Kladno – Liberec 4:5 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 2:5 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Havířov 3:0 (kon.) | Vítkovice – Salzburg 2:4 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 1:5 (kon.)
Letňany – Chomutov 2:10 (kon.) | HC Litvínov – Warriors Brno 9:1 (kon.) | Olomouc – Žďár n/S 5:0 (kon.)
Vsetín – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (0:0, 0:0, 3:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 02.02.2018, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O umístění
Partner:
     
    57:46
    Přesilová hra Mladé Boleslavi končí, za faul kolenem odchází na trestnou lavici Matěj Houška, po dobu osmadvaceti vteřin budeme svědky hry 4 na 4, pak započne zkrácená přesilová hra Vsetína.
     
    56:14
    Komplikace pro Vsetín, domácí obránce Jenáček bránil hostujícího Grima jen za cenu faulů a oslabí svůj tým na dvě minuty za krosček.
     
    54:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na Lapači se schyluje k dramatu! Po přihrávce zpoza branky v podání Vladimíra Houšky se dokázal prosadit SAMUEL DOTTER. Asistence: Vladimír Houška, Jakub Zajíček.
     
    52:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši využívají početní výhodu! Vše vzal na sebe VLADIMÍR HOUŠKA, jenž po přejetí modré čáry jakoby zavřel oči a tvrdou ranou propálil Málka ve vsetínské brance: Asistence: Karel Klikorka, Jakub Zajíček.
     
    51:08
    Klímek nyní poslal do samostatného úniku Vašenku, jenž měl dostatek času na to, aby si rozmyslel, jak s tutovou příležitostí naložit, nakonec se snažil překonat Maška střelou zápěstím, ale hostující brankář tentokrát dokázal jeho pokus vyrazit hokejkou!
     
    50:09
    Mladá Boleslav si po dobu dvaadvaceti vteřin zahraje ve dvojnásobné početní výhodě, vyloučen je Matiaško, dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    49:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínský MICHA MATIAŠKO dokonale vykoupal Maška v mladoboleslavské bráně a posílá Vsetín ve vlastním oslabení do tříbrankového trháku.
     
    49:12
    Vsetín zaútočil ve vlastním oslabení! Půček poslal kotouč do samostatného úniku Matiaškovi, jenž byl zastaven jen za cenu faulu a svůj nájezd si zopakuje v trestném střílení!
     
    48:31
    Vsetínský obránce Jenáček je po poradě rozhodčích dodatečně potrestán za nedovolené bránění, mezitím Grim za pomoci svých spoluhráčů opouští ledovou plochu.
     
    46:51
    Vsetín je po dvou slepených brankách na koni! Rozbor mladoboleslavské obrany nyní obstaralo trio Jenáček – Matiaško – Klímek, posledně jmenovaný se octl před Maškem zcela sám, ale do třetice se hostující brankář překonat nenechal!
     
    45:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Krátce po konci mladoboleslavského oslabení se Vsetín prosazuje podruhé! Valaši se nastěhovali do předbrankového prostoru Mladé Boleslavi, kde se nejlépe orientoval ROMAN PŮČEK a svou druhou brankou v utkání posílá Vsetín do dvoubrankového náskoku. Asistence: Vojtěch Pernický.
     
    44:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši přeci jen využívají dvojnásobnou početní výhodu! Z levého kruhu dlouze napřahoval Ondračka, Mašek kotouč vyrazil Jenáčka, jen posunul puk na ROMANA PŮČKA a ten už neměl problém poslat kotouč do prázdné branky. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
     
    43:17
    Vsetín si zahraje ve dvojnásobné početní výhodě, která bude trvat minutu a jednačtyřicet vteřin. Viníkem mladoboleslavských komplikací je kapitán Dottrer, jenž obdržel menší trest za krosček.
     
    42:57
    Přesilová hra pro Vsetín, dvě minuty za podražení odsedí Matěj Houška.
     
    39:14
    Slibná šance tentokrát na straně Vsetína! Půček vyslal do samostatného úniku Matiaška, jenž mířil nad lapačku brankáře Maška, ale nakonec mířené místo v brance netrefil.
     
    37:42
    Zajíček nyní vybojoval kotouč pro Vladimíra Houšku, jenž už ujížděl na Málka zcela sám, ale ani tentokrát se první branka na Lapači neslaví, neboť vsetínský brankář opět úspěšně zlikvidoval šanci mladoboleslavského útočníka!
     
    35:08
    Výborný zákrok vsetínského brankáře Málka! Do přečíslení dva na jednoho upaloval Zajíček, jenž předložil kotouč najíždějícímu Dotterovi, ten okamžitě vypálil z voleje, ale ztroskotal na semaforu vsetínského brankáře, jenž nadále drží Valachy nad vodou!
     
    33:02
    Další početní výhoda pro středočeský tým. Vyloučen je vsetínský kapitán Ondračka, jenž musel zatáhnout za záchrannou brzdu při slibné šanci Imlaufa, dvě minuty hákování.
     
    29:19
    Přesilová hra pro Mladou Boleslav, dvě minuty za podražení fasuje vsetínský Vašenka.
     
    29:14
    Vsetínská obrana nyní špatně střídala a do samostatného úniku se dostal Čermák, při snaze překonat Málka trefil horní tyč!
     
    25:52
    Vsetín nyní dokonale rozebral obranu Mladé Boleslavi a po střele Klímka dorážel Ondračka, kotouč se pak dostal k Půčkovi, jenž jej ze vzduchu poslal do branky, ale rozhodčí tuto branku nemohl uznat pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    24:26
    Nyní si ovšem Vsetín vybojoval možnost početní výhody, při pokusu vystřelit byl nedovoleně zastaven domácí Kožený, viníkem je Michal Čermák, jenž si odbude dvouminutový pobyt na trestné lavici za hákování.
     
    22:44
    Znovu slibná kombinace ze strany hostů! Imlauf udržel kotouč před modrou čárou a poslal jej do levé strany na Vladimíra Houšku, ten pak připravil skvělou příležitost pro Zajíčka, jenž si zpracoval kotouč a zamířil, ale ani tentokrát nenašel recept na vsetínského Málka!
     
    20:53
    Další slibný pokus Mladé Boleslavi, kotouč vedl Grim a bekhendem se snažil překonat Málka, ten však včas sklepl betony a v krátkém sledu opět podržel Vsetín!
     
    20:33
    Vsetínská obrana nyní ovšem zůstala otevřena pro kombinaci mezi Dotterem a Vladimírem Houškou, jenž zakončoval zcela osamocen před Málkem, vsetínského brankáře však tváří v tvář nedokázal překonat!
     
    19:39
    Vsetín mohl jít v závěru první třetiny do vedení, Matiaško si narazil kotouč s Klímkem, prvně jmenovaný se pak snažil bekhendem kotouč zvednout nad beton brankáře Maška, ale i přes velkou snahu se to vsetínskému útočníkovi nepodařilo, Mašek si opět připsal důležitý zákrok!
     
    12:19
    Kožený nyní poslal kotouč přes šíří pásma na Vašenku, jenž už mohl zakončovat do prázdné brány! Kotouč jej však při zpracování neposlechl a od brusle vsetínského útočníka se odrazil těsně mimo tyč mladoboleslavské brány.
     
    11:32
    Přesilovou hru si tentokrát zahraje domácí Vsetín, vyloučen je Samuel Dotter, dvě minuty podražení.
     
    10:41
    Slibná příležitost Vsetína, Lukačka vybojoval kotouč za branku a posílal jej do mezikruží najíždějícímu Krupovi, jeho ránu dokázal Mašek vyrazit a podržel svůj tým!
     
    04:57
    První vyloučení v dnešním utkání, na trestnou lavici putuje vsetínský Půček, dvě minuty hákování.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 45. Půček (Jenáček, Ondračka), 46. Půček (Pernický), 50. Matiaško (TS) – 53. V. (Klikorka, Zajíček), 55. Dotter (V., Zajíček)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Chrástecký) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Pernický, Krupa.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Dusil) – Novotný, Sýkora, Dotter, Houška M., Červenka, Klikorka, Imlauf – Zajíček, Simon, Novák, Čermák, Houška V., Jindra, Grim, Jelínek.

    Rozhodčí: Smilek – Novák, Rožánek.
    thejrc.org