Třinec – Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:3 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:0 (kon.)
Chomutov – Liberec 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:1 (kon.)
Pardubice – Plzeň 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
HC Kometa Brno
Pátek 02.02.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Icing pro domácí, Kometa opět zkouší hru v šesti!
    58:54 Adam ZEMAN - 2:0
     
    58:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tři body a divoký večírek pro Duklu! To si můžou dnes objednat hráči v jakékoliv hospodě v Jihlavě. Vyhozený kotouč od Šidlíka si zpracoval ADAM ZEMAN a trefuje se do prázdné! Asistence: Petr Šidlík
     
    58:22
    Kometa v šesti! Zároveň hromada hráčů bojuje o puk, Kometa je v neskutečném tlaku!
     
    38:42
    Současně s koncem přesilovky Komety je signalizováno vyloučení na straně Brna. Upřímně, mnoho jsem nepostřehl, takže jenom: Tomáš Vincour, dvě minuty za podražení.
     
    36:35
    30 sekund pro Kometu 5 na 3! Puk vylétl velmi vysoko a při snaze ho zachytit, trefil Suchánek Hrušku lehce do obličeje, zřejmě koncem hole. Je mu vyměřen trest na dvě minuty za hrubost.
     
    35:05
    Ani moc nevím, proč Stříteský ještě debatoval se sudím. Nečas si ho obhodil a domácí bek si ho nabral zadkem. Dvě minuty, první přesilovka Komety.
     
    33:01
    Po vhazování a následné střele jednoho z domácích hráčů byl Jiránek blízko k dorážce do brány, Čiliak se plácal v brankovišti, jako ryba na suchu a bylo troch i štěstím pro něj, že Jiránek si našel puk pozdě.
     
    28:04
    Puk dostal na modrou Zaťovič a nacházel se v době přihrávky před všemi obránci, upaloval tak sám na branku, jenže selhal v bekhendovém zakončení, které nemělo žádnou razanci a Kořenář chytá! Komerční brejk.
     
    25:14
    Nečas strčil hokejku pod Žálčíkovy brusle a trest za podražení přichází téměř ihned.
     
    23:53
    Seman nezachytil kotouč letící na jednoho z hostí a Kometa je momentálně v těžkém tlaku, měla dvě nadějné střely, obě domácí gólman chytá a vypadá to, že Dukla je z nejhoršího venku.
     
    23:07
    Erat dostal kotouč před bránu od Holíka, zblízka nepropálil Kořenáře! Byla to ale velmi těžká pozice, Erat se nacházel na hraně brankoviště.
    19:59 Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:0
     
    19:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól last second! A to opravdu. TOMÁŠ ČACHOTSKÝ před koncem třetiny dostal od atakovaného spoluhráče
    Jiránka kotouč, nikým neatakován vypálil z vrcholu levého kruhu a Čiliakovi prolétl kotouč „teploměrem“. Sudí nejprve trefu uznali, pak se rozhodli volat. Což bylo taktéž zajímavé, neboť začal přestávkový program a na led vjela předváděcí auta. Každopádně sudí Hejduk nebyl u videa dlouho a trefu uznal. Asistence: Tomáš Jiránek, Jan Zdráhal
     
    15:30
    Kometa se opět vydala do útočného tažení, Erat se hotovil ke střele, ale nakonec si sjel k pravé tyči, kam mu odklouzal domácí gólman a poté servíroval před prázdnou branku, naštěstí pro Jihlavu tam ale nikdo nebyl a hra pokračuje dále.
     
    10:05
    Tak tohle nebylo vůbec dlouho k vidění! Fanoušci na protest proti pokutám opouštějí své sektory a hraje se tak za úplného ticha! Opravdu příkladně, oba kotle jdou ven ze stadionu.
     
    06:36
    Suchánek po vyhraném buly a pasu od Stříteského vypálil, v cestě mu stál Vondráček a hostující útočník zblokoval. Následně sice vyhodil kotouč, ale to mu nepomohlo, po nahození vytvořila Dukla závar před brankou a Jiránek nedokázal propálit zblízka Čiliaka!
     
    05:44
    Barinka to po střele domácího kapitána s důrazem přehnal, sundal helmu Zemanovi a jde dnes jako první okusit trestnou lavici.
     
    05:07
    Zaťovič dostal přihrávku mezi kruhy od Holíka, nejlepšímu střelci Brna byla ale blokována hůl a Dukla toho využila! Jmenovitě z protiútoku Čachotský, který si vzal kotouč na modré a bekhendem trefil vzdálenější tyč!
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 20. Čachotský (Jiránek, J. Zdráhal), 59. Zeman (Šidlík)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – Suchánek, Šidlík, J. Zdráhal, de la Rose, Půža, Stříteský, D. Váňa – Jiránek, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, Skořepa (A), Straka – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Bryhnisveen, R. Hubáček, Diviš (A).
    HC Kometa Brno: Čiliak (Langhamer) – Barinka, O. Němec (A), Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs, Štencel – Zaťovič (A), P. Holík, M. Erat (C) – Vincour, Hruška, Haščák – Mallet, Nečas, H. Zohorna – Dočekal, R. Zohorna, Vondráček.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Barvíř, Blümel

    Diváci: 6 500 (vyprodáno)
    thejrc.org