Kladno – Liberec 4:5 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 2:5 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 3:0 (kon.) | Vítkovice – Salzburg 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 1:5 (kon.)
Letňany – Chomutov 2:10 (kon.) | HC Litvínov – Warriors Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Žďár n/S 5:0 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:0, 0:0, 3:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 02.02.2018, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    Skončilo utkání mezi Vsetínem a Mladou Boleslaví. Domácí Valaši si dnes připisují cenné tři body, které vybojovali až v závěrečné třetině. Vsetínští se díky využité dvojnásobné přesilové hře dostali do vedení, aby vzápětí odskočili do dvoubrankového náskoku. Mladá Boleslav měla možnost snížit v následné přesilové hře, ale místo toho inkasovala potřetí, když trestné střílení proměnil Matiaško. Středočeši však dokázali na Lapači snížit na rozdíl jediné branky, ale kýženého vyrovnání už se nedočkali, neboť Vsetín si závěr utkání pohlídal a získává tak tři body. Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji vám ze Vsetína příjemný páteční večer. (19:54:11)
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Mladá Boleslav v plném počtu.
     
    59:01
    Klímek s Petriskou nyní mohli definitivně rozhodnout, ale přihrávka prvně jmenovaného neprošla a ze slibného vsetínského přečíslení tak nic nebylo.
     
    58:21
    Na Lapači se probouzí také domácí publikum, které v závěru utkání vyjadřuje svou podporu domácímu týmu.
     
    58:14
    Vsetín kompletní.
     
    57:46
    Přesilová hra Mladé Boleslavi končí, za faul kolenem odchází na trestnou lavici Matěj Houška, po dobu osmadvaceti vteřin budeme svědky hry 4 na 4, pak započne zkrácená přesilová hra Vsetína.
     
    57:22
    Vašenkovi se podařilo vyvést kotouč až do obranného pásma Mladé Boleslavi.
     
    56:52
    Vsetín vyhazuje.
     
    56:14
    Komplikace pro Vsetín, domácí obránce Jenáček bránil hostujícího Grima jen za cenu faulů a oslabí svůj tým na dvě minuty za krosček.
     
    55:11
    Mladá Boleslav nadále usazena v útočném pásmu, nyní se snažil střelou z ostrého úhlu nachytat Málka Čermák, po jeho pokusu cinkla branková konstrukce, následně byl střelec atakování vsetínským obránce a rozhodčí raději přerušil hru.
     
    54:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na Lapači se schyluje k dramatu! Po přihrávce zpoza branky v podání Vladimíra Houšky se dokázal prosadit SAMUEL DOTTER. Asistence: Vladimír Houška, Jakub Zajíček.
     
    53:47
    Agilní Vladimír Houška se nyní snažil vymyslet kombinaci pro své spoluhráče, ale byl včas odzbrojen a hosté musejí začít znovu.
     
    53:02
    Mladá Boleslav tlačí na kontaktní branku, před Málkem se nyní k bekhendovému zakončení dostal Grim, vsetínský brankář úspěšně vyrazil.
     
    52:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši využívají početní výhodu! Vše vzal na sebe VLADIMÍR HOUŠKA, jenž po přejetí modré čáry jakoby zavřel oči a tvrdou ranou propálil Málka ve vsetínské brance: Asistence: Karel Klikorka, Jakub Zajíček.
     
    51:08
    Klímek nyní poslal do samostatného úniku Vašenku, jenž měl dostatek času na to, aby si rozmyslel, jak s tutovou příležitostí naložit, nakonec se snažil překonat Maška střelou zápěstím, ale hostující brankář tentokrát dokázal jeho pokus vyrazit hokejkou!
     
    50:46
    Vsetín se snažil zaútočit ve čtyrech, jeho snahu přerušilo postavení mimo hru.
     
    50:31
    Vsetín ve čtyrech.
     
    50:09
    Mladá Boleslav si po dobu dvaadvaceti vteřin zahraje ve dvojnásobné početní výhodě, vyloučen je Matiaško, dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:47
    Mladá Boleslav pokračuje v početní výhodě, rána v podání Klikorky skončila mimo bránu.
     
