Petráš si sjel až před Hosnedla a zvolil střelu švihem. Puk ovšem skončil jen vysoko nad jeho brankou a nájezd tak zůstal neproměněn.
     
    27:49
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    28:45
    Krásnou zpětnou přihrávku poslal Vaněk Romanu Navarrovi, který v prostoru mezi kruhy vyslal tvrdou ránu, kterou ale pohotově kryje Lukáš Hosnedl!
     
    29:15
    Medvědi mají nyní tlak, ale hostující celek zatím dobře brání předbrankový prostor.
     
    29:48
    Další trestné střílení pro Děčín. Macek byl sražen při další střelecké příležitosti. Nájezd ale pojede Hašek, Macek se zranil pádem o konstrukci branky.
     
    29:48
    Jaroslav Hašek to udělal velmi dobře. Podél pravého mantinelu si sjel až na levý kruh, kde vyslal střelu, která už mířila do branky Vlků, ale na poslední chvíli famózně zakročil Lukáš Hosnedl!
     
    30:07
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Vacek – 2 min., hákování).
     
    30:24
    Hosté se uhnízdili v pásmu Děčína a už roztáčejí přesilovkový kolotoč. Následně pak střílel Kamil Bříška, který nechal svou prudkou střelou vyniknout Jana Dlouhého.
     
    31:02
    Síly na ledě se srovnají. Moravec dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Uvidíme tak znovu hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    31:16
    Vaňkovo nahození před branku se dostalo až k Hosnedlovi a ten poté raději přerušuje hru, když puk ukryl pod svojí lapačku. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    31:31
    Oliverius za brankou zahákoval soupeře a dostává dvě minuty. Hosté budou hrát přesilovku čtyři na tři.
     
    31:52
    Babec vyslal nebezpečnou střelu, tu Dlouhý chytá a Medvědi se okamžitě osvobozují.
     
    32:07
    Vacek je na ledě a Medvědi jsou už ve čtyřech hráčích.
     
    32:27
    Vhazovalo se ve středním pásmu a hostům kotouč utekl do jejich obranného pásma. Museli se tak vrátit zpět a to hraje do karet děčínskému týmu.
     
    33:02
    Hosté jsou kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    33:31
    Domácí jsou také kompletní a už se hraje v pěti hráčích na obou stranách.
     
    33:51
    Zajan ujel s Oliveriusem, ale kapitánovi děčínského týmu následně utekl kotouč z čepele a rázem bylo po slibné akci Medvědů.
     
    34:17
    Radomír Vaněk pálil z vrcholu kruhů a jeho jedovatá střela skončila těsně nad hostující brankou. Znovu se tak skóre nemění.
     
    34:47
    A to ani na druhé straně po střele Víška, která zaměstnala Jana Dlouhého. Ten si tak připsal další přesný zákrok a nechal pokračovat hru.
     
    35:18
    Vlci pronikali do útočného pásma, byli ovšem v ofsajdové pasti a hra je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    35:43
    Znovu zatlačili domácí hráči hosty v jejich pásmu a dlouho se bojovalo o kotouč v rohu kluziště. Nakonec ho vyšťourali hosté a míří zase před domácí klec.
     
    36:47
    Jan Dlouhý pak čelil dvěma střelám hostů a s oběma si dokázal poradit. Následně pak raději přerušil hru před dotírajícím Víškem a ta je tak znovu přerušena.
     
    37:05
    Roman Navarra se dostal do úniku, těsně před Hosnedlem pak vyslal přízemní střelu a hostující brankář si připisuje další přesný pohotový zákrok. Jen díky němu nyní nešli Medvědi do vedení.
     
    37:18
    Další ofsajd hostů. Vhazuje se tedy zase ve středním pásmu.
     
    37:35
    Jaroslav Hašek byl v další šanci. Svou typickou střelou z kruhu ale nechal vyniknout zase Lukáše Hosnedla. Ten ve své brance v posledních chvílích působí spíše jako betonová a hlavně nedobytná hráz.
     
    38:36
    Jiří Moravec se napřáhl na levém kruhu a také Jan Dlouhý musel jít do zákroku. Po delší době tak byla k vidění akce Vlků a hned byla také nebezpečná.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:24
    Medvědi mají kotouč na svých holích a ještě se pokoušejí projít do útočného pásma.
     
    39:50
    Po ztrátě puku ale na opačnou stranu zamířili hosté a už to vypadá, že se v této části hry nic nestane. Ta je tak u samého konce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je také minulostí. V ní nepadla ani jedna branka. Medvědi ale mohli vést klidně 3:1. Sudí totiž dvakrát nařídil v jejich velkých šancích trestná střílení, ale Petráš ani Hašek úspěšní nebyli. Ještě nás tak čeká jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    V rohu kluziště v obranném pásmu hostů došlo k souboji o kotouč a sudí poté musel písknout do píšťalky a přerušil hru. Vhazovat se bude po levici Hosnedla.
     
    40:39
    Lukáš Tondr pláchl všem, nabruslil si na pravou stranu a poté střelou švihem poslal kotouč na děčínskou branku. Jan Dlouhý ale proti jeho ráně vytasil semafor a podržel svůj tým.
     
    41:23
    Zdeněk Petráš slalomem obešel dva obránce hostů, poté chtěl ještě projít přes Víška, ale ten mu nastavil tělo a akci domácích tak zastavil.
     
    42:19
    Daniel Volráb chytře objel hostující klec, poté se dostal těsně před Hosnedla, ale procpat kotouč k jeho pravé tyčce se mu nepodařilo.
     
    42:59
    Hosté jsou pod dalším tlakem a na Hosnedla mířila další prudká střela, kterou vyslal Chmel, ale znovu byl brankář Jablonce velmi pozorný.
     
    44:21
    Oliverius se natlačil do prostoru mezi kruhy, svou střelu ale poslal jen těsně vedle branky Vlků. Hosté pak otáčejí hru a míří do útočného pásma.
     
    45:14
    Nyní se Medvědi nedokázali dlouho vymanit z přetlačované hostů v jejich pásmu, až nyní vyvezl puk Vacek a domácí celek se dostává postupným útokem před branku Hosnedla.
     
    46:21
    Volráb dostal přihrávku mezi kruhy, kde byl zcela osamocen. Jelikož byl ale zády, puku si nevšiml. Přesto poté z otočky vystřelil a Hosnedl se opět vyznamenal!
     
    47:19
    Babec vyslal střelu z levého kruhu a do dalšího zákroku šel také Jan Dlouhý. Ten vykopl kotouč pravým betonem a za další svůj zákrok sklidil potlesk místního publika.
     
    Utkání sleduje 362 diváků.
     
    48:07
    Zakázané uvolnění Medvědů a hra se stěhuje do jejich pásma. Vhazovat se bude po pravici Jana Dlouhého.
     
    48:45
    Zajan se natlačili před Hosnedlem, jeho sklepnutí kotouče ale hostující brankář podržel a následně pak nechal přerušit hru.
     
    49:09
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se to už Medvědům povedlo a zaslouženě jdou do vedení. Svůj velký tlak po ose Hašek – Volráb – Zajan dostal přihrávku do blízkosti hostující branky PAVEL ZAJAN a svou střelou nedal Hosnedlovi šanci – 2:1. Děčínští hokejisté tak poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Daniel Volráb a Jaroslav Hašek.
     
    50:30
    Nyní se těsně před Hosnedlem ocitl Lukáš Zika, který před ním přiťukl puk a brankář Jablonce se svou holí natáhl a posléze jeho střelu chytá.
     
    50:33
    A hned na to si připisuje další zákrok po střele Romana Navarry. Po něm je hra znovu přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    50:41
    Lukáš Hosnedl je nyní doslova ostřelován a nyní díky pomoci vlastní obrany nemusel zasahovat proti další střele Medvědů.
     
    51:07
    Rána Radomíra Vaňka se otřela o obránce Pilaře a znovu tak nemusel Hosnedl do zákroku.
     
    51:52
    Pavel Zajan dostává dvě minuty za krosček a hosté mají k dispozici přesilovou hru. Mají tak šanci srovnat stav utkání.
     
    52:25
    Velký tlak měli hosté před domácí brankou. Z pravé strany střílel Jiří Babec a hosté už zdvihali ruce nahoru. Jenže hostující útočník trefil jen boční síť domácí branky.
     
    52:58
    Další tlak hostů a další nebezpečí před děčínskou klecí. Kotouč už mířil do branky, ale z brankové čáry ho dokázal vyhodit obránce Vaněk a Medvědi se poté osvobozují.
     
    53:52
    Medvědi ustáli obrovský tlak Jablonce, který měl na holi dvě branky. Nakonec ale obětavě vyhazovali kotouče do bezpečí a nyní jsou už v plném počtu.
     
    54:26
    Hosté zahráli puk na zakázané uvolnění a hra se tak stěhuje před Hosnedla, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    54:30
    Pět a půl minuty před koncem třetí třetiny se vhazuje znovu před Hosnedlem. Medvědi drží útočné pásmo.
     
    54:53
    Další obětavý zákrok obrany Děčína, která zastavila další únik hostů. Těch je plné kluziště a snaží se o vyrovnání. Zatím se jim to ale nedaří.
     
    56:50
    Kamil Bříška pálil z levého kruhu, kotouč ale skončil jen vysoko nad domácí brankou. Poté ho Medvědi vyhodili do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    56:55
    Pavel Zajan poslal z pravého kruhu vzdušnou střelu a kotouč jen prolétl těsně kolem pravé tyčky Hosnedlovy svatyně!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:18
    Vhazovalo se ve středním pásmu a Medvědi hned poslali kotouč směrem k Hosnedlovi a nepouští tak hosty zatím k powerplay.
     
    59:04
    A další vyhození kotouče směrem odpředu. Útočit jdou Medvědi. Hned na to střílel Oliverius z levé strany na odkrytou klec, ale trefit ji nedokázal i díky natažené hokejce Hosnedla.
     
    59:50
    Do konce třetiny zbývá odehrát deset vteřin a vhazuje se před Hosnedlem.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. V nádherném utkání z obou stran nakonec berou tři body Medvědi, kteří výhru věnují zesnulému Václavu Štěpánkovi.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:23:24)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Faigl (Chmel, Zika), 50. Zajan (Volráb, Hašek) – 4. Havlas (Nevyhoštěný, Pavlů)


    HC Děčín: Dlouhý (Lavinger) – Hříbal, Balcar, Kaltenböck, Macek, Tenkrát, Chmel, Vaněk – Zajan, Volráb, Horák – Faigl, Oliverius, Chovanec – Petráš, Vacek, Hašek – Zika, Navarra
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr M., Pulec – Babec, Bříška, Tondr L. – Víšek, Havlas, Nevyhoštěný – Mulač, Brokeš, Gecko – Peřina

    Rozhodčí: Místecký – Hynčica, Marek

    Diváci: 362
    bahis siteleri