Kladno – Liberec 4:5 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 2:5 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 3:0 (kon.) | Vítkovice – Salzburg 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 1:5 (kon.)
Letňany – Chomutov 2:10 (kon.) | HC Litvínov – Warriors Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Žďár n/S 5:0 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:0, 0:0, 3:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 02.02.2018, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    54:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na Lapači se schyluje k dramatu! Po přihrávce zpoza branky v podání Vladimíra Houšky se dokázal prosadit SAMUEL DOTTER. Asistence: Vladimír Houška, Jakub Zajíček.
     
    52:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši využívají početní výhodu! Vše vzal na sebe VLADIMÍR HOUŠKA, jenž po přejetí modré čáry jakoby zavřel oči a tvrdou ranou propálil Málka ve vsetínské brance: Asistence: Karel Klikorka, Jakub Zajíček.
     
    49:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínský MICHA MATIAŠKO dokonale vykoupal Maška v mladoboleslavské bráně a posílá Vsetín ve vlastním oslabení do tříbrankového trháku.
     
    45:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Krátce po konci mladoboleslavského oslabení se Vsetín prosazuje podruhé! Valaši se nastěhovali do předbrankového prostoru Mladé Boleslavi, kde se nejlépe orientoval ROMAN PŮČEK a svou druhou brankou v utkání posílá Vsetín do dvoubrankového náskoku. Asistence: Vojtěch Pernický.
     
    44:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přeci jen využívají dvojnásobnou početní výhodu! Z levého kruhu dlouze napřahoval Ondračka, Mašek kotouč vyrazil Jenáčka, jen posunul puk na ROMANA PŮČKA a ten už neměl problém poslat kotouč do prázdné branky. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 45. Půček (Jenáček, Ondračka), 46. Půček (Pernický), 50. Matiaško (TS) – 53. V. (Klikorka, Zajíček), 55. Dotter (V., Zajíček)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Pernický, Krupa.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Novotný, Sýkora, Dotter, Houška M., Červenka, Klikorka, Imlauf – Zajíček, Simon, Novák, Čermák, Houška V., Jindra, Grim, Jelínek.

    Rozhodčí: Smilek – Novák, Rožánek.
    thejrc.org