    49:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínský MICHA MATIAŠKO dokonale vykoupal Maška v mladoboleslavské bráně a posílá Vsetín ve vlastním oslabení do tříbrankového trháku.
     
    49:12
    Vsetín zaútočil ve vlastním oslabení! Půček poslal kotouč do samostatného úniku Matiaškovi, jenž byl zastaven jen za cenu faulu a svůj nájezd si zopakuje v trestném střílení!
     
    48:40
    Ke střele z levého kruhu se dostal Vladimír Houška, Málek jeho pokus vyrazil ramenem.
     
    48:31
    Vsetínský obránce Jenáček je po poradě rozhodčích dodatečně potrestán za nedovolené bránění, mezitím Grim za pomoci svých spoluhráčů opouští ledovou plochu.
     
    48:31
    Po souboji s Jenáčkem zůstává před brankou Vsetína ležet otřesený Grim, zdá se, že hostující útočník má něco s kolenem.
     
    48:15
    Hostě se snaží s nepříznivým stavem něco udělat, jejich pobyt v útočném pásmu zakončil střelou od modré čáry Klikorka, Málek měl však na jeho pokus dostatečný výhled a střelu ukryl ve své výstroji.
     
    46:51
    Vsetín je po dvou slepených brankách na koni! Rozbor mladoboleslavské obrany nyní obstaralo trio Jenáček – Matiaško – Klímek, posledně jmenovaný se octl před Maškem zcela sám, ale do třetice se hostující brankář překonat nenechal!
     
    45:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Krátce po konci mladoboleslavského oslabení se Vsetín prosazuje podruhé! Valaši se nastěhovali do předbrankového prostoru Mladé Boleslavi, kde se nejlépe orientoval ROMAN PŮČEK a svou druhou brankou v utkání posílá Vsetín do dvoubrankového náskoku. Asistence: Vojtěch Pernický.
     
    44:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přeci jen využívají dvojnásobnou početní výhodu! Z levého kruhu dlouze napřahoval Ondračka, Mašek kotouč vyrazil Jenáčka, jen posunul puk na ROMANA PŮČKA a ten už neměl problém poslat kotouč do prázdné branky. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
     
    44:04
    Matiaško vypálil z hranice pravého kruhu, jeho střelu Mašek vyrazil, ale k dorážce z voleje se dostal ještě Ondračka, puk skončil na horní síti Maškovy brány.
     
    43:17
    Vsetín si zahraje ve dvojnásobné početní výhodě, která bude trvat minutu a jednačtyřicet vteřin. Viníkem mladoboleslavských komplikací je kapitán Dottrer, jenž obdržel menší trest za krosček.
     
    43:06
    Půček vypálil od modré čáry, jeho střela skončila těsně mimo.
     
    42:57
    Přesilová hra pro Vsetín, dvě minuty za podražení odsedí Matěj Houška.
     
    42:43
    Vsetínští se nyní snažili Boleslav uzamknout v obranné třetině, ale k zakončení se nedostali, Středočeši poté Valachy odzbrojili a vyrazili do protiútoku.
     
    41:22
    Hra je zatím hodně rozlítaná, ani jednomu z celků se nedaří déle podržet kotouč.
     
    40:08
    Středočeši se ihned stěhují do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ani ve druhé třetině jsme se ve Vsetíně branky nedočkali. Blíže k otevření skóre měli tentokrát hosté z Mladé Boleslavi, jenž si připravili několik tutových příležitostí, které však pohotovými zákroky vsetínský brankář Málek pochytal. Hosté měli zároveň dvě početní výhody, ale ani tentokrát se jim nepodařilo dostat kotouč za brankovou čáru. Vsetín zahrával jednu přesilovou hru, ve které se dokonce i prosadil, ale rozhodčí branku pro postavení útočícího hráče v brankovišti neuznal. Vytěžit pro Valachy cenné vedení mohl ještě v závěru druhého dějství Matiaško, ale také brankář Mašek je dnes stoprocentní. Třetí třetina začne na Lapači v 19:15.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:14
    Slibná šance tentokrát na straně Vsetína! Půček vyslal do samostatného úniku Matiaška, jenž mířil nad lapačku brankáře Maška, ale nakonec mířené místo v brance netrefil.
     
