Prešov – Lok. Košice 1:1 (kon.) | Dukla Praha – Rostov 1:3 (kon.) | Plzeň – Legia 5:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
5:1 (3:0)
Legia Varšava
Čtvrtek 01.02.2018, 16:00 • Benidorm, Španělsko • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    86. Marek BAKOŠ - 5:1
     
    86
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další možnost Viktorie už končí pátým gólem! MAREK BAKOŠ se po obrovské hrubici obrany Legie zadarmo dostal k míči a v úniku levačkou prostřelil Malarze, který si na míč sice sáhl, ale gólu přesto nezabránil.
    80. Michał Kucharczyk (LEG)
     
    80
    Cristian Pasquato vynikající přihrávkou z prvního doteku vyslal do samostatného úniku Kucharczyka. Ten střílel z hranice vápna a poslal míč do vyběhnuvšího Hrušky, který mu dobře zmenšil střelecký úhel.
     
    79
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Patrik Hrošovský, přichází Marek Bakoš.
     
    71
    Střídání v týmu Legia Varšava: ze hřiště odchází Sebastian Szymański, přichází Michał Kucharczyk.
     
    66
    Na hřiště se dostalo několik nových tváří. Za Legii přišel Cristian Pasquato Za Viktorii to jsou Havel, Kovařík, Ivanschitz a Zeman.
    65. Tomáš CHORÝ - 4:1
     
    65
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gólová odpověď Viktoriánů na sebe nenechala dlouho čekat! Eduardo nevyužil chyby v plzeňské rozehrávce a o balón rychle přišel. Západočeši následně zaútočili po levém křídle a po přihrávce do velkého vápna se z bezprostřední blízkosti prosadil TOMÁŠ CHORÝ.
    62. Kasper HÄMÄLÄINEN - 3:1
     
    62
    Legia Varšava právě vstřelila branku!
    Polský celek snižuje na rozdíl dvou branek! Jędrzejczyk po dobře načasovaném skluzu Davida Limberského bleskově vhodil aut na Eduarda. Ten si tělem pokryl balón a přihrál KASPERU HAMALAINENOVI, který parádně vystřelil z nějakých dvaadvaceti metrů a Aleš Hruška plachtil vzduchem marně.
     
    46
    Pozadu nezůstala ani Viktoria. Trávník opustili Hejda, Kolář, Krmenčík, a Kozáčik, místo kterých hrají Hájek, Čermák, Chorý a Hruška.
     
    46
    Legia nastoupila do druhé půle s dvěma změnami. Ze hřiště odešel brankář Cierzniak a útočník Niezgoda, za které přišli Malarz a Eduardo.
    37.
     
    37
    Domagoj Antolić zatím hraje hodně slabý zápas, nyní si neporozuměl s Hlouškem a to bylo další znamení pro rychlíka Petrželu. Ten doběhl až do vápna a zasekl si míč na levou, přičemž vystřelil na bližší tyč a trefil jen brankáře Cierzniaka.
    33. Michael KRMENČÍK - 3:0
     
    33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to o tři góly! Hloušek nestíhal rozběhnutého Petrželu, který zprava vystřelil do Cierzniaka. Stopeři Legie mezitím byli bůhví kde a dorážející MICHAEL KRMENČÍK měl znovu velmi snadný úkol při zakončení do prázdné brány. .
     
    30
    Antolić nepřihrál přesně na Szymańského a z toho vznikl bleskový kontr Plzně. Zprava centroval Petržela a Krmenčíkovu stelu z první vynikajícím zákrokem vyrazil brankář Cierzniak!
    17. Krmencik (PLZ) - 2:0
     
    17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    O nějakou minutu a půl později přidávají Viktoriáni už druhý gól! Opět u toho byl MICHAEL KRMENČÍK, jenž se po levé straně prodral do velkého vápna, zasekávačkou na pravou nohu se zbavil obránce a umístil svou střelu přesně k tyči.
    16. Jan KOPIC - 1:0
     
    16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se v šestnácté minutě dostávají do vedení! Po Limberského autu ze středu hřiště se Plzeň rychle přemístila až do pokutového území, kde se po přihrávce Michaela Krmenčíka s velkým přehledem prosadil dobře postavený JAN KOPIC.
     
    11
    Opět spolupráce těchto dvou! Kopic hrudníkem sklepl míč na Petrželu a jeho pohotové zakončení se zastavilo až o pravou tyč Cierzniakovy brány!

    Michal Břuchanský

    Branky: 16. Kopic, 17. Krmenčík, 33. Krmenčík, 65. Chorý, 86. Bakoš – 62. Hämäläinen


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik (46. Hruška) – Řezník (66. Havel), Hejda (46. Hájek), Hubník (C), Limberský (66. Kovařík) – Hrošovský (79. Bakoš), Hořava (66. Ivanschitz) – Petržela, Kolář (46. Čermák), Kopic (66. Zeman) – Krmenčík (46. Chorý).
    Legia Varšava: Cierzniak (46. Malarz) – Jędrzejczyk (C), Astiz (66. Pasquato), Pazdan, Hloušek – Mączyński, Rémy, Antolić – Szymański (71. Kucharczyk), Niezgoda (46. Eduardo), Hämäläinen.
    Náhradníci: Malarz – Dąbrowski, Kucharczyk, Pasquato, Eduardo, Radović.
    thejrc.org