K. Vary – Přerov 2:1 (3:2 po s.n.) | Ústí n/L – Litoměřice 3:1 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 4:3 (kon.)
Kadaň – Prostějov 2:3 (po pr.) | Třebíč – Slavia 2:0 (kon.) | Vsetín – Havířov 3:4 (po pr.)
Benátky n/J – Kladno 2:7 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:4 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:1)
AZ Havířov
Sobota 03.02.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je konec! Havířov rozhoduje o svém vítězství v prodloužení! Puk za brankou vybojoval MAREK KALUS a prostřeli Jekela.
     
    57:54
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané využívají přesilovou hru! Střelu od modré čáry v podání Luži Jekel pouze vyrazil a ke kotouči se jako první dostal ROMAN RÁC, jenž podruhé v dnešním utkání překonal vsetínského brankáře. Asistence: Patrik Luža.
     
    57:46
    Havířov jde do přesilové hry v šesti hráčích, Dolejš na střídačce!
     
    57:46
    Havířov bude mít jedinečnou příležitost vyrovnat. Beránek nejprve zachytil střelu Havla a snažil se dostat kotouč do středního pásma, jenž místo toho jej nešťastně vystřelil mimo ledovou plochu a míří na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    54:57
    Vsetín v útočném pásmu, střela Beránka z levého kruhu orazítkovala tyč!
     
    53:16
    Dnešní utkání sleduje 3429 diváků.
     
    49:41
    Slibná akce domácích. Markovič zavezl kotouč do útočného pásma a všiml si najíždějícího Beránka, poslal mu přihrávku, do které Beránek pouze vložil svou hůl a jen o centimetry minul havířovskou klec!
     
    42:46
    Dundáček nyní projel mezi obránci Havířova a dostal se k zakončení, neodpustil si však seknutí do brankáře Dolejše a poputuje na trestnou lavici za sekání.
     
    40:47
    Havířov se bude znovu muset bránit déle, Tomáš Dujsík zatáhl proti pronikajícímu Kucharczykovi jen za cenu faulu a odsedí si dvě minuty za podražení.
     
    39:39
    Vsetín si zahraje v početní výhodě 4 na 3, dvě minuty za útočný faul v podobě hákování obdržel Jan Maruna.
     
    39:05
    Před brankou Havířova nepříjemně dorážel Kopta a obránci Azetu se na něj okamžitě vrhli. Rozhodčí okamžitě zvedá pravici. Za Havířov si půjde sednout Jakub Kotala, dvě minuty za sekání. Za Vsetín míří na lavici hříšníků Ondřej Kopta, dvě minuty hrubost.
     
    35:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A přestřelka pokračuje! Po přihrávce Karafiáta se ke střele na puntíku pravého kruhu dostal ONDŘEJ KOPTA a prostřelil brankáře Dolejše: Asistence: Jiří Karafiát.
     
    34:37
    Havířov byl blízko obratu, Sikora přihrál na střelu z voleje Havlovi a Jekel jen špičkou betonu kotouč vyrazil!
     
    33:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    S brankami se na Lapači nyní roztrhl pytel a Havířov opět srovnává stav utkání! Ke střele se v útočném pásmu dostal MAREK KALUS, jenž zamířil z hranice pravého kruhu a vsetínský brankář Jekel si dost možná vlastní lapačkou srazil kotouč do branky. Asistence: Marek Sikora.
     
    32:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši si ovšem velmi rychle berou vedení v zápase zpět! Do útočného pásma zavezl kotouč Kopta, objel branku a přenechal puk Ostrčilovi, jenž si okamžitě všiml zcela volného Beránka, ten ještě před Dolejšem vylepšil pozici pro JAROSLAVA MARKOVIČE a vsetínský kapitán nedal Dolejšovi sebemenší šanci. Asistence: Petr Beránek, Radim Ostrčil.
     
    31:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    8 Havířov využívá přesilovou hru a srovnává stav utkání! Nejprve se ke střele před brankou Vsetína dostal Tomi, jeho bekhend však narazil na připravený beton brankáře Jekela. Odražený kotouč se dostal na hůl ROMANA RÁCE, jenž dokázal zasunout puk do branky. Asistence: Vojtěch Tomi, Marek Sikora.
     
