Liberecký kraj – Jihomoravský kraj 1:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Karlovarský kraj 5:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Středočeský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Pardubický kraj 6:0 (kon.) | Zlínský kraj – Praha 1:3 (kon.)
Jihomoravský kraj – Olomoucký kraj 2:6 (kon.) | Karlovarský kraj – Ústecký kraj 3:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Liberecký kraj 5:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Plzeňský kraj 4:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 0:3 (kon.) | Středočeský kraj – Zlínský kraj 4:0 (kon.)
Olomoucký kraj – Pardubický kraj 8:3 (kon.) | Ústecký kraj – Praha 0:0 (kon.)
konec
Karlovarský kraj
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Ústecký kraj
Středa 31.01.2018, 13:35Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
Partner:
     
    42:27
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je možná rozhodující moment dnešního utkání! Ústečtí se dostávají dvě a půl minuty před koncem znovu do vedení, když z ostrého úhlu procpal puk za záda Kubáta DANIEL DEJ – 3:4! Bez asistence.
     
    30:52
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Ústečtí sice oslabení zvládli, o chvíli později ale již inkasují! Rychlá útočná akce Karlovarského kraje skončila nekompromisní ranou ALEXANDRA REMEŠE pod břevno – 3:3! Bez asistence.
     
    24:01
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Velkolepý obrat během tří minut z 0:2 na 3:2 je dokonán! Po rychlé otočce kolem branky se ještě karlovarský brankář stihl přesunout, na dorážku MARKA KROCKERA však již byl krátký – 2:3! Bez asistence.
     
    21:24
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, rázem téměř v polovině utkání začínáme od nuly! Do samostatného úniku byl vyslán ONDŘEJ ČECH, udělal bekhendovou kličkou a s notnou dávkou štěstí zasunul puk mezi betony brankáře Kubáta – 2:2! Asistence: Štěpán Němec.
     
    20:38
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    O zápletku máme rázem postaráno! Přihrávka od levého mantinelu našla v útočném pásmu našla přesně hokejku MARTINA ADÁMKA, který zakončil více než přesně – 2:1! Asistence: Daniel Dej a David Martínek.
     
    15:31
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek druhé třetiny jako hrom! Karlovarský kraj se ubránil zbytku oslabení, následně se vydal dopředu a skóruje. Puk přesně k tyči umístil nenápadnou střelou ALEXANDR REMEŠ – 2:0! Asistence: Jan Botoš.
     
    11:25
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro Ústecký kraj! Nejen, že byl v dosavadním průběhu nebezpečnější, gól ale dostává po velké nedůslednosti před vlastní brankou. Obránce nedokázal po zákroku Kliky včas odpálit puk do bezpečí, a tak s rychlou dorážkou přispěchal MATĚJ BUBANEC, který umístil kotouč přímo mezi nohy brankáře – 1:0! Asistence: Lukáš März a David Pišna.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Bubanec (März, Pišna), 16. Remeš (Botoš), 31. Remeš – 21. Adámek (Dej, Martínek), 22. Čech (Němec), 25. Krocker, 43. Dej


    Karlovarský kraj: Kubát (Bajgar) – Vogel, Bubanec, März, Rymon, Zolnaj, Skuhravý, Botoš (A), Sapoušek, Blecha, Hohl, Pišna, Kukačka, Remeš (A), Šmajda, Houdek (C), Hrůša, Fuksa, Prošek
    Ústecký kraj: Klika (Čermák) – Čech, Spudich, Príhoda, Adámek, Döring, Weis, Kovár, Pešta, Krocker, Vopat, Skuhrovec (A), Tomšík, Jarábek, Kylíšek, Němec (A), Pöschl, Slavík, Dej, Martínek, Kadár (C)
    ocianews.com