    38:26
    Dotterův pokus tentokrát přizvednut Koženým do ochranné sítě, vhazuje se po levici vsetínského brankáře.
     
    37:42
    Zajíček nyní vybojoval kotouč pro Vladimíra Houšku, jenž už ujížděl na Málka zcela sám, ale ani tentokrát se první branka na Lapači neslaví, neboť vsetínský brankář opět úspěšně zlikvidoval šanci mladoboleslavského útočníka!
     
    37:09
    Kotouč nyní léta nahoru dolů, více na hokejkách jej mají hostující hráči.
     
    36:00
    Vsetín se v útočném pásmu příliš dlouho neohřál, Středočeši jej odzbrojili a Valaši musejí založit novou útočnou akci.
     
    35:08
    Výborný zákrok vsetínského brankáře Málka! Do přečíslení dva na jednoho upaloval Zajíček, jenž předložil kotouč najíždějícímu Dotterovi, ten okamžitě vypálil z voleje, ale ztroskotal na semaforu vsetínského brankáře, jenž nadále drží Valachy nad vodou!
     
    34:35
    Vsetín vyhazuje.
     
    34:23
    Nyní vypálil Sýkora, Málek jeho střelu úplně neudržel, přesto dříve zazněla píšťalka rozhodčích.
     
    33:59
    Nahození Imlaufa propadlo až na Málka, jenž kotouč ukryl ve své moci, dorážet se ještě snažil Dotter, ale jeho snaha byla zbytečná.
     
    33:02
    Další početní výhoda pro středočeský tým. Vyloučen je vsetínský kapitán Ondračka, jenž musel zatáhnout za záchrannou brzdu při slibné šanci Imlaufa, dvě minuty hákování.
     
    32:03
    Lukačka nyní po delší době osvobodil Vsetín, vyvezl kotouč až do útočného pásma a z mezikruží si připravil střeleckou pozici, jeho pokus byl však sražen mladoboleslavskými obránci.
     
    31:37
    Tlak Mladé Boleslavi ovšem pokračuje, Vsetín se nyní osvobodil jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    31:19
    Grim nyní zpoza branky připravil střeleckou pozici pro Nováka, ten ve slibné šanci trefil pouze Málka.
     
    31:00
    Grimm ustál souboj u mantinelu s Lašákem a z pravého křídla upaloval vstříc Málkovi, ten opět zasáhl pohotovými betony!
     
    30:30
    Vsetínu se nyní podařilo kotouč vyvést z obranné třetiny.
     
    30:05
    Hosté jsou v přesilové hře aktivní, dělovka Dottera nyní trefila Málka do masky, přesto se pokračuje ve hře.
     
    29:19
    Přesilová hra pro Mladou Boleslav, dvě minuty za podražení fasuje vsetínský Vašenka.
     
    29:14
    Vsetínská obrana nyní špatně střídala a do samostatného úniku se dostal Čermák, při snaze překonat Málka trefil horní tyč!
     
    28:19
    Útočná snaha Středočechů nyní končí ofsajdem.
     
    28:05
    Kotouč se nyní od Sýkory dostal až k Zajíčkovi, jenž se z otočky snažil prostřelit Málka, ten však nadále drží čisté konto.
     
    27:53
    Imlaufova přihrávka byla sražena do mezikruží, kde dotíral Vladimír Houška, Málek však stačil kotouč přikrýt včas a vhazuje se po jeho pravici.
     
    26:49
    Kožený vybruslil z obranné třetiny, dostal se do střelecké pozice a vypálil, jeho pokus Mašek vyrazil.
     
