Liberecký kraj – Jihomoravský kraj 1:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Karlovarský kraj 5:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Středočeský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Pardubický kraj 6:0 (kon.) | Zlínský kraj – Praha 1:3 (kon.)
Jihomoravský kraj – Olomoucký kraj 2:6 (kon.) | Karlovarský kraj – Ústecký kraj 3:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Liberecký kraj 5:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Plzeňský kraj 4:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 0:3 (kon.) | Středočeský kraj – Zlínský kraj 4:0 (kon.)
Olomoucký kraj – Pardubický kraj 8:3 (kon.) | Ústecký kraj – Praha 0:0 (kon.)
konec
Karlovarský kraj
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Ústecký kraj
Středa 31.01.2018, 13:35Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
Partner:
     
    Ústecký kraj nakonec poráží Karlovarský kraj 4:3, čímž ukončuje jeho cestu turnajem a zároveň oživil svoji naději na účast v semifinále. Program v Chocni ještě ani zdaleka nekončí, buďte u toho s námi! (15:02:32)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Karlovarský kraj – Alexandr Remeš
    Ústecký kraj – Ondřej Kudela
     
    Konec zápasu.
     
    44:50
    Navíc přichází pouze zakázané uvolnění Karlovarského kraje. Takto ubráněný závěr by si měl najít své místo v učebnicích hokeje.
     
    44:25
    Karlovarští se nemohou dostat ke kotouči a tím pádem ani zkusit odvolat brankáře. Ústecký kraj zvládá závěr naprosto famózně.
     
    44:02
    Stále nic nového a to už zbývá pouze jedna minuta do konce utkání.
     
    43:24
    Čas do konce zápasu se výrazně krátí, stále se ale hraje za brankou Karlovarského kraje.
     
    42:36
    Vzápětí musel karlovarský brankář znovu do pozoru, do své lapačky sebral Kovárovo zakončení.
     
    42:27
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je možná rozhodující moment dnešního utkání! Ústečtí se dostávají dvě a půl minuty před koncem znovu do vedení, když z ostrého úhlu procpal puk za záda Kubáta DANIEL DEJ – 3:4! Bez asistence.
     
    41:38
    Dejovo nahození hodně nebezpečně tečoval Adámek, který vystrašil karlovarskou střídačku a hlavně Kubáta. Ten však dokázal udržet klid a pravým betonem včas zareagoval na nebezpečnou změnu směru kotouče!
     
    40:03
    Odstartovalo posledních pět minut, hru obou týmů výrazně zhoršuje velká řada nepřesností.
     
    38:28
    Teď to pro změnu s aktivitou přehnali, prudkou přihrávku se zachytit nepodařilo, a tak přišlo na řadu zakázané uvolnění.
     
    38:10
    Obě mužstva hledí zejména na bezchybnou práci ve vlastní obraně, směrem dopředu jsou aktivnější hráči z Ústeckého kraje.
     
    36:54
    David Skuhrovec měl na hokejce vedoucí branku, brankář Kubát se ale stihl včas přesunout a jeho nadějnou šanci reflexivně zlikvidoval!
     
    36:03
    A znovu měl práci čárový rozhodčí, který si tentokrát všiml postavení mimo hru při postupu Ústeckého kraje směrem ke Kubátovi.
     
    35:32
    Hra je přerušena, následuje vhazování ve středním pásmu.
     
    34:53
    Ze cviku nemůže vyjít ani brankář Klika, kterého prověřil kapitán Karlovarského kraje Houdek. Skóre tentokrát zůstalo nezměněno.
     
    34:04
    Ústečtí jsou si toho vědomi a tím pádem směrem dopředu znovu přeřadili na vyšší rychlost. Závěrečná desetiminutovka utkání tak bude nesmírně zajímavá.
     
    32:58
    Remíza ani jednomu z týmů nevyhovuje, pokud si chtějí udržet šanci pokračovat v turnaji i zítra, musí zvítězit.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Bubanec (März, Pišna), 16. Remeš (Botoš), 31. Remeš – 21. Adámek (Dej, Martínek), 22. Čech (Němec), 25. Krocker, 43. Dej


    Karlovarský kraj: Kubát (Bajgar) – Vogel, Bubanec, März, Rymon, Zolnaj, Skuhravý, Botoš (A), Sapoušek, Blecha, Hohl, Pišna, Kukačka, Remeš (A), Šmajda, Houdek (C), Hrůša, Fuksa, Prošek
    Ústecký kraj: Klika (Čermák) – Čech, Spudich, Príhoda, Adámek, Döring, Weis, Kovár, Pešta, Krocker, Vopat, Skuhrovec (A), Tomšík, Jarábek, Kylíšek, Němec (A), Pöschl, Slavík, Dej, Martínek, Kadár (C)
    thejrc.org