Boston – St. Louis 3:1 (kon.) | Buffalo – Florida 2:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:3 (kon.)
NY Rangers – Toronto 0:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:0 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Winnipeg – Vegas 2:3 (po pr.) | Nashville – Los Angeles 5:0 (kon.) | Calgary – Tampa 4:7 (kon.)
Edmonton – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Dallas 1:4 (kon.) | Vancouver – Chicago 4:2 (kon.)
po prodl.
Ottawa Senators
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)
Anaheim Ducks
Pátek 02.02.2018, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:

     
    Tři hvězdy utkání:

    3. Bobby Ryan 1+0
    2. Mike Condon 30 zákroků
    1. Erik Karlsson 1+1 (03:48:02)
     
    Tak a je dobojováno. Zprvu poněkud nudný zápas se strhl v hodně pohlednou bitvu do posledního okamžiku. První branka utkání přišla až po dlouhých čtyřiceti pěti minutách a byla to do té doby horší Ottawa, která rozjásila domácí publikum, v přesilové hře se prosadil Bobby Ryan. Anaheim od té chvíle jednoznačně zapl na vyšší obrátky, ale Mike Condon byl prostě fantastický. Ryan Kesler to ale nevzdal a v poslední minutě dokázal vyrovnat výsledek! Utkání tedy došlo až do prodloužení, kde se podruhé v utkání prosadila Ottawa a získává bod navíc do tabulky. To je z dnešního přenosu vše, přeji dobrou noc.
     
    Konec zápasu.
    60:31 Erik KARLSSON - 2:1
     
    60:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak to teda moc dlouho netrvalo! Ottawa se definitivně stává vítězem dnešního utkání a opět se prosadila v počeetní výhodě! Matt Duchene si trpělivě vybíral, komu pošle svou přihrávku a nakonec našel zcela osamoceného ERIKA KARLSSONA, který vystřelil hned, jak k němu kotouč došel a našel mezeru mezi nohou a rukou brankáře Millera. Ottawa tedy získává bod navíc. Asistence: Matt Duchene, Derick Brassard.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ve třetí třetině jsme se tedy dočkali dvou branek, Ottawa se dokázala prosadit v přesilové hře čtyři na tři a dlouho to vypadalo, že si vedení také udrží i díky skvělému Mikeu Condonovi, ten ale v poslední minutě utkání přecejen inkasoval, když se před ním zjevil Ryan Kesler, za malou chvíli začne prodloužení a případně samoastatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Ottawa se nedokáže dostat do nějakého zakončení a utkání bude pokračovat v prodloužení.
     
    59:24
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Adam Henrique – 2 min., vysoká hůl).

    59:06 Ryan KESLER - 1:1
     
    59:06
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Necelou minutu před koncem základní hrací doby se přecejen povedlo Anaheimu vyrovnat a zcela určitě budeme svědky prodloužení! RYAN KESLER číhál pár milimetrů před brankou a stačilo mu jen nastavit svou hokejku a změnit trajektorii puku. Exceletní přihrávkou se pyšnil Rickard Rakell. Asistence: Rickard Rakell, Cam Fowler.
     
    58:27
    Anaheim už hraje bez svého brankáře a pokusí se vyrovnat!
     
    57:30
    Domácí celek vyvedl puk ze svého pásma a snaží se získát, co nejvíce času.
     
    56:10
    Anaheim už to zkouší z naprosto každé pozice, což je logické. když už mu moc času nezbývá, každou chvíli se nejspíš odvolá brankář.
     
    55:00
    MIkea Condona už čelí jen pět minut od čistého konta v dnešním zápase. Ottawě se navíc povedlo kotouč vyvést ze svého pásma.

    Marek Jašek

    Branky a nahrávky: 45. B. Ryan (E. Karlsson, B. Ryan), 61. E. Karlsson (Duchene, Brassard) – 60. Kesler (Rakell, Fowler)


    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson (C)) – E. Karlsson, Oduya, Ceci, Phaneuf, Chabot, Borowiecki (A) – B. Ryan, Duchene, Hoffman – DiDomenico, Brassard, Dzingel – Pyatt, Pageau (A), Z. Smith – Burrows, N. Thompson, Pääjärvi.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Berra) – Bieksa, Fowler, Manson (C), H. Lindholm, Montour, Beauchemin – Silfverberg, Getzlaf (A), Rakell – J.T. Brown, Kesler, Cogliano – O. Kaše, Henrique, N. Ritchie (A) – Perry, Vermette, Wagner.

    Rozhodčí: McIsaac J. (Can), Furlatt E. (Can)
    ocianews.com