    26:26
    Mladá Boleslav hraje v plném počtu.
     
    26:03
    Mladá Boleslav se nyní osvobozuje.
     
    25:52
    Vsetín nyní dokonale rozebral obranu Mladé Boleslavi a po střele Klímka dorážel Ondračka, kotouč se pak dostal k Půčkovi, jenž jej ze vzduchu poslal do branky, ale rozhodčí tuto branku nemohl uznat pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    25:12
    Kotouč nyní skončil na vsetínské střídačce, vhazovat se bude v obranném pásmu Mladé Boleslavi.
     
    24:47
    Klímek obdržel kotouč na modrou čáru, odkud vypálil zápěstím, Mašek vyrazil.
     
    24:26
    Nyní si ovšem Vsetín vybojoval možnost početní výhody, při pokusu vystřelit byl nedovoleně zastaven domácí Kožený, viníkem je Michal Čermák, jenž si odbude dvouminutový pobyt na trestné lavici za hákování.
     
    23:51
    Vsetínští nyní mají okénka v obraně, Středočeši se toho snaží využít a podnikají nebezpečně rychlé protiútoky.
     
    22:44
    Znovu slibná kombinace ze strany hostů! Imlauf udržel kotouč před modrou čárou a poslal jej do levé strany na Vladimíra Houšku, ten pak připravil skvělou příležitost pro Zajíčka, jenž si zpracoval kotouč a zamířil, ale ani tentokrát nenašel recept na vsetínského Málka!
     
    22:26
    V pádu stačil z hranice levého kruhu zakončit Jelínek, Málek ukryl kotouč ve své moci a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    21:54
    Úvod druhé třetiny zatím přináší mnohem větší tempo než v první třetině, aktivnější je nyní Mladá Boleslav.
     
    20:53
    Další slibný pokus Mladé Boleslavi, kotouč vedl Grim a bekhendem se snažil překonat Málka, ten však včas sklepl betony a v krátkém sledu opět podržel Vsetín!
     
    20:33
    Vsetínská obrana nyní ovšem zůstala otevřena pro kombinaci mezi Dotterem a Vladimírem Houškou, jenž zakončoval zcela osamocen před Málkem, vsetínského brankáře však tváří v tvář nedokázal překonat!
     
    20:03
    Na úvodním buly tentokrát úspěšnější Mladá Boleslav, Vsetín ovšem okamžitě začíná napadat hosty v obranném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina nenabídla zrovna atraktivní hokej. Oba celky se zatím prezentují propracovanou obranou a jde vidět, že nikdo nechce udělat chybu. Jak Vsetín, tak i Mladá Boleslav měly během první dvacetiminutovky možnost po jedné početní výhodě, ale nedokázaly se ve hře jednoho muže navíc prosadit. Blíže ke skórování měli Valaši, když se ve slibné příležitosti octl Krupa a v závěru také Matiaško, oba pokusy zelenožlutých však pozorný Mašek vychytal. Uvidíme, jaké tempo hry nám nabídne prostřední dějství, které na Lapači vypukne přibližně v 18:28.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Vsetín mohl jít v závěru první třetiny do vedení, Matiaško si narazil kotouč s Klímkem, prvně jmenovaný se pak snažil bekhendem kotouč zvednout nad beton brankáře Maška, ale i přes velkou snahu se to vsetínskému útočníkovi nepodařilo, Mašek si opět připsal důležitý zákrok!
     
    18:24
    Matiaško si nyní nabruslil mezi kruhy a ač byl sekundování soupeřovými obránci, stačil včas vystřelit, jeho pokus však Mašek ukryl ve své výstroji a vhazovat se bude po levici mladoboleslavského brankáře.
     
    17:09
    Novák vyvezl kotouč do vsetínské třetiny a okamžitě vystřelil, jeho pokus však postrádal přesnost a otestoval pouze pevnost vsetínských mantinelů.
     
    16:44
    Pernický to zkoušel na Maška zpoza branky, ale mladoboleslavský brankář měl beton včas připraven u bližší tyče.
     
