Liberecký kraj – Jihomoravský kraj 1:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Karlovarský kraj 5:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
Středočeský kraj – Kraj Vysočina 1:2 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Pardubický kraj 6:0 (kon.) | Zlínský kraj – Praha 1:3 (kon.)
Jihomoravský kraj – Olomoucký kraj 2:6 (kon.) | Karlovarský kraj – Ústecký kraj 3:4 (kon.) | Jihočeský kraj – Liberecký kraj 5:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Plzeňský kraj 4:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 0:3 (kon.) | Středočeský kraj – Zlínský kraj 4:0 (kon.)
Olomoucký kraj – Pardubický kraj 8:3 (kon.) | Ústecký kraj – Praha 0:0 (kon.)
konec
Karlovarský kraj
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Ústecký kraj
Středa 31.01.2018, 13:35Olympiáda dětí a mládeže • Skupina B
Partner:
     
    42:27
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je možná rozhodující moment dnešního utkání! Ústečtí se dostávají dvě a půl minuty před koncem znovu do vedení, když z ostrého úhlu procpal puk za záda Kubáta DANIEL DEJ – 3:4! Bez asistence.
     
    41:38
    Dejovo nahození hodně nebezpečně tečoval Adámek, který vystrašil karlovarskou střídačku a hlavně Kubáta. Ten však dokázal udržet klid a pravým betonem včas zareagoval na nebezpečnou změnu směru kotouče!
     
    36:54
    David Skuhrovec měl na hokejce vedoucí branku, brankář Kubát se ale stihl včas přesunout a jeho nadějnou šanci reflexivně zlikvidoval!
     
    31:38
    Fantastický Matěj Kubát nyní předvedl neuvěřitelný zákrok! Při přesunu nejprve dokázal vyrazit ránu Davida Martínka, dorážku stejného hráče následně vleže ukořistil do své lapačky! Za svůj zákrok si vysloužil potlesk choceňské tribuny.
     
    30:52
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Ústečtí sice oslabení zvládli, o chvíli později ale již inkasují! Rychlá útočná akce Karlovarského kraje skončila nekompromisní ranou ALEXANDRA REMEŠE pod břevno – 3:3! Bez asistence.
     
    29:20
    Poslední vteřiny druhé třetiny přinesou přesilovku Karlovarského kraje. Po zbytečné chybě na půlící čáře a následném podražení je vykázán Jakub Kovář (ULK) za podražení.
     
    24:01
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Velkolepý obrat během tří minut z 0:2 na 3:2 je dokonán! Po rychlé otočce kolem branky se ještě karlovarský brankář stihl přesunout, na dorážku MARKA KROCKERA však již byl krátký – 2:3! Bez asistence.
     
    23:49
    Parádní samostatnou akci vystřihl ústecký Viktor Weiss, který se dostal až před gólmana! Klička do forhendu mu vyšla, nakonec ale nedokázal přehodit ležící beton Kubáta!
     
    21:24
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, rázem téměř v polovině utkání začínáme od nuly! Do samostatného úniku byl vyslán ONDŘEJ ČECH, udělal bekhendovou kličkou a s notnou dávkou štěstí zasunul puk mezi betony brankáře Kubáta – 2:2! Asistence: Štěpán Němec.
     
    20:38
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    O zápletku máme rázem postaráno! Přihrávka od levého mantinelu našla v útočném pásmu našla přesně hokejku MARTINA ADÁMKA, který zakončil více než přesně – 2:1! Asistence: Daniel Dej a David Martínek.
     
    17:48
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (Petr Houdek – 1 min., hákování).
     
    16:11
    Vyloučení v týmu Ústecký kraj (Richard Jarábek – 1 min., nedovolené bránění).
     
    15:31
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je začátek druhé třetiny jako hrom! Karlovarský kraj se ubránil zbytku oslabení, následně se vydal dopředu a skóruje. Puk přesně k tyči umístil nenápadnou střelou ALEXANDR REMEŠ – 2:0! Asistence: Jan Botoš.
     
    14:19
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (Lukáš März – 1 min., nedovolené bránění).
     
    14:09
    Náskok Karlovarského kraje mohl v závěru navýšit Dominik Rymon, který měl před sebou pouze ležícího brankáře! Puk ale trefil pouze do něj a udělal tím z Lukáše Kliky velkého hrdinu!
     
    12:38
    A dostanou k tomu možnost přesilové hry. Za napadení je po ostrém zákroku ve středním pásmu poslán na trestnou lavici Jakub Kovár (ULK).
     
    11:25
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak to je velká smůla pro Ústecký kraj! Nejen, že byl v dosavadním průběhu nebezpečnější, gól ale dostává po velké nedůslednosti před vlastní brankou. Obránce nedokázal po zákroku Kliky včas odpálit puk do bezpečí, a tak s rychlou dorážkou přispěchal MATĚJ BUBANEC, který umístil kotouč přímo mezi nohy brankáře – 1:0! Asistence: Lukáš März a David Pišna.
     
    10:42
    Asi největší šanci dosavadního průběhu zápasu měl ústecký Jan Vopat, který dostal na čepel hole přesnou přihrávku zpoza branky a velmi rychle po zpracování zakončil. Gólman Kubát ale dokázal udržet beton u ledu a jeho zakončení vytáhnout mimo tři tyče!
     
    00:56
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (Robin Sapoušek – 1 min., podražení).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Bubanec (März, Pišna), 16. Remeš (Botoš), 31. Remeš – 21. Adámek (Dej, Martínek), 22. Čech (Němec), 25. Krocker, 43. Dej


    Karlovarský kraj: Kubát (Bajgar) – Vogel, Bubanec, März, Rymon, Zolnaj, Skuhravý, Botoš (A), Sapoušek, Blecha, Hohl, Pišna, Kukačka, Remeš (A), Šmajda, Houdek (C), Hrůša, Fuksa, Prošek
    Ústecký kraj: Klika (Čermák) – Čech, Spudich, Príhoda, Adámek, Döring, Weis, Kovár, Pešta, Krocker, Vopat, Skuhrovec (A), Tomšík, Jarábek, Kylíšek, Němec (A), Pöschl, Slavík, Dej, Martínek, Kadár (C)
    ocianews.com