Boston – St. Louis 3:1 (kon.) | Buffalo – Florida 2:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 4:3 (kon.)
NY Rangers – Toronto 0:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:0 (kon.) | Ottawa – Anaheim 2:1 (po pr.)
Winnipeg – Vegas 2:3 (po pr.) | Nashville – Los Angeles 5:0 (kon.) | Calgary – Tampa 4:7 (kon.)
Edmonton – Colorado 3:4 (po pr.) | Arizona – Dallas 1:4 (kon.) | Vancouver – Chicago 4:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Los Angeles Kings
Pátek 02.02.2018, 02:30 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:57 Viktor ARVIDSSON - 5:0
     
    49:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON se po zablokované střele jednoho ze spoluhráčů z pravého kruhu pro vhazování ocitl u levé tyče v obrovské šanci, kde z blízkosti a ostrého úhlu zamířil do prázdné brány! Gól ovšem museli potvrdit rozhodčí, kteří při prvním přerušení přezkoumali video. To prokázalo, že Anže Kopitar holí ve vzduchu vytahoval puk již za brankovou čárou. Přestože ale neuspěl, za pokus zabránit gólu si zaslouží obrovskou pochvalu. Asistence: Filip Forsberg a Ryan Johansen.
    31:01 Colton SISSONS - 4:0
     
    31:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Miika Salomäki za bránou Kings zachytil vyhození hostů podél hrazení a zpoza ní našel před brankovištěm volného COLTONA SISSONSE, který mezi betony Jonathana Quicka zamířil z blízkosti k levé tyči – 4:0! Asistence: Miika Salomäki.
    17:21 Calle JÄRNKROK - 3:0
     
    17:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    CALLE JÄRNKROK po špatné rozehrávce Kings za vlastní bránou o hrazení předvedl u pravé tyče velký důraz a natřikrát puk o levý beton ležícího Jonathana Quicka propasíroval do brány!
    16:01 Filip FORSBERG - 2:0
     
    16:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kevin Fiala mohl v blízkosti pravé tyče znovu zakončovat, tentokrát si ale sjel s pukem za bránu a zpoza ní našel v levém kruhu krásnou přihrávkou FILIPA FORSBERGA, který prudkou střelou z ostrého úhlu o lapačku přesouvajícího Jonathana Quicka poslal puk do brány! Predators využili druhou přesilovou hru, která byla 5 na 3, což znamená, že ještě mohou přetavit v gól jednu. Asistence: Kevin Fiala a Ryan Johansen.
    10:02 Craig SMITH - 1:0
     
    10:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jake Muzzin dokázal těsně před bránou zablokovat táhlou střelu Ryana Johansena z levé strany, jenže Jonathan Quick šel reflexivně do rozštěpu, čehož využil CRAIG SMITH, když z blízkosti nad jeho lapačkou zamířil do sítě! Predators bleskově využili přesilovou hru a vedou 1:0. Asistence: Ryan Johansen a P. K. Subban.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. C. Smith (Johansen, P. K. Subban), 17. F. Forsberg (Fiala, Johansen), 18. Järnkrok, 32. Sissons (Salomäki), 50. Arvidsson (F. Forsberg, Johansen)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Jemelin, P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Arvidsson – Hartnell, Turris, C. Smith – Fiala, Bonino, Järnkrok – Salomäki, Sissons, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Los Angeles Kings: Quick (Kuemper) – Gravel, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Forbort, Folin – Iafallo, Kopitar (C), Toffoli – Pearson, Kempe, D. Brown (A) – Clifford, T. Mitchell, Lewis – Gáborík, N. Shore, Andreoff. Hlavní trenér: John Stevens.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Kyle Rehman. Čároví: Kiel Murchison, Derek Nansen

    Diváci: 17384
    thejrc.org