    16:12
    Málek nyní vytáhl svou pohotovou lapačku před nebezpečnou střelou Vladislava Houšky, vhazuje se před brankou Vsetína.
     
    16:05
    Půček nyní mohl upalovat do přečíslení dva na jednoho společně s Matiaškem, ale přihrávka byla ihned zblokována hostujícím obránce a ze slibně se rodícího přečíslení nic nebylo.
     
    15:16
    Rychlý protiútok Vsetína zakončoval střelou Vašenka, trefil však pouze připravenou vyrážečku brankáře Maška.
     
    14:19
    V obranném pásmu Vsetína se nyní svádějí velké boje o kotouč.
     
    13:38
    Mladá Boleslav již hrála v plném počtu, ale k nebezpečné střele se ještě dostal Klímek, jeho ránu však Mašek opět dokázal zneškodnit.
     
    12:19
    Kožený nyní poslal kotouč přes šíří pásma na Vašenku, jenž už mohl zakončovat do prázdné brány! Kotouč jej však při zpracování neposlechl a od brusle vsetínského útočníka se odrazil těsně mimo tyč mladoboleslavské brány.
     
    12:02
    Nepřesná rozehrávka Vsetínských končí až zakázaným uvolněním.
     
    11:56
    Hosté vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    11:32
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje domácí Vsetín, vyloučen je Samuel Dotter, dvě minuty podražení.
     
    11:15
    Matiaško si nyní nabruslil do střelecké pozice, vypálil, ale na Maška nevyzrál.
     
    10:41
    Slibná příležitost Vsetína, Lukačka vybojoval kotouč za branku a posílal jej do mezikruží najíždějícímu Krupovi, jeho ránu dokázal Mašek vyrazit a podržel svůj tým!
     
    09:51
    Kožený nyní čistým bodyčkem zastavil průnik Simona, akce Mladé Boleslavi však nadále pokračuje.
     
    09:12
    Ovšem ani Mladé Boleslavi se útočné akce příliš nevedou a kotouč se tak znovu zdržuje převážně ve středním pásmu.
     
    08:14
    Valaši by rádi zamkli Středočechy v jejich obranné třetině, ale pohotový přístup hostujících obránců jim to zatím znemožňuje.
     
    07:45
    Jelínek zavážel puk do útočného pásma, zkusil střelu z ostrého úhlu, ale trefil pouze boční konstrukci vsetínské branky.
     
    06:57
    Vsetín v plném počtu.
     
    06:05
    Klikorka si nyní všiml slibně postaveného Jindry, jemuž poslal kotouč do hloubky pásma, druhý jmenovaný si puk zpracoval a bekhendovou střelou se snažil najít skulinu mezi Málkovými betony, vsetínský brankář ovšem úspěšně zasáhl a následné dorážky hostujících hráčů rozhodčí přerušil pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    05:34
    Hostující Houška zavezl kotouč do útočného pásma a vystřelil, Málek bez větších problému ukryl puk ve své výstroji a hru přerušil.
     
    04:57
    První vyloučení v dnešním utkání, na trestnou lavici putuje vsetínský Půček, dvě minuty hákování.
     
    04:50
    Na druhé straně se na Maška řítil Půček, ale vsetínský útočník branku přestřelil.
     
    04:15
    Do slibného pokusu se dostal Imlauf, Málek si připsal další úspěšný zákrok.
     
    03:54
    Vsetín má nyní při rozehrávce problémy s forčekujícími hosty, od modré čáry nyní vypálil Jindra, Málek vyrazil.
     
    03:23
    Nahození Vašenky Mašek ukryl ve své lapačce, vhazuje se před mladoboleslavským brankářem.
     
    03:17
    Středočeši se snažili přejít do útočného pásma, ale dostali se do postavení mimo hru.
     
    02:46
    Krupa poslal kotouč na volného Ondračku, ten si s kotoučem ještě nabruslil na levý kruh, odkud mířil na mladoboleslavskou bránu, Mašek však jeho střelu dokázal vyrazit.
     
