Marseille – Méty 6:3 (kon.)
konec
Olympique Marseille
6:3 (3:0)
FC Méty
Pátek 02.02.2018, 20:45 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Ibrahima NIANE - 6:3
     
    90
    Tým Méty právě vstřelil branku!
    Ještě nekončíme. Hosté se dostali do další pěkné šance, poté dostal přihrávku přímo na hlavu IBRAHIMA NIANE a ten míč umístil za záda Mandandy – 6:3. Asistence: Iván Balliu.
    84. Florent MOLLET - 6:2
     
    84
    Tým Méty právě vstřelil branku!
    No to jsou věci, které se dějí na stadionu v Marseille. Hosté ještě přidávají další branku v této ofenzivní smršti a v zápase jsme už viděli osm přesných tref. Nyní se podruhé v utkání prosadil FLORENT MOLLET, jenž poslal míč přes padajícího Mandandu a ještě zkorigoval stav utkání – 6:2. Asistence: Danijel Milićević.
    75. Konstantinos MITROGLU - 6:1
     
    75
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherně sehraná akce domácích, kteří dávají už šestý gól. Dlouhý pas dostal do pokutového území Dimitri Payet a ten poté ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na KONSTANTINOSE MITROGLUA, který poté měl jednoduchou práci, a sice trefit úplně prázdnou branku – 6:1. Asistence: Dimitri Payet.
    73. Florent MOLLET - 5:1
     
    73
    Tým Méty právě vstřelil branku!
    Nakonec se to hostům podařilo. K odraženému míči od obránce domácích se dostal FLORENT MOLLET, který svou levačkou doslova propálil Mandandu, který tak přichází o své čisté konto – 5:1.
    56. Florian THAUVIN - 5:0
     
    56
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Další pěkná akce domácích a je to už o pět gólů. Destrukce hostů tak pokračuje dále. Krásný nadýchaný centr poslal z levé strany Dimitri Payet do pokutového území nabíhajícímu FLORIANU THAUVINOVI, který svou pravačkou završil svůj dnešní hattrick – 5:0. Asistence: Dimitri Payet.
    50. Valère GERMAIN - 4:0
     
    50
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Už je to o čtyři branky. Thauvin poslal centr do pokutového území na nabíhajícího VALÈREHO GERMAINA, který kousek od vyběhnutého brankáře jen nastavil nohu a míč se dokutálel až za brankovou čáru – 4:0. Asistence: Florian Thauvin.
    44. Florian THAUVIN - 3:0
     
    44
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš. Toto pravidlo se nyní potvrdilo. Hned z další akce unikli domácí hráči, poté střílel Germain z levé strany, míč za pomoci nohy brankáře Mét plachtil do branky už za zády hostujícího brankáře. Stíhal ho také Diagné, ale před ním ťukl do balónu FLORIAN THAUVIN a svým druhým přesným zásahem navýšil domácí vedení – 3:0.
    9. Florian THAUVIN - 2:0
     
    9
    Marseille právě vstřelilo branku!
    A hned z této akce se zrodila druhá branka Marseille. Z pravé strany poslal centr ke značce pokutového kopu Sanson a nabíhající FLORIAN THAUVIN pak prudkou střelou propálil hostujícího brankáře – 2:0. Asistence: Morgan Sanson.
    6. Morgan SANSON - 1:0
     
    6
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou velmi brzy do vedení. MORGAN SANSON se dostal do těsné blízkosti brankáře hostů, který si z branky povyběhl. Sice před ním upadl, ale bleskově se dokázal zvednout a míč pak poslal za jeho záda – 1:0. Asistence: Valère Germain.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 6. M. Sanson (Germain), 9. Thauvin (M. Sanson), 44. Thauvin, 50. Germain (Thauvin), 56. Thauvin (Payet), 75. Mitroglu (Payet) – 73. Mollet, 84. Mollet (Milićević), 90. Niane (Balliu)

    Karty:   44. B. Sarr (OMA)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 10:8. Střely mimo: 7:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:17.
    Olympique Marseille: Mandanda – B. Sarr (60. Bedimo), Rami, Rolando, Sakaj – Anguissa, Gustavo – Thauvin (78. Maxime López), M. Sanson (69. Mitroglu), Payet (C) – Germain.
    Náhradníci: Pelé – Abdennour, Bedimo, Maxime López, Ocampos, N'Jie, Mitroglu.

    FC Méty: Kawašima – Rivierez, Diagné, Niakhaté, J. Palmieri – Cohade (C) (64. Balliu), Mandjeck – Mollet, Milićević, Roux (82. Niane) – Rivière (72. Boulaya).
    Náhradníci: Beunardeau – Lempereur, Selimovic, Balliu, Boulaya, Poblete, Niane.

    Rozhodčí: Thual – Lombard, Grosbost

    Diváci: 32 745
    thejrc.org