    30:47
    Před vsetínským brankovištěm nyní vznikl zmatek a za záchrannou brzdu musel zatáhnout Slováček, jenž si vysloužil dvě minuty za hákování.
     
    29:10
    Nyní se ovšem z brejkové situace mohl prosadit opět Březina, jenž měl v přečíslení 2 na 1 ještě k dispozici Karafiáta, Březina vzal nakonec zakončení na sebe a trefil tyč!
     
    25:10
    Přesilovou hru si nyní zahraje Havířov, dvě minuty za podražení pro vsetínského Filipa Dundáčka.
     
    24:11
    Obrovská příležitost Vsetína! Valaši jeli 3 na 1, akci vedl Podešva, jenž poslal kotouč Březinovu, ten zvolil okamžitou střelu, ale branku vysoko přestřelil!
     
    23:11
    Další, v pořadí již čtvrté vyloučení na straně Azetu. Menší trest za sekání fasuje Tomáš Dujsík.
     
    17:39
    Nyní to ovšem při bránění přehnal vsetínský Ondřej Kopta a rozhodčí jej trestá dvouminutovým trestem za hrubost. Havířov si zahraje první přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    14:00
    Vsetín si zahraje třetí přesilovou hru v utkání. Dvě minuty za krosček fasuje Marek Kalus. Další trest je pro Jiřího Fronka, jenž si neodpustil zavěsit kotouč do odkryté branky Vsetína při signalizované výhodě, odpyká si deset minut za nesportovní chování.
     
    09:18
    Vsetín pokračuje v náporu, nahození Žáka tečoval Markovič a puk se zastavil až o tyč havířovské brány!
     
    06:49
    Vsetínská první útočná formace dělá defenzívě Slezanů obrovské problémy, ti se znovu dopouštějí prohřešku proti pravidlům. Dvě minuty za nedovolené bránění pro Tomáše Dujsíka.
     
    04:09
    Obrovská příležitost Vsetína, Kucharczyk obdržel kotouč do mezikruží od Ostrčila, kde už mohl zamířit, nakonec se ještě snažil vylepšit pozici pro Březinu, jenž pálil z voleje, kotouč klouzal pod brankářem Dolejšem, ten vůbec netušil, kde se puk nachází, ale naštěstí pro něj se kotouč dostal za branku a havířovský brankář se pak už stačil zorientovat.
     
    02:20
    Úvod utkání je hodně divoký a Vsetín si nyní zahraje přesilovou hru, za podražení fasuje dvě minuty havířovský kapitán Krisl.
     
    01:16
    Nyní ovšem mohl bleskově vyrovnat Kalus, Jekel byl vyjetý mimo brankoviště, ale havířovský útočník trestuhodně minul prázdnou branku!
     
    00:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový začátek! Vsetínští se po vhazování ihned nastěhovali do útočného pásma a do střelecké pozice se dostal TOMÁŠ VÁVRA a přesnou střelou vymetl růžek Dolejšovy brány. Asistence: Martin Podešva.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 1. Vávra (Podešva), 33. Markovič (P. Beránek, Ostrčil), 35. Kopta (Karafiát) – 32. Rác (Tomi, Sikora), 34. M. Kalus (Sikora), 58. Rác (Luža), 61. M. Kalus


    VHK ROBE Vsetín: Jekel (Šurý) – Teper, Holomek, Slováček, Frolo, Ostrčil, Dundáček, Žák – Šilhavý, Podešva, Vávra – Karafiát, Kucharczyk, Březina – Markovič, Kopta, P. Beránek – Vítek, Pokorný, Illéš.
    AZ Havířov: Dolejš (Matoušek) – Krisl, Dujsík, Dudek, Luža, R. Havel, Drtil, Chroboček – Fronk, Hudeček, Tomi – M. Kalus, Maruna, Sikora – Kotala, Rác, Matai – Bambula, L. Bednář, Gřeš.

    Rozhodčí: Čech, Hejduk – Kreuzer, Reich.

    Diváci: 3429
    thejrc.org