    01:30
    Na Vsetínu jde vidět, že se snaží v úvodu chytit iniciativu, ale pozorná obrana Mladé Boleslavi zastavuje útočné vpády Valachů již před obrannou modrou čárou.
     
    00:56
    Matiaško zavezl kotouč do útočného pásma a nahodil na Maška, ten pro jistotu kotouč přikryl ve své rukavici.
     
    00:48
    Mladá Boleslav ovšem Vsetín nepouští do kombinace a odvrací hru, puk se teď zdržuje ve středním pásmu.
     
    00:02
    Na úvodním buly byl úspěšnější vsetínský Klímek, domácí mohou založit první útočnou akci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Pernický, Krupa.

    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Novotný, Sýkora, Dotter, Houška, Červenka, Klikorka, Imlauf – Zajíček, Simon, Novák, Čermák, Houška, Jindra, Grim, Jelínek.

    Rozhodčí: Smilek – Novák, Rožánek..
     
    VHK ROBE Vsetín: Valaši budou chtít opět navázat na skvělou vítěznou sérii, která je zdobila od začátku kalendářního roku 2018. Minulý hrací víkend ovšem Valachům nevyšel, když se nejprve museli na Lapači sklonit Havířovu 3:4 a o dva dny později padli Turkovi svěřenci také v dalekém Chomutově 1:2. Vsetín tak klesl na poslední postupovou čtvrtou pozici, na svého dnešního soupeře z Mladé Boleslavi ztrácí tři body. Dívat se však Vsetínští musí především za sebe, jen se dvoubodovou ztrátou dotírá na Vsetín Litvínov, o tři body méně má další severočeský konkurent z Chomutova.

    Vsetín se s Mladou Boleslaví letos už jednou střetl, utkání skončilo těsným výsledkem 2:1 ve prospěch středočeského mužstva. Je však nutno podotknout, že Vsetínští svého soupeře výrazně přestříleli a ve hře o body byli až do samotného závěru. Jak to dopadne dnes? Který z týmu upevní svou pozici v postupové čtyřce?
     
    BK Mladá Boleslav: Středočeši přijíždějí do Vsetína s jasným cílem a tím je upevnění ve stávající první čtveřici, která zaručuje pokračování sezony i po uplynutí nadstavbové části a následnou kvalifikaci o postup do play-off. Momentálně patří Mladé Boleslavi třetí místo, s tříbodovým náskokem na dnešního soupeře ze Vsetína. Na dostřel je ovšem druhé místo, které aktuálně vlastní celek Havířova, ztráta na Slezany činí dva body, vedoucí Olomouc si pak na Středočechy udržuje šestibodový náskok.

    Mladá Boleslav o uplynulém víkendu odehrála dvě utkání, nejprve nestačil Žďáru nad Sázavou, na Vysočině Mladoboleslavští padli 3:4 v samostatných nájezdech. Chuť si však Mladá Boleslav spravila o uplynulé neděli, když na domácím ledě rozstřílela lídra z Olomouce v poměru 8:2. Jak si povede ve Vsetíně?
     
    Klíčová bitva extraligy staršího dorostu je na programu v pátečním podvečeru na vsetínském Lapači. V rámci nadstavbové skupiny se střetne domácí Vsetín proti Mladé Boleslavi. Oba kluby mají ambici postoupit do kvalifikace o play-off, které zaručuje 1. až 4. místo ve skupině o umístění na 15. až 25. místě.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 45. Půček (Jenáček, Ondračka), 46. Půček (Pernický), 50. Matiaško (TS) – 53. V. (Klikorka, Zajíček), 55. Dotter (V., Zajíček)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Pernický, Krupa.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Novotný, Sýkora, Dotter, Houška M., Červenka, Klikorka, Imlauf – Zajíček, Simon, Novák, Čermák, Houška V., Jindra, Grim, Jelínek.

    Rozhodčí: Smilek – Novák, Rožánek.
    thejrc.org