Jihlava – Zlín 3:4 (po pr.) | Liberec – Mountfield HK 7:0 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 6:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
6:3 (2:0, 3:3, 1:0)
HC Litvínov
Středa 31.01.2018, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    47:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I Kohouti se prosazují ve vlastním oslabení, když skulinku ve výstroji litvínovského brankáře našel STANISLAV HARABIŠ. Asistence: David Kalač, Vítězslav Klesla.
     
    37:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté zabrali a utkání pořádně dramatizují. Na rozdíl dvou gólů dostal Litvínov svou přesnou střelou PŘEMYSL SVOBODA. Asistence: Ondřej Dufek.
     
    34:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    V polovině utkání se strhla pořádná gólová přestřelka. Tentokrát byl úspěšný JAN MYŠÁK, který ve vlastním oslabení překonal Mokrého. Bez asistence.
     
    32:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti ale svému soupeři velmi rychle znovu uskakují a po střele ADAMA RUTARA si berou svůj čtyřbrankový náskok zpět. Asistence: David Štefka, Matěj Kořenek.
     
    31:50
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tentokrát se o slovo přihlásili hosté a Mokrý už si tak čisté konto nevychytá. Zhruba v polovině utkání vyzrál na olomouckého brankáře VOJTĚCH KYSELA. Asistence: Jan Myšák.
     
    23:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti svému soupeři velmi rychle uskakují o další branku, když na hostujícího gólmana dokázal vyzrát jeden z nejmladších členů týmu, a to TOBIÁŠ HANDL. Asistence: David Štefka, Adam Rutar.
     
    21:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí nabídnutou dvojnásobnou početní výhodu bleskově využívají a po střele DAVIDA KALAČE vedou už o tři branky! Asistence: Matěj Kořenek, Adam Rutar.
     
    14:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Chvíli po návratu Rutara z trestné uskakují domácí Litvínovu už o dva góly, když přesnou střelou přidal druhý gól Kohoutů DANIEL INDRÁK. Asistence: Dominik Liška.
     
    09:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti nabídnutou přesilovou hru bleskově využívají a otevírají skóre utkání, když se až za záda hostujícího brankáře trefil MATĚJ KOŘENEK, a potrestal tak litvínovský faul. Asistence: David Štefka, David Vosátko.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 10. Kořenek (Štefka, Vosátko), 15. Indrák (Liška D.), 22. Kalač (Kořenek, Rutar A.), 24. Handl (Štefka, Rutar A.), 33. Rutar A. (Štefka, Kořenek), 48. Harabiš (Kalač, Klesla) – 32. Kysela (Myšák), 35. Myšák, 38. Svoboda (Dufek)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Rutar A., Mader P., Klesla, Harabiš, Hlaváč, Vosátko, Pírek – Kalač, Šafránek, Štefka, Rosecký, Štědrý, Indrák, Liška D., Krátký, Handl, Kořenek, Dvořák.
    HC Litvínov: Pejsar (Zelenka) – Baláž, Viedermann, Kitzberger, Bártek, Liška R., Šubrt, Šarlinger, Kovačič, Jindra, Kysela, Dufek, Bartoš, Damašek, Myšák, Beran, Berka, Svoboda.

    Rozhodčí: Kubíček – Loun, Zouhar
    thejrc.org