Liberecký kraj – Jihomoravský kraj 1:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Karlovarský kraj 5:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Středočeský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Pardubický kraj 6:0 (kon.) | Zlínský kraj – Praha 1:3 (kon.)
Jihomoravský kraj – Olomoucký kraj 2:6 (kon.) | Karlovarský kraj – Ústecký kraj 3:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Liberecký kraj 5:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Plzeňský kraj 4:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 0:3 (kon.) | Středočeský kraj – Zlínský kraj 4:0 (kon.)
Olomoucký kraj – Pardubický kraj 8:3 (kon.) | Ústecký kraj – Praha 0:0 (kon.)
konec
Zlínský kraj
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Hlavní město Praha
Středa 31.01.2018, 11:40Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
Partner:
     
    44:38
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Branka do prázdné klece nakonec přichází, všem protihráčům záda ukázal MICHAL VITOUCH a pohodlně zavezl kotouč až do sítě – 1:3! Asistence: Filip Ducháč.
     
    43:19
    Hamrla zůstává na střídačce, Zlínský kraj bude hrát power-play!
     
    43:19
    A další Liemannův zákrok přináší prostor pro oddechový čas Zlínskému kraji!
     
    40:05
    Frömelovo zakončení z pravé strany se zastavilo o tyčku pražské branky!
     
    39:46
    Zlínští fanoušci jsou v pozoru, jejich mužstvo bude o vyrovnání usilovat v přesilové hře. Za sekání je za katr poslán Dominik Palát (PHA).
     
    37:44
    Podražení opět trochu ztíží situaci Zlínského kraje, který bude muset přerušit svoji snahu o vyrovnání a začít se soustředit na bránění oslabení.
     
    35:09
    Aktivní Šimon Frömel mohl srovnat stav zápasu, střela z první mu ale nesedla podle představ a kotouč tak prolétl jen o kousek mimo!
     
    34:19
    Rozhodčí jsou stále v permanenci, početní výhodu pražskému výběru bere podražení Filipa Ducháče (PHA).
     
    33:24
    Vyloučení v týmu Zlínský kraj (Jakub Kráčalík – 1 min., hákování).
     
    33:24
    Tak to byla takřka stoprocentní příležitost na srovnání stavu! Pěkný průnik Frömela připravil šanci pro Bednaříka, který pálil z voleje. Matouš Liemann se ale stihl včas přesunout a zachránil tím pražské vedení!
     
    32:28
    Výběr z Prahy čeká další hra ve čtyřech, vina padá na Jana Krupičku (PHA), jenž je poslán na lavici hanby za napadení.
     
    28:34
    Zajímavou příležitost na navýšení vedení měl pražský Slavíček, který střílel z levé strany útočného pásma! Gólman Hamrla nemohl vidět vůbec nic a měl štěstí, že levým betonem odrazil puk do bezpečí.
     
    24:27
    Velký závar před brankou Patrika Hamrly třetím gólem nekončí! Pražští hokejisté se snažili dotlačit kotouč za brankovou čáru, jejich snaha je ale ukončena pro posunutí zlínské branky.
     
    21:17
    Zlínský kraj právě vstřelil branku!
    Další přesilovou hru již Zlínští využívají a vrací se zpět do utkání! Kočí se na modré čáře neukvapil, milimetrovou přihrávkou našel hokejku LUKÁŠE CHLUDILA, který z první po ledě prostřelil Liemanna mezi betony – 1:2! Asistence: Václav Kočí a Šimon Frömel.
     
    20:52
    Je tu další vyloučení z řad Prahy, která se tak bude muset opět více soustředit na bránění. Za hákování je vyloučen Šimon Němec (PHA).
     
    18:59
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Tak přesilová hra vyšla Zlínskému kraji velmi draho! Při hře ve čtyřech proti pěti se tým z Prahy usadil v útočném pásmu, puk se dostal k MICHALOVI VITOUCHOVI, který ho z bezprostřední blízkosti zvedl přímo pod břevno – 0:2! Asistence: Jan Krupička.
     
    18:09
    Tak to je nepříjemné, Praha se totiž bude bránit dvojnásobné přesile! Matyáš Adam (PHA) dostává menší trest za podražení.
     
    17:40
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Dominik Palát – 1 min., vražení na hrazení).
     
    13:01
    Pražský výběr se budeme muset bránit, na trestnou lavici usedá Tomáš Bucek (PHA) za nedovolené bránění.
     
    12:35
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Praha přežila hru v oslabení a ihned poté udeřila! Rychlá útočná akce končí šťastnou trefou v podání TOMÁŠE HAMARY – 0:1! Asistence: Šimon Slavíček.
     
    11:14
    Nadějně vyhlížející akci Zlínského kraje přerušil Andrej Adamec (PHA) faulem kolenem, za což mu již patří místo na trestné lavici.
     
    03:57
    Aktivita Prahy bude ještě navýšena v přesilové hře, Zlínští totiž špatně střídali a kvůli hře v šesti se budou muset bránit. Trest odpyká Burian (ZLK).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 22. Chludil (Kočí, Frömel) – 13. Hamara (Slavíček), 19. Vitouch (Krupička), 45. Vitouch (Ducháč)


    Zlínský kraj: Hamrla (Nowak) – Prčík, Šindelek (A), Burian, Hoferek, Šimášek, Čapka, Velikovský, Nábělek, Frömel (C), Chludil, Kráčalík, Kočí, Půček (A), Turek, Laciga, Tomeček, Lavička, Ševčík, Bednařík, Halík
    Hlavní město Praha: Liemann (Krbeček) – Straka, Václavík (A), Rulc, Hamara, Čech, Brummel, Š. Němec, R. Němec, Slavíček, Krupička, Šesták, Palát (A), M. Adam, Bucek, Broš, Daniel Král, Vitouch, Adamec (C), Ducháč
    ocianews.com