Tychy – Opava 1:2 (kon.) | Lokomotiv Plovdiv – Ostrava 1:0 (kon.) | Trnava – Hr. Králové 2:3 (kon.)
Čukarički – Karviná 0:0 (kon.) | Maribor – Olomouc 0:3 (kon.)
konec
FC Spartak Trnava
2:3 (1:2)
FC Hradec Králové
Pátek 02.02.2018, 14:00 • NTC Senec • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání už je to všechno, přeji Vám hezký zbytek pátečního dne. (15:55:51)
     
    Hlavní rozhodčí Ivan Kružliak naposledy foukl do píšťalky a ukončil přípravné utkání mezi týmy Trnavy a Hradce Králové. Votroci museli po gólu Pehlivana dotahovat, ovšem po půlhodině hry už vedli zásluhou branek Martana a Schwarze. Po změně stran byly k vidění další dvě trefy, v šestapadesáté minutě nejprve z penalty vyrovnal Godál a o chvíli později parádně zahraným přímým kopem rozhodl o výhře Hradce Králové Jan Pázler.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Hradec zřejmě dohraje poslední sekundy zápasu v deseti lidech. Chvíli před koncem navíc přichází na řadu jedno z celé řady vhazování Čeredničenka.
     
    88
    Tvrdou Brigantovu ránu z pravého konce pokutového území bolestivě zablokoval Vlkanova, jenž se svalil na trávník a nyní musí být ošetřen.
     
    87
    Pravá strana trnavské sestavy se dlouhé desítky sekund marně snažila dostat míč na útočnou polovinu. Hradec zmíněné místa zahustil a po zisku míče přišla malá domů na Ottmara.
     
    86
    Bogdanovského aut neprošel k Yilmazovi. Oravec hned vzápětí fauloval Zorvana, nicméně rozehrávající Schwarz poslal balón zpět do zámezí.
     
    85
    Andrej Lovás se vydal aktivně napadat rozehrávku Hradce a prověřil nervovou soustavu Kvídy, který na poslední chvíli přihrál doprava k Mudrovi.
     
    84
    Kubilay Yilmaz posunul míč o pár metrů doprava na Štefana Pekára, který to měl na pravačku a tou také vystřelil z dálky. Pokusu ale scházela větší razance a Ottmar předvedl naprosto rutinní zákrok.
     
    83
    Filip Zorvan natěsno přistoupil k Oravcovi a od něj šel míč za pravou postranní čáru. Hradec pokračuje v dobré defenzivě a nepouští Spartak do šancí.
     
    81
    Trnava má v posledních minutách herně výrazně navrch, ale sráží ji velký počet nepřesností. Po jedné takové teď vhazuje Funda.
     
    80
    Oravcův nákop ze středového kruhu letěl do prostoru nikoho, neboť Brigant byl na cestě do úplně jiného místa. Následuje odkop do branky Radima Ottmara.
     
    79
    Tomáš Brigant byl po přesném centru Andreje Lováse těsně bráněn a navíc si při zpracování pomohl rukou, což rozhodčí postřehli.
     
    78
    Střídání v týmu FC Spartak Trnava: ze hřiště odchází Yasin Pehlivan, přichází Stefan Bogdanovski.
     
    77
    Martin Vantruba dobře přečetl hru a vystartoval proti pasu Vlkanovy na Pázlera, před kterým odkopl míč doprostřed hřiště.
     
    76
    Na druhé straně se do zakončení dostal rakouský útočník Yilmaz, ovšem zprava namířil míst přesně do místa, na kterém stál Ottmar.
    75. Vlkanova (HKR)


    Zdroj: YouTube – FCSpartak.TV
     
    75
    Adam Vlkanova měl šanci na čtvrtý gól svého týmu, nicméně po pohotové narážečce s Pázlerem vystřelil z levé strany vedle vzdálenější tyče.
     
    74
    Zorvanova přihrávka z prvního doteku měla v úmyslu založit rychlou protiakci Hradce, jenže míč si to opět namířil mimo hrací plochu.

    Michal Břuchanský

    Branky: 13. Pehlivan, 56. Godál (pen.) – 27. Martan, 29. Schwarz, 62. Pázler


    FC Spartak Trnava: Vantruba – Kadlec (66. Čeredničenko), Tóth (30. Hladík), Godál, Čonka (46. Janso) – Greššák (66. Oravec), Pehlivan (78. Bogdanovski) – Jirka (46. Brigant), Vlasko (46. Pekár), Ofosu (C) (66. Lovás) – Egho (66. Yilmaz).
    Náhradníci: Chudý – Čeredničenko, Hladík, Janso, Oravec, Bogdanovski, Brigant, Pekár, Lovás, Yilmaz.

    FC Hradec Králové: Lindr (46. Ottmar) – Mudra, Čech, Kvída, Funda – Martan, Schwarz, Pajer, Súkenník (C) (63. Zorvan) – Pázler, Vlkanova.
    Náhradníci: Ottmar – Nosek, Zorvan, Černý.

    Rozhodčí: Kružliak – Slyško, Štrbo
    